Automatische rolluiken voor optimaal gemak | De Zonweringfabriek

Automatische rolluiken

Daan

Comfort verzekerd met automatische rolluiken. Automatische rolluiken zijn elektrische rolluiken met nog meer comfort door aan te sluiten op jouw domotica systeem. Daarmee zorg je ervoor dat je jouw rolluiken – via de smartphone – op afstand kunt besturen of laat je dit geautomatiseerd gebeuren op bepaalde tijden.

Automatische bediening met domotica

Domotica is een verzamelnaam voor elektronische communicatie tussen elektrische toepassingen in het huis. Met domotica kunnen verschillende systemen met elkaar communiceren. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanzetten van de verwarming, het besturen van de verlichting via je telefoon of het in- en uitschakelen van een alarm.

Ook zonwering is te bedienen met een domotica systeem. Hierdoor profiteer je van meer comfort, meer veiligheid en een efficiënter energieverbruik.

Voordelen

Stel je voor: je gaat op vakantie. Dan wil je – in verband met inbrekers – liever niet dat voorbijgangers direct zien dat er niemand thuis is. Dit is eenvoudig op te lossen met een domotica systeem. Zo kun je de inbraakwerende rolluiken ‘s avonds laten zakken om de kans op een inbraak te verkleinen. Ook kun je de zonwering overdag laten zakken om een hoge temperatuur in huis te voorkomen.

Wil je ‘s ochtends wakker worden van het natuurlijke zonlicht? Laat de rolluiken automatisch openen om een bepaalde tijd. Zo wordt je uitgerust wakker door de zon maar ben je niet in de zomer direct wakker als de zon vroeg op komt.

Hoe werken automatische rolluiken?

Om zonwering aan te sluiten op domotica heb je de Somfy IO motor nodig. Tijdens het samenstellen kun je voor deze motor kiezen. Je bedient de zonwering dan eenvoudig via de Somfy app. De montage van de zonwering loopt gewoon zoals bij de andere zonwering! Met de montagevideo’s wordt dat ook zeer gemakkelijk!

Automatische rolluiken van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit rolluiken, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Kiezen voor screens of rolluiken als zonwering?

Blog

Rolluik vastgevroren

Blog
Rolluik Vastgevroren

Nog beter isoleren met een 1% screendoek

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2023