Isolerende screens om te besparen | De Zonweringfabriek

Isolerende screens met korting tot maar liefst 15%!

Bij besparen denk je snel aan zonnepanelen, een warmtepomp of vloer- dak- en spouwmuurisolatie. Screens wordt hierbij vaak – onterecht – vergeten. De investering in screens is eenmalig en kleiner dan je denkt. Bespaar maandelijks op de energierekening en geniet het hele jaar van jouw isolerende screens!

Tijdelijk extra voordelig dankzij onze Voorjaarsdeals. Profiteer t/m 21 maart 31 maart van korting tot maar liefst 15%!

Waarom De Zonweringfabriek?

Klanten geven ons een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#103550 show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Klanten geven ons een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#103550 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Isoleren = besparen

Zelfs met dubbel glas gaat nog 20% van de warmte verloren via ramen. Met enkel glas gaat nog meer warmte verloren! Door beter te isoleren blijft de warmte in jouw huis en bespaar je op jouw energierekening.

Isoleren kan door een laag stilstaande lucht te creëren. Daarom is dubbel glas effectiever dan enkel glas en isoleert driedubbel glas nog beter. Met ritsscreens creëer je ook een extra laag stilstaande lucht. Daardoor gaat er minder warmte via ramen verloren.

 

warmteverlies ramen en deuren

Dubbel profiteren met isolerende screens

Screens worden vaak vergeten als het gaat om besparen. Unieke voordelen aan besparen met ritsscreens:

✅ Een relatief lage investering
✅ In de winter een warmer huis én in de zomer een koeler huis
✅ Isoleren waar veel warmte verloren gaat
✅ Geen verbruikskosten t.o.v. een airco of elektrische verwarming
✅ Ook profiteren van privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kijken
✅ Geen opgesloten gevoel doordat jij wel naar buiten kunt blijven kijken

 

 

 

Isoleren met ritssreens

Kun je isoleren met screens? Ja! Ritsscreens hebben een isolerende werking.

Doordat ritsscreens zijn verbonden aan de zijgeleider ontstaat er een laag stilstaande lucht. Dit heeft dezelfde isolerende werking als bij dubbel glas en rolluiken.

Door de isolerende werking houden screens de temperatuur in de zomer lager. Daarnaast zorgen de screens dat jij wel naar buiten kan kijken, maar andere mensen niet naar binnen.

Isoleren met ritsscreens

Nog beter isoleren met een 1% screendoek

Er zijn verschillende soorten screendoeken. Deze verschillen in de openheidsfactor. Het ene doek heeft een openheidsfactor van 1% de ander van 3%.

Het screendoek met een openheidsfactor van 1% isoleert effectiever omdat het doek ‘dichter’ is.

Wel profiteren van zonwering en isolatie, maar niet je huis volledig verduisteren zoals bij rolluiken? Ga dan voor isolerende ritsscreens.

Isoleren met rolluiken

Zowel rolluiken als ritsscreen hebben een isolerende werking. Ook profiteer je met beide type zonwering in de zomer én in de winter. Dit zijn de 4 belangrijkste verschillen:

  • Rolluiken verduisteren de kamer volledig terwijl er bij ritsscreens altijd nog daglicht binnenkomt.
  • Beide verminderen de inkijk naar binnen. Met rolluiken kun je ook niet van binnen naar buiten kijken. Dit kan overdag met ritsscreens wel.
  • Rolluiken isoleren niet alleen warmte en kou, maar ook geluid.
  • Ritsscreens hebben een kleinere kast dan rolluiken en zijn daardoor stijlvoller.
Rolluiken antraciet op hoekwoning

In de winter én zomer profiteren

Met isolerende zonwering profiteer je niet alleen in de winter van een lagere energierekening. In de zomer blijft de temperatuur in huis lager en is een airco minder of niet meer nodig.

Ook verminder je de inkijk naar binnen en zorgen screens ervoor dat jij wel naar buiten kan kijken, maar andere mensen niet naar binnen.

Zo profiteer je het hele jaar van jouw isolerende screens.

Ritsscreens op zonne-energie

Vind je duurzaamheid belangrijk en wil je geen extra stroom gebruiken voor elektrische screens? Ga dan voor solar ritsscreens.

Sceens op zonne-energie zijn volledig zelfvoorzienend en bovendien eenvoudiger te monteren omdat je geen kennis van elektra nodig hebt.

Solar Zonwering

Energie besparen met screens

Ook helemaal overtuigd dat zonwering de ideale manier is om jouw woning beter te isoleren en te besparen op de energierekening?

Duizenden doe-het-zelvers gingen je voor. 37% goedkoper doordat je zelf monteert met behulp van onze montagevideo’s. Hulp nodig? Onze klantenservice wordt beoordeeld met 5 sterren. Ervaar het zelf!

Nog niet uitgelezen? Deze blogs zijn ook interessant:

Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken