Screendoek kopen voor zonwering | De Zonweringfabriek

Screendoek

Ons sergé screendoek is het geheim achter onze screens en ritsscreens. Dit doeksoort is in meerdere kleuren verkrijgbaar, licht én sterk en zorgt voor een aangename beschutting. Het doek verduistert namelijk niet volledig, maar voorkomt wel verblinding door de zon en houdt de warmte buiten. Door de bijzondere samenstelling van het screendoek kun je van binnen wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Kortom, wel de privacy, maar niet het opgesloten gevoel.

Specificaties screendoek

Ons screen doek is geweven uit een combinatie van glasvezel en kunststof. Daardoor weegt het slechts 525 gram per vierkante meter, is het oersterk en UV-werend. De zonfiltering is maar liefst 85 procent en laat nog 3 procent licht door. Ritsscreendoek verduistert nog meer vanwege de ritsen aan de zijkant en is ook in een extra verduisterende variant beschikbaar.

Hoe duur is een screendoek?

De kosten van screen doek hangen samen met meerdere factoren. In de eerste plaats natuurlijk het formaat: hoe meer doek nodig is, hoe hoger de kosten. Daarnaast speelt het type doek een rol. Ritsscreendoek is iets duurder vanwege de rits aan de zijkanten. Het volledig verduisterende doek is de meest kostbare soort. Deze soort is zelfs prijziger dan rolluiken, maar is leverbaar in een grotere oppervlakte. Handig bijvoorbeeld wanneer je na een nachtdienst wilt bijslapen of wanneer je ‘s ochtends niet wakker wilt worden van de opkomende zon.

Welke kleur screendoek?

Je hebt bij zowel de standaard screendoeken en de ritsscreendoeken de keuze uit de volgende kleuren: wit, creme-wit, grijs-wit, grijs, zwart en grijs-zwart.

Hoe kan je het verschil zien tussen screen- en ritsscreendoek?

Een los screendoek of ritsscreendoek bestellen om je zonwering nieuw leven in te blazen? Dat kan! Bij de Zonweringfabriek is het nu ook mogelijk om een los screendoek te bestellen voor jouw zonwering. Je kunt hier kiezen tussen een standaard screendoek en je kunt kiezen voor een ritsscreendoek. Een standaard screendoek is aan weerszijden geseald, hierdoor heb je geen last van stiksels die ervoor zorgen dat het doek zich niet netjes oprolt in de kast. Een ritsscreendoek is aan weerzijden met een eenzijdige rits afgewerkt zodat je deze in een speciaal ontworpen geleider kunt verwerken en kunt laten ‘ritsen’. Het voordeel hiervan is dat bij harde wind je doek niet gaat wapperen en zo gaat het doek langer mee. Nog een voordeel van het ritsscreendoek is dat het aan de zijkanten geen lichtspleet vertoont. Zo heb je dus ook geen last van zon in je huis met bijvoorbeeld je televisie.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat wij jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Thuis kun je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Laagste kosten, A-kwaliteit producten voor fabrieksprijzen

Screendoek met tourniquets

Is er geen ruimte om een kast te monteren, dan biedt een screen doek met tourniquets uitkomst. Deze oplossing zorgt ervoor dat het screen strak gemonteerd voor het raam hangt.

Screendoek op maat

Bij De Zonweringfabriek weet je zeker dat je een screendoek op maat bestelt. In de configurator stel je namelijk je eigen screen samen. In de afmeting en kleur die het beste passen bij jouw woonsituatie.

Onze meest verkochte screendoeken:

Screen antraciet/grijs-zwart

Op maat gemaakt Elektrische bediening mogelijk Voordelige keuze
Voor
152

Ritsscreen grijs

Ritsscreen Effen grijs doek (aanpasbaar) Naar wens elektrische bediening
Voor
299

Screen wit

Op maat gemaakt Wit en linnen-wit beschikbaar Inclusief opbouwschakelaar voor elektrische bediening
Voor
237
Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022