Zonnescherm trends in 2021 | De Zonweringfabriek

Welke kleur zonnescherm: trends 2021

Daan

De afgelopen jaren heeft zonwering een veelzijdigere toepassing gekregen. Het wordt steeds vaker gezien als onderdeel van het in- en exterieur. Een logische ontwikkeling want je kunt jouw zonnescherm eenvoudig afstellen op jouw interieur. Meer weten over de laatste trends van zonnescherm? Lees dan de laatste trends volgens De Zonweringfabriek.

Wat is de beste kleur voor mijn zonnescherm?

Er is een groot aanbod aan verschillende kleuren voor jouw zonnescherm. Door het grote aanbod krijg je eenvoudig keuzestress. Want vind je de doekkleur volgend jaar ook nog mooi?

Kleurrijke zonneschermen

Eerder zag je veel kleurrijke zonneschermen. Waar de een voor een zonnescherm met wit en groen koos, had de andere een paars doek. Het laatste jaar zien we een verschuiving naar grijstinten.

Grijstinten voor een stijlvolle uitstraling

Afgelopen jaar verkopen wij uitsluitend grijstinten. Het voordeel is dat grijstinten tijdloos zijn en een stijlvolle uitstraling hebben. Bij lichte huizen – bijvoorbeeld met witte stenen – zien wij vaak een lichtgrijs zonnescherm. Bij een huis met een meer industriĆ«le look zien we juist vaak een donker antraciet zonnescherm.

 

Welke combinatie past bij jou?

  • Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten

Beste kleur voor jouw zonnescherm?

Vaak twijfelen consumenten over een lichte of donkere doekkleur. Naast natuurlijk smaak zijn er nog een aantal zaken die mee spelen.

Houdt een donker zonneschermdoek meer warmte vast?

Het antwoord is ja. Een donker zonneschermdoek zoals antraciet houdt meer warmte vast. Deze laat ook minder licht door. Bij een licht zonneschermdoek hoeft u zich geen zorgen te maken of u alsnog verbrand onder het doek. De Zonweringfabriek levert uitsluitend zonneschermdoeken van Swela. Dit zijn doeken met hoge kwaliteit en zijn standaard uitgerust met UPF 50+.

 

Stel zelf jouw zonnescherm samen

Bij De Zonweringfabriek kun je jouw zonnescherm helemaal op maat samenstellen. Daardoor ben je altijd verzekerd van de combinatie die het beste bij jou past. Wij produceren jouw zonnescherm op maat in onze fabriek. Jij kunt jouw zonnescherm thuis eenvoudig monteren. Daar helpen wij je bij met onze montagevideo’s.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluik vastgevroren

Blog
Rolluik Vastgevroren

Nog beter isoleren met een 1% screendoek

Blog

Het grootste misverstand over isoleren met rolluiken

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2022