Bezorgen van jouw producten

Kies je ervoor om jouw bestelling te laten bezorgen? Dat kan. Omdat onze producten zo scherp geprijsd zijn, zitten hier geen verzendkosten bij in. Bekijk hier onder ook de extra kosten voor bezorging. Voor de bezorgingen werken wij met met eigen vervoer en onze vaste vervoerder Verhoek.

Bezorging Zonweringfabriek

Bezorging
We leveren je bestelling tot aan de voordeur op de begane grond. Hiervoor worden de volgende kosten in rekening gebracht:

Knikarmschermen:
Jouw bestelling wordt voor €89,95 per product bezorgd tot aan de voordeur op de begane grond. Voor het 2e product betaal je €9,95. Daarnaast berekenen we boven de 10 producten de prijs apart. Mits bezorging op de Waddeneilanden berekenen we de prijzen per order. Voor bezorging in België betaal je €189,95 per product. Voor het 2e product betaal je €9,95.

Rolluiken, screens, ritsscreens en screendoeken met tourniquets:
Jouw bestelling wordt voor €49,95 per product bezorgd tot aan de voordeur op de begane grond. Voor het 2e product betaal je €4,95. Daarnaast berekenen we boven de 10 producten de prijs apart. Mits bezorging op de Waddeneilanden berekenen we de prijzen per order. Voor bezorging in België betaal je €149,- .Voor het 2e product betaal je €4,95

Kleine producten:
Voor kleine producten wordt maximaal € 9,95 verzendkosten berekend. Onder kleine producten verstaan wij: alle onderdelen (uitgezonderd maatwerklengtes).   De pakketten leveren we met eigen vervoer of Transmission. Mocht je niet thuis zijn, proberen we het bij de buren aan te bieden. Lukt dat niet, proberen we het een week later nog een keer. De producten laten we binnen 3 werkdagen thuisbezorgen tenzij anders aangegeven. Voor vragen over de levering kun je contact met ons opnemen.

Contactgegevens

De Zonweringfabriek

Koopmansgoed 7-9

3771 MJ, Barneveld

Tel – 0342 404 135

KVK – 24342218

BTW – NL811336335B01

Hoekwoning met rolluiken antraciet
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: