Rolluiken

Veiligheid en comfort in één met onze scherp geprijsde rolluiken. Onze rolluiken hebben een uitstekende techniek en worden volledig gemaakt in onze 5000 m2 grote fabriek door ervaren specialisten. Duizenden doe-het-zelfers gingen je voor en profiteerde van verrassend eenvoudige montage en zeer snelle levering. Wil jij ook profiteren van rolluiken die rechtstreeks uit de fabriek worden geleverd? Bestel direct en ervaar direct de voordelen.

Algemene voordelen van een rolluik

Rolluiken verduisteren de kamer volledig, zijn inbraakwerend en bieden isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast zijn ze eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Daarnaast hebben onze rolluiken nog een aantal extra voordelen zoals standaard inbraakwerend en gemaakt van de beste producten.

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek

Rolluiken met fabrieksprijzen

Omdat wij jouw rolluik in onze eigen fabriek produceren heb je deze voor een nog scherpere prijs! Daarnaast bieden wij ook geen montage aan. Wist je dat normaal de prijs voor ruim 60% bestaat uit arbeid? Lees meer over de kosten van rolluiken.

Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Thuis kun je de rolluiken eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide instructies. Wil je eerst een keer langskomen in de fabriek? Dat kan ook. Plan dan online een afspraak met Daan.

Over De Zonweringfabriek Kosten zonnescherm, Zonwering Fabriek (5)

A-kwaliteit rolluiken, rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Stel zelf samen:

Rolluik Antraciet met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor

Rolluik Antraciet met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Antraciet met ZF motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Antraciet/Wit met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Crème-wit Handbediend

Handbediending Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Crème-wit met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie A-kwaliteit, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor

Rolluik Grijs Handbediend

Handmatige bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Grijs met Somfy LT motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Grijs/Antraciet met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Grijs/Wit met Somfy LT motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, voor jou op maat gemaakt
Voor

Rolluik Wit met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Rolluik Zwart/Wit met ZF motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Maximale voordelen…

Rolluiken bieden zonwering en isolatie tegen warmte, kou en geluid. Doordat de rolluiken volledig verduisteren blijft de kamer koel en wordt je ‘s ochtends niet wakker het licht dat de kamer in schijnt. In de wintermaanden houdenze juist de kou buiten. Ook biedt deze zonwering isolatie tegen geluid. Zo heb je minder last van geluidsoverlast. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de rolluiken van De Zonweringfabriek.

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit dubbele coating die niet af bladdert
  • Gearreteerde pantsers
  • Premium lamellen (42mm hoog en 8-10mm dik)

Inbraakwerende rolluiken

De goedkope rolluiken van De Zonweringfabriek beschermen de woning standaard tegen inbraken. Dit komt omdat alle rolluiken anti-optilveren hebben. Hierdoor is het lastiger om de woning binnen te komen en zijn deze standaard inbraakwerend en daardoor een veilige keuze.

Geluidloze rolluiken

Ook zijn onze producten niet alleen goedkoper, maar ook een stuk stiller dan andere rolluiken. Dat komt omdat wij andere geleiders hebben. Vaak bevatten de geleiders rubbers. Doordat wij gebruik maken van borstels zijn onze rolluiken een stuk stiller. Ook zijn de borstels onderhoudsvriendelijker dan de rubbers.

…voor een minimale prijs

Onze rolluiken kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat wij rechtsstreeks uit de fabriek leveren en jij zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijke instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf monteren. De prijs van het rolluik is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Wist je dat normaal gesproken de kosten van een rolluik van 63% bestaat uit kosten voor arbeid? Dat kan jij zelf ook!

Goedkope elektrische rolluiken

Je hebt keuze uit bediening met de hand, wandschakelaar of afstandsbediening bediend worden. In verhouding is een handmatig rolluik goedkoper dan een elektrisch rolluik. Daarentegen biedt een elektrisch rolluik meer gemak.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor het rolluik mogelijk. Zo is er obstakeldetectie. Obstrakeldetectie zorgt ervoor dat het rolluik automatisch stopt bij weerstand. Zo voorkom je schade aan het rolluik als het raam open staat of de lamellen zijn vastgevroren.

Echter zitten veel opties waar je normaliter meer voor betaald vaak bij ons ook standaard in het product, zoals onze anti-optilveren en borstels in de geleiders.

Kleurkeuze

We hebben een groot aanbod aan kleurkeuze. Zo heb je een rolluik dat perfect bij jouw woning past. Bijvoorbeeld een antraciet rolluik. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het rolluik. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Rolluik op maat gemaakt

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs hoger, als deze groter wordt. Doordat de rolluiken op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechterkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten. Wil je in onze fabriek zien hoe de rolluiken worden gemaakt? Plan een afspraak met Daan.

Goedkope Zonwering Met Elektrische Bediening (4)

Rolluiken met motor op zonne-energie

We hebben ook een motor voor rolluiken die werkt op zonne-energie. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Daardoor is het rolluik gemakkelijker te monteren. Daarnaast is het rolluik energieneutraal. De motor werkt op zonne-energie. Dankzij het paneel aan de voorkant van het rolluik laadt de accu automatisch op bij daglicht.

Goedkope Zonwering Met Elektrische Bediening (4)

Rolluiken buiten

Rolluiken buiten voor het raam doen meer dan dan alleen zonlicht buiten houden. Ze verduisteren volledig. Daarnaast reduceren ze de warmte binnen in de hete zomermaanden, maar tegelijkertijd ook de kou in de wintermaanden. Daarnaast reduceren de lamellen geluidsoverlast en helpen ze inbrekers buiten te houden. Onze rolluiken voor buiten leveren we in twee varianten: de ZF40 Alu en de nog wat sterkere ZF40 Alu Plus. Opvallend aan beide varianten is het elegante design van de rolluikkast (de kleinste van Nederland). Daarnaast zijn onze rolluiken door een doordacht design extra stil bij het openen en sluiten.

Goedkope Zonwering, kosten zonnescherm (4)

Voordelen rolluiken

Inbraakvertragend

Rolluiken zorgen ervoor dat inbrekers niet naar binnen kunnen kijken. De uitgerolde lamellen van hard polyurethaanschuim maken het bovendien stukken moeilijker om via de ramen of deuren je woning te betreden. Een veilige oplossing!

Verduisterend

Door perfecte rolvorming vallen de lamellen mooi in elkaar. Met andere woorden: ze sluiten volledig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vroeg wakker wordt van de opkomende zon of overdag verblind wordt door fel zonlicht.

Isolerend

Het pantser van het rolluik helpt tijdens zonnige dagen de warmte buitenhouden en biedt in de wintermaanden bescherming tegen binnenkomende kou. Dankzij de isolerende rolluiken hoeft de cv of airconditioning minder snel en hard aan het werk. Dat merk je aan de energierekening! Bovendien helpen de lamellen dankzij hun nauwe aansluiting geluid te reduceren.

Extra stil

Onze rolluiken werken bijna geruisloos. Doordat onze geleiders borstels bevatten in plaats van rubbers zijn ze extra stil tijdens het openen en sluiten en gaan ze bovendien langer mee.

Bediening rolluik

Rolluiken voer je eenvoudig uit met het soort bediening waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je kunt de rolluiken handmatig openen en sluiten met een bandopwinder. Of maak het jezelf extra makkelijk met een elektrisch rolluik. Aangedreven door een motor van Somfy of De Zonweringfabriek en van afstand bediend met de keuze tussen een wandschakelaar of handzender. Een elektrisch rolluik biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo is hij ook uitvoerbaar met obstakeldetectie.

Goedkope Rolluiken Met Elektrische Bediening (4)

Afmetingen rolluik

Rolluiken bestellen kan in tal van verschillende afmetingen. Bij De Zonweringfabriek vind je ze al van 750 (breedte) bij 1000 (hoogte) millimeter voor de kleinere ramen. Maar ook voor grotere oppervlaktes bieden we tal van mogelijkheden. De afmetingen van onze rolluiken gaan tot een formaat van 3800 bij 3600 millimeter. Zoek je beschutting voor een nóg groter formaat raam? Dan is een screen een goed alternatief.

Goedkope Rolluiken Met Elektrische Bediening (4)

Rolluikmotoren

Bij De Zonweringfabriek heb je keuze uit verschillende soorten rolluikmotoren. Er is keuze tussen motoren voor jouw rolluik van De Zonweringfabriek of van Somfy. We begrijpen dat dit een ingewikkelde keuze kan zijn. Daarom helpen we je graag om er achter te komen welke motor het beste bij jou past. In deze blog lees je meer over de verschillen tussen de verschillende rolluikmotoren. Zo weet je welke motor het beste voldoet aan jouw wensen.

Rolluik Onderdelen (2)

Wat kost een rolluik?

Formaat

De kosten van een rolluik hangen in de eerste plaats af van het formaat. Een exemplaar van 750 bij 1000 millimeter is vanzelfsprekend een stuk voordeliger dan een exemplaar van 3800 bij bij 3600 millimeter.

Bediening

Een rolluik met handbediening een vriendelijker geprijsde optie dan elektrisch bediend rolluik vanwege de benodigde motor en bediening van afstand. Een elektrisch rolluik biedt daarentegen wel meer comfort.

Motor

De verschillen tussen de rolluikmotoren lichten we toe in deze blog. Kortom, je hebt volledig zelf de keuze: goedkoop rolluik of net iets duurder maar meer gemak.

Rolluik kopen?

Bij De Zonweringfabriek weet je zeker dat je rolluik voordelig aansluit bij jouw wensen en woonsituatie. Je kunt het rolluik namelijk stap voor stap samenstellen. Of ga voor een van de standaardopties. Rolluiken bestellen doe je bij ons precies zoals jij het wilt.

Los pantser

Zoek je een los pantser zonder rolluikkast? Ga dan naar onze onderdelenshop. Onze lamellen zijn gemaakt van het harde polyurethaanschuim en trotseren daardoor alle weersinvloeden.

Goedkope Rolluiken Met Elektrische Bediening (4)

Deze horen we vaker:

Een Rolluik van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit rolluiken, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
Copyright De Zonweringfabriek 2021