Screens op zonne-energie: Duurzaam én voordelig | De Zonweringfabriek

Screens op zonne-energie

Wil jij zelf aan de slag met het monteren van duurzame screens? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. Wij produceren en leveren screens op zonne-energie zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Screens op zonne-energie hebben ook vele voordelen. Zo is de montage eenvoudiger, heb je geen stroom nodig en maak je een duurzame keuze. Lees meer, bestel direct en monteer eenvoudig zelf.

53% goedkoper doordat jij monteert

Klanten geven ons een 9,8

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#f2f2f2 show=no view=slider amount=6 width=auto width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Solar screens van De Zonweringfabriek

Screens houden de temperatuur in jouw woning lager. Ook belemmeren de duurzame screens de inkijk naar binnen, terwijl je wel naar buiten kunt kijken. De screens hebben namelijk een zonnepaneel aan de voorkant. Hierdoor zijn de screens nog eenvoudiger te monteren dan reguliere screens. Heb je voldoende informatie? Stel jouw screens zelf samen of kom langs in onze fabriek. Thuis kun je de screens ook eenvoudig zelf monteren.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas ,de screen-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

A-kwaliteit screens op zonne-energie voor de laagste prijs

Wit ritsscreen op zonne-energie

Met wandschakelaar Wit doek (aanpasbaar) Prijs voor 100x100 cm
Wit screen met zonnepaneel
Voor

Ritsscreen met Solar motor

Ritsscreen met duurzame motor Laadt op bij daglicht Grijs doek met antracieten omkasting (aanpasbaar)
Antraciet screen met zonnepaneel
Voor

Antraciet/Grijs-Zwart Ritsscreen op zonne-energie

Moderne afgeschuinde kast Elektrische bediening Eenvoudig te monteren
Antraciet screen met zonnepaneel
Voor

Duurzame screens op maat gemaakt

Onze duurzame screens worden op maat gemaakt. De screens werken dankzij de Solar-motor. De Solar-motor is een eigen motor van De Zonweringfabriek. Deze motor werk dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van de screen. De screen met zonnepaneel laadt op bij daglicht. Met een volle accu kan de screen tot wel honderd keer op en neer. Het zonnepaneel zorgt er ook voor dat de accu van de duurzame screen op laadt.

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat wij jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Thuis kun je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren op grond van onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Voordelen van screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie hebben voordelen ten opzichte van reguliere screens:

  • Duurzamer
  • Draadloos
  • Gemakkelijker te monteren

Screens op zonne-energie zijn duurzamer

Doordat de accu op laadt bij daglicht zijn de screens met zonnepaneel 100% duurzaam. Het zonnepaneel vangt licht op en zet dit om in energie. Doordat de energie wordt opgeslagen, werken de screens ook als er geen daglicht op het zonnepaneel schijnt. Daglicht is voldoende om de duurzame screens op te laden. Direct zonlicht is dus ook geen vereiste.

Screens op zonne-energie zijn draadloos

Screens op solar zijn draadloos

De screens op zonne-energie hoeven niet op stroom aangesloten te worden. Hierdoor is er geen bedrading nodig. Daardoor hoef je geen kabelgaten in de muren te boren. Dit is erg fijn bij bijvoorbeeld gestucte wanden.

Screens op zonne-energie zijn gemakkelijker te monteren

Screens op solar zijn gemakkelijker te monteren

Doordat er geen bedrading nodig is, is ook de montage een stuk gemakkelijker. Het ophangen van de duurzame screens is ook een stuk eenvoudiger. Met een paar drukken op de knop kun je de screens afstellen.

Wat kosten Solar screens?

Een screen op zonne-energie is duurder dan een regulier screen. Dit screen heeft dan ook vele voordelen en een meerprijs van ongeveer €90.

Doordat De Zonweringfabriek de productie in eigen hand heeft, zijn de prijzen ook aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders. In de configurator kun je jouw screen naar wens samenstellen en zie je ook direct de prijs in beeld.

Elektrische Zonwering Tegen De Scherpste Prijzen (3)

Deze vragen horen we vaker:

Lees meer over de ervaring van andere:

Ik had een zip screen op solar bestel de beschrijving voor het instellen was wat zuinig en ik kwam er niet helemaal uit, na een WhatsApp bericht gestuurd te hebben al snel in contact met de helpdesk hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen wat een goeie service, telefonisch alles doorgelopen maar werkte nog niet nieuwe spullen opgestuurd gekregen en uiteindelijk met alle support van een zeer vriendelijke medewerker alles werkend gekregen er was achteraf niks mis met het materiaal maar er stond een instelling verkeerd. Dit was ook een leermoment voor het bedrijf zelf. Maar de service is echt goed en nu super blij met onze screen die het perfect doet. Ik zou hier zo weer wat bestellen zonder twijfel.
Zonnewering fabriek dankjewel

Kasper Weijsenborn

Het bestelde solar ritsscreen werd op tijd en exact volgens de opgegeven maten geleverd. Op wat kleine slordigheden na, (nogal wat aluminium boor- en zaagspanen in het inwendige en in de verpakking) is de kwaliteit van het geleverde goed.

Tip aan de Zonweringfabriek: lever er direct de juiste procedure bij voor het koppelen van de afstandsbediening aan de solarmotor en het programmeren van de stops.
De ingesloten instructies bij de afstandsbediening zijn n.l. onbruikbaar.
Zelf-installatie van het screen is vrij eenvoudig, maar vereist nauwkeurig werken.
Algehele indruk: A-kwaliteit materiaal en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede en deskundige Klantenservice, kortom: Aanbevolen!

Willem Vijfhuizen

Wij hebben 4 solar ritssceens besteld. Voor montage hebben we de screens met de afstandbediening gekoppeld en getest. Blijkt na montage dat 1 screen bij het instellen van het begin en eindpunt het al begeeft. Eerst telefonische begeleiding gekregen om de motor proberen te resetten, maar motor bleek echt stuk. Ze zijn toen bij ons ter plaatse de motor komen vervangen. De screens werken nu alle 4 perfect. Super bedankt voor deze geweldige service Daan en Victor!

Evelyn Van Helden

Twee solar zip screens besteld en snel ontvangen. Goede netjes afgewerkte screens. Ophangen bleek na bekijken instructievere fluitje van een cent.
Nog wat spulletjes nabesteld, werden erg vlot na geleverd.
Aanrader!!!!!

Rita Vester

Topkwaliteit screens, met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Dit zijn ritsscreens met solarmotor.

Keurig verpakt en met zorg bezorgd.
Deze screens zelf gemonteerd met behulp van duidelijke montageinstructie en Daan van de klantenservice. Zowel telefonisch als via Whatsapp snelle reactie op vragen!

Er staan een aantal instructie video’s van het inregelen op YouTube.
Sinds een paar dagen is alles in gebruik, en op één foto waarop de screens halverwege staan is met de afstandsbediening een voorkeurstand ingesteld.
Het laden van de accu ( die in de motor buis zit) gebeurt met een zonnepaneel. Op de screen bak gemonteerd.
Alles kan op afstand met je smartphone met een app bestuurd worden. (met een wifi adapter.) Er zijn automatische programma’s zoals tot 2 uur na ☀️ opgang de screens tot 50 % (of 100 %dicht) dicht te gebruiken.
Daarnaast blijft de afstandsbediening altijd werken.

Henk Nauta

Copyright De Zonweringfabriek 2022