Screens op zonne-energie

Wil jij zelf aan de slag met het monteren van duurzame screens? Dan zit je bij de Zonwering Fabriek goed. De Zonwering Fabriek produceert en levert screens op zonne-energie zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Screens op zonne-energie hebben vele voordelen. Zo is de montage eenvoudiger, heb je geen stroom nodig en maak je een duurzame keuze. Lees meer, bestel direct en monteer eenvoudig zelf.

Solar screens van de Zonwering Fabriek

Screens op zonne-energie houden de temperatuur in jouw woning lager. Ook belemmeren de duurzame screens de inkijk naar binnen, terwijl je wel naar buiten kunt kijken. De screens hebben een zonnepaneel aan de voorkant. Hierdoor zijn de screens op zonne-energie nog eenvoudiger te monteren dan reguliere screens. Heb je voldoende informatie? Stel jouw screens zelf samen of kom langs in onze fabriek. Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Thuis kun je de screens op zonne-energie eenvoudig monteren.

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek

A-kwaliteit screens op zonne-energie voor de laagste prijs

Antraciet/Grijs-Zwart Ritsscreen op zonne-energie

Moderne afgeschuinde kast Elektrische bediening Eenvoudig te monteren
Antraciet screen met zonnepaneel
Voor

Wit ritsscreen op zonne-energie

Met wandschakelaar Wit doek (aanpasbaar) Prijs voor 100x100 cm
Wit screen met zonnepaneel
Voor

Ritsscreen met Solar motor

Ritsscreen met duurzame motor Laadt op bij daglicht Grijs doek met antracieten omkasting (aanpasbaar)
Antraciet screen met zonnepaneel
Voor

Duurzame screens op maat gemaakt

Onze duurzame screens worden op maat gemaakt. De screens werken dankzij de Solar-motor. De Solar-motor is een eigen motor van de Zonwering Fabriek. Deze motor werk dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van de screen. De screen met zonnepaneel laadt op bij daglicht. Met een volle accu kan de screen tot wel honderd keer op en neer. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de accu van de duurzame screen op laadt.

Screens Op Zonne Energie Met Solar Motor

Voordelen van screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie hebben voordelen ten opzichte van reguliere screens:

  • Screens op zonne-energie zijn duurzamer
  • Screens op zonne-energie zijn draadloos
  • Screens op zonne-energie zijn gemakkelijker te monteren

Screens op zonne-energie zijn duurzamer

Doordat de accu op laadt bij daglicht zijn de screens op zonne-energie 100% duurzaam. Het zonnepaneel vangt licht op en zet dit om in energie. Doordat de energie wordt opgeslagen, werken de screens op zonne-energie ook als er geen daglicht op het zonnepaneel schijnt. Daglicht is voldoende om de duurzame screens op te laden. Direct zonlicht is dus geen vereiste.

Screens op zonne-energie zijn draadloos

De screens op zonne-energie hoeven niet op stroom aangesloten te worden. Hierdoor is er geen bedrading nodig. Doordoor hoef je geen kabelgaten in de muren te boren. Dit is erg fijn bij bijvoorbeeld gestucte wanden.

Screens op zonne-energie zijn gemakkelijker te monteren

Doordat er geen bedrading nodig is bij de screens op zonne-energie, is ook de montage een stuk gemakkelijker. Het ophangen van de duurzame screens is een stuk eenvoudiger. Met een paar drukken op de knop kun je de screens op zonne-energie afstellen.

Wat kosten Solar screens?

Een screen op zonne-energie is duurder dan een regulier screen. Een screen op zonne-energie heeft dan ook vele voordelen. Een screen op zonne-energie heeft een meerprijs van ongeveer €90.

Doordat de Zonwering Fabriek de productie in eigen hand heeft, zijn de prijzen aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders. In de configurator kun je jouw screen op zonne-energie naar wens samenstellen en zie je direct de prijs in beeld.

Screens Op Zonne Energie Met Solar Motor
Copyright Zonwering Fabriek 2021