Zomeractie: Profiteer tijdelijk van gratis verzending

Zonwering snel vanuit de fabriek direct gratis bij jou bezorgd! Alle informatie over de zomeractie t/m 12 juni.

Waarom De Zonweringfabriek?

Klanten geven ons een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

Zomer actie: Gratis verzending én kans op een ballonvaart t/m 12 juni

Wil je de zomer in comfort doorbrengen? Maak dan gebruik van onze gratis verzending tot en met maandag 12 juni op zonwering en rolluiken!

Vind hier de voorwaarden voor deze actie en meer informatie over de gratis verzending.

Hoe gaat het in zijn werk?

Plaats je bestelling vóór maandag 12 juni om 23:59 en gebruik kortingscode zomeractie voor gratis verzending. Ook maak je kans op een ballonvaart!

Wij produceren jouw op maat gemaakte zonwering en sturen deze direct vanuit de fabriek naar jou toe. Zo kun je snel zelf aan de slag gaan met de installatie en ben je klaar voor de warme zomerdagen.

Waarom nu bestellen?

Bestel je nieuwe zonwering nu met gratis verzending. Dat bespaart je niet alleen kosten, maar je bent ook verzekerd van een comfortabele zomer. Maak gebruik van de korte levertijden en de gratis verzending op zonwering.

Hoeveel korting?

Zonder verzendkosten kun je tot wel ‚ā¨180,- besparen op jouw order!

Welke producten gratis verzending?

  • Screens
  • Solar screens
  • Rolluiken
  • Solar rolluiken
  • Zonnescherm

Actievoorwaarden

De korting wordt automatisch berekend bij het samenstellen van het product. Na het verlopen van de einddatum geldt de kortingsactie niet meer, ook niet als je het product daarvoor hebt samengesteld.

Maak kans op een ballonvaart

We hebben iets leuks voor je! Bij het plaatsen van een order maak je automatisch kans op een exclusieve ballonvaart tijdens de Ballonfi√ęsta in Barneveld. Stel je eens voor: zweven door de lucht, genieten van een adembenemend uitzicht en deel uitmaken van dit fantastische evenement.

Ballonfi√ęsta

De jaarlijkse Ballonfi√ęsta in Barneveld is een magisch evenement waar je kunt genieten van prachtige luchtballonnen die opstijgen en de lucht vullen. Het is een feestelijke gelegenheid voor het hele gezin, vol spanning en verwondering. Dit jaar zullen er ballonnen van over de hele wereld aanwezig zijn, waardoor de lucht boven Barneveld een kleurrijk en levendig schouwspel wordt. Als trotse hoofdsponsor mag Zonweringfabriek maar liefst 10 ballonvaarten verloten.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij het plaatsen van je order doe je automatisch mee met deze winactie. Val je in de prijzen? Dan ontvang je van ons gratis kaartjes voor het Zonweringfabriek VIP terras. Tijdens deze avond geniet je van dit jaarlijkse spektakel en maak je kans op een van de maar liefst 10 ballonvaarten voor jou en je gezin!

Actievoorwaarden

Om mee te doen aan de actie hoef je alleen maar een bestelling te plaatsen. De winnaars ontvangen uiterlijk 25 juli bericht.

Voor welke solar zonwering ga jij?

Solar rolluik

Vanaf 411
Rolluik antraciet solar motor
Samenstellen

Solar ritsscreen

Vanaf 495
Samenstellen
Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken