Zwarte rolluiken voor de scherpste prijs | De Zonweringfabriek

Zwarte rolluiken

Veiligheid en comfort in één met onze scherp geprijsde rolluiken. Zwarte rolluiken hebben een stijlvolle uitstraling, hebben een hoge kwaliteit en  worden volledig gemaakt in onze 5000 m2 grote fabriek door ervaren specialisten. Duizenden doe-het-zelfers gingen je voor en profiteerde van verrassend eenvoudige montage en zeer snelle levering. Ook profiteren? Bestel direct en ervaar de voordelen.

Klanten geven ons een 9,8

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#f2f2f2 show=no view=slider amount=6 width=auto width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Zwarte rolluiken, rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Stel zelf samen:

Rolluik Zwart met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
441

Rolluik Zwart met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor
538

Rolluik Zwart met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
242

Verschil zwarte rolluiken

Het verschil tussen een zwart rolluik en de andere rolluiken is de kastmaat. Onze kleinste kastmaat is 137 millimeter. Deze is niet in het zwart verkrijgbaar. Dit komt omdat wij deze niet kunnen inkopen en onze producten niet poedercoaten. Met poedercoaten laat namelijk de verf sneller los.

De kastmaat van 150 millimeter is wel in het zwart verkrijgbaar. Let dus in de configurator op dat je eerst de juiste kastmaat selecteert en dan voor zwart kiest.

Algemene voordelen van een rolluik

Rolluiken verduisteren de kamer volledig, beschermen tegen inbraak en bieden isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast zijn ze eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Daarnaast hebben onze rolluiken nog een aantal extra voordelen zoals de bescherming tegen inbraak en gemaakt van de beste producten.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze rolluikspecialist, om jouw rolluik samen te bekijken in de fabriek.

Zwarte rolluiken met fabrieksprijzen

Omdat wij jouw rolluik in onze eigen fabriek produceren heb je deze voor een nog scherpere prijs! Daarnaast bieden wij ook geen montage aan. Wist je dat normaal de prijs voor ruim 60% bestaat uit arbeid? Lees meer over de kosten van rolluiken.

Thuis kun je de rolluiken eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide instructies. Wil je eerst een keer langskomen in de fabriek? Dat kan ook. Plan dan online een afspraak met Daan.

De Zonweringfabriek Kosten

Maximale voordelen…

Rolluiken bieden zonwering en isolatie tegen warmte, kou en geluid. Doordat de rolluiken volledig verduisteren blijft de kamer koel en wordt je ‘s ochtends niet wakker van het licht dat de kamer in schijnt. In de wintermaanden houden ze juist de kou buiten. Ook biedt deze zonwering isolatie tegen geluid. Zo heb je minder last van geluidsoverlast. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de rolluiken van De Zonweringfabriek.

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit dubbele coating die niet af bladdert
  • Gearreteerde pantsers
  • Premium lamellen (42mm hoog en 8-10mm dik)

Inbraakwerende rolluiken

De goedkope rolluiken van De Zonweringfabriek beschermen de woning standaard tegen inbraken. Dit komt omdat alle rolluiken anti-optilveren hebben. Hierdoor is het lastiger om de woning binnen te komen. Ook zijn deze standaard rolluiken inbraakwerend en daardoor een veilige keuze.

Geluidloze rolluiken

Ook zijn onze producten niet alleen goedkoper, maar ook een stuk stiller dan andere rolluiken. Dat komt omdat wij andere geleiders hebben. Vaak bevatten de geleiders rubbers. Doordat wij gebruik maken van borstels zijn onze rolluiken een stuk stiller. Ook zijn de borstels onderhoudsvriendelijker dan de rubbers.

…voor een minimale prijs

Onze rolluiken kunnen zo goedkoop worden aangeboden omdat wij rechtsstreeks uit de fabriek leveren en jij zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijke instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf monteren. De prijs van het rolluik is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Wist je dat normaal gesproken de kosten van een rolluik van 63% bestaat uit kosten voor arbeid? Dat kan jij zelf ook!

Goedkope elektrische rolluiken

Je hebt keuze uit bediening met de hand, wandschakelaar of afstandsbediening. In verhouding is een handmatig rolluik goedkoper dan een elektrisch rolluik. Daarentegen biedt een elektrisch rolluik meer gemak.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor het rolluik mogelijk. Zo is er obstakeldetectie. Obstakeldetectie zorgt ervoor dat het rolluik automatisch stopt bij weerstand. Zo voorkom je schade aan het rolluik als het raam open staat of de lamellen zijn vastgevroren.

Er zitten veel opties, waar je normaliter meer voor betaald, vaak bij ons al standaard in het product, zoals onze anti-optilveren en borstels in de geleiders.

Kleurkeuze

We hebben een groot aanbod aan kleurkeuze. Zo heb je een rolluik dat perfect bij jouw woning past. Bijvoorbeeld een antraciet rolluik. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het rolluik. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Zwart rolluik op maat gemaakt

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs hoger, als deze groter wordt. Doordat de rolluiken op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechterkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten. Wil je in onze fabriek zien hoe de rolluiken worden gemaakt? Plan een afspraak met Thomas.

Goedkope Zonwering Met Elektrische Bediening (4)

Zwarte rolluiken met motor op zonne-energie

We hebben ook een motor voor rolluiken die werkt op zonne-energie. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Daardoor is het rolluik gemakkelijker te monteren. Daarnaast is het rolluik energieneutraal. De motor werkt op zonne-energie. Dankzij het paneel aan de voorkant van het rolluik laadt de accu automatisch op bij daglicht.

Zwarte rolluiken buiten

Rolluiken buiten voor het raam doen meer dan alleen zonlicht buiten houden. Ze verduisteren volledig. Daarnaast reduceren ze de warmte binnen in de hete zomermaanden, maar tegelijkertijd ook de kou in de wintermaanden. Daarnaast reduceren de lamellen geluidsoverlast en helpen ze inbrekers buiten te houden. Onze rolluiken voor buiten leveren we in twee varianten: de ZF40 Alu en de nog wat sterkere ZF40 Alu Plus. Opvallend aan beide varianten is het elegante design van de rolluikkast (de kleinste van Nederland). Daarnaast zijn onze rolluiken door een doordacht design extra stil bij het openen en sluiten.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Voordelen rolluiken

Inbraakvertragend

Rolluiken zorgen ervoor dat inbrekers niet naar binnen kunnen kijken. De uitgerolde lamellen van hard polyurethaanschuim maken het bovendien stukken moeilijker om via de ramen of deuren je woning te betreden. Een veilige oplossing!

Verduisterend

Door perfecte rolvorming vallen de lamellen mooi in elkaar. Met andere woorden: ze sluiten volledig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vroeg wakker wordt van de opkomende zon of overdag verblind wordt door fel zonlicht.

Isolerend

Het pantser van het rolluik helpt tijdens zonnige dagen de warmte buitenhouden en biedt in de wintermaanden bescherming tegen binnenkomende kou. Dankzij de isolerende rolluiken hoeft de cv of airconditioning minder snel en hard aan het werk. Dat merk je aan de energierekening! Bovendien helpen de lamellen dankzij hun nauwe aansluiting geluid te reduceren.

Extra stil

Onze rolluiken werken bijna geruisloos. Doordat onze geleiders borstels bevatten in plaats van rubbers zijn ze extra stil tijdens het openen en sluiten en gaan ze bovendien langer mee.

Een zwart rolluik van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit rolluiken, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs hoger, als deze groter wordt. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechterkant moet zitten.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Bediening rolluik

Rolluiken voer je eenvoudig uit met het soort bediening waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je kunt de rolluiken handmatig openen en sluiten met een bandopwinder. Of maak het jezelf extra makkelijk met een elektrisch rolluik. Aangedreven door een motor van Somfy of De Zonweringfabriek en van afstand bediend met de keuze tussen een wandschakelaar of handzender. Een elektrisch rolluik biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo is hij ook uitvoerbaar met obstakeldetectie.

Buitenzonwering Bediening Afstandsbediening Zonwering De Zonweringfabriek

Afmetingen rolluik

Rolluiken bestellen kan in tal van verschillende afmetingen. Bij De Zonweringfabriek vind je ze al van 750 (breedte) bij 1000 (hoogte) millimeter voor de kleinere ramen. Maar ook voor grotere oppervlaktes bieden we tal van mogelijkheden. De afmetingen van onze rolluiken gaan tot een formaat van 3800 bij 3600 millimeter. Zoek je beschutting voor een nóg groter formaat raam? Dan is een screen een goed alternatief.

Goedkope Rolluiken Met Elektrische Bediening (4)

Rolluikmotoren

Bij De Zonweringfabriek heb je keuze uit verschillende soorten rolluikmotoren. Er is keuze tussen motoren voor jouw rolluik van De Zonweringfabriek of van Somfy. We begrijpen dat dit een ingewikkelde keuze kan zijn. Daarom helpen we je graag om er achter te komen welke motor het beste bij jou past. In deze blog lees je meer over de verschillen tussen de verschillende rolluikmotoren. Zo weet je welke motor het beste voldoet aan jouw wensen.

Schakelaar Zonnescherm Zonwering Fabriek, ZF motor handzender (5)

Wat kost een rolluik?

Formaat

De kosten van een rolluik hangen in de eerste plaats af van het formaat. Een exemplaar van 750 bij 1000 millimeter is vanzelfsprekend een stuk voordeliger dan een exemplaar van 3800 bij bij 3600 millimeter.

Bediening

Een rolluik met handbediening een vriendelijker geprijsde optie dan elektrisch bediend rolluik vanwege de benodigde motor en bediening van afstand. Een elektrisch rolluik biedt daarentegen wel meer comfort.

Motor

De verschillen tussen de rolluikmotoren lichten we toe in deze blog. Kortom, je hebt volledig zelf de keuze: goedkoop rolluik of net iets duurder maar meer gemak.

Rolluik kopen?

Bij De Zonweringfabriek weet je zeker dat je rolluik voordelig aansluit bij jouw wensen en woonsituatie. Je kunt het rolluik namelijk stap voor stap samenstellen. Of ga voor een van de standaardopties. Rolluiken bestellen doe je bij ons precies zoals jij het wilt.

Los pantser

Zoek je een los pantser zonder rolluikkast? Ga dan naar onze onderdelenshop. Onze lamellen zijn gemaakt van het harde polyurethaanschuim en trotseren daardoor alle weersinvloeden.

Goedkope Rolluiken Met Elektrische Bediening (4)

Deze horen we vaker:

Lees meer over de ervaring van andere:

Zeer tevreden met ons nwe rolluik, goede kwaliteit/prijs verhouding !

geeske Slokker

Wij zijn super tevreden over De Zonweringfabriek! Vooral de online service, maar ook als je er even niet uit komt, staan ze telefonisch of via WhatsApp voor je klaar! Mooie rolluiken tegen een betaalbare prijs!

Janneke De Vries

In totaal 9 rolluiken besteld waarvan 4 solar. Zelf ingemeten met de instructies. Netjes op de afgesproken datum geleverd. Alles opgehangen met behulp van de Montage videos. Dit is goed te doen als je een beetje handig bent. Voor de rest top spul!

Vincent de Pagter

Wij zijn super blij met deze Solar rolluiken!! Na een aantal offertes die we hebben opgevraagd bij verschillende bedrijven kwamen we na een zoektocht op internet bij de Zonweringfabriek terecht die aanmerkelijk goedkoper zijn dan de opgevraagde offertes. Het plaatsen en monteren is wel in eigen beheer maar is na het zien van de instructie films en montage handleiding een peuleschil! Wij hebben gekozen voor de met Solar bediende rolluiken dus je hoeft hier geen gaten te boren door de muur of het kozijn wat ook het monteren vergemakkelijkt. De mensen van de telefonische hulplijn zijn uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam ook na een aantal keren gebeld te hebben!! De 5 sterren zijn dik verdiend!!!

 

Marcel Sijbom

Ik heb er 5 rolluiken gekocht en zelf opgehaald. Door tijd en weer hangen ze nog niet want daar moet eerst een grote muur voor uit.
Uiteraard wel in de verpakking gekeken en dat zag er goed uit.
Ook nette nasturing van de elektrische sleutelschakelaars is goed gegaan.
Dus, hele nette prijs en leuke ontvangst op het bedrijf, rondleiding gehad door de fabriek, ook leuk.
Één aandachtspuntje voor de rondleiding, na een uur rijden gaat er een bakkie koffie wel in😉.
Foto’s volgen nog na het hangen.

Ton Aben

Copyright De Zonweringfabriek 2022