Screendoek kopen voor zonwering | De Zonweringfabriek

Screendoek

Ons sergé screendoek is het geheim achter onze screens en ritsscreens. Dit doeksoort is in meerdere kleuren verkrijgbaar, licht én sterk en zorgt voor een aangename beschutting. Het doek verduistert namelijk niet volledig, maar voorkomt wel verblinding door de zon en houdt de warmte buiten. Door de bijzondere samenstelling van het screendoek kun je van binnen wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Kortom, wel de privacy, maar niet het opgesloten gevoel.

Specificaties screendoek

Ons screen doek is geweven uit een combinatie van glasvezel en kunststof. Daardoor weegt het slechts 525 gram per vierkante meter, is het oersterk en UV-werend. De zonfiltering is maar liefst 85 procent en laat nog 3 procent licht door. Ritsscreendoek verduistert nog meer vanwege de ritsen aan de zijkant en is ook in een extra verduisterende variant beschikbaar.

Hoe duur is een screendoek?

De kosten van screen doek hangen samen met meerdere factoren. In de eerste plaats natuurlijk het formaat: hoe meer doek nodig is, hoe hoger de kosten. Daarnaast speelt het type doek een rol. Ritsscreendoek is iets duurder vanwege de rits aan de zijkanten. Het volledig verduisterende doek is de meest kostbare soort. Deze soort is zelfs prijziger dan rolluiken, maar is leverbaar in een grotere oppervlakte. Handig bijvoorbeeld wanneer je na een nachtdienst wilt bijslapen of wanneer je ‘s ochtends niet wakker wilt worden van de opkomende zon.

Welke kleur screendoek?

Bij De Zonwering Fabriek vind je screen doek in meerdere kleuren. De kast is in de kleuren: wit, crème-wit en antraciet beschikbaar. Kies voor één geheel of ga juist voor een contrast.

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat wij jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Thuis kunt je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Laagste kosten, A-kwaliteit producten voor fabrieksprijzen

Screendoek met tourniquets

Is er geen ruimte om een kast te monteren, dan biedt een screen doek met tourniquets uitkomst. Deze oplossing zorgt ervoor dat het screen strak gemonteerd voor het raam hangt.

Screendoek op maat

Bij De Zonwering Fabriek weet je zeker dat je een screendoek op maat bestelt. In de configurator stel je namelijk je eigen screen samen. In de afmeting en kleur die het beste passen bij jouw woonsituatie.

Onze meest verkochte screendoeken:

Screen antraciet/grijs-zwart

Op maat gemaakt Elektrische bediening mogelijk Voordelige keuze
Voor

Screen grijs

Ritsscreen Effen grijs doek (aanpasbaar) Naar wens elektrische bediening
Voor

Screen wit

Op maat gemaakt Wit en linnen-wit beschikbaar Inclusief opbouwschakelaar voor elektrische bediening
Voor

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2021