Kosten van rolluiken | De Zonweringfabriek

Kosten rolluiken

Op zoek naar rolluiken? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert rolluiken. Wij zijn een fabriek en bieden geen montage aan. Hierdoor kunnen wij leveren tegen fabrieksprijzen en ben jij een stuk goedkoper uit. Hoeveel procent van de kosten van een rolluik bestaan uit arbeidskosten denk jij? Op deze pagina lichten we alle informatie rondom de kosten van rolluiken toe.

Laagste rolluik kosten dankzij onze fabrieksprijzen

Rolluiken verduisteren de kamer volledig, beschermen tegen inbraak en bieden isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast zijn onze rolluiken eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kun je de rolluiken naar wens online samenstellen of een afspraak plannen in onze showroom in Barneveld.

Omdat wij jouw rolluik in onze eigen fabriek produceren heb je een rolluik met de laagste kosten! Thuis kun je de rolluiken eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide uitleg per video.

De Zonweringfabriek Kosten

De kosten verschillen per rolluik, bekijk hier:

Rolluik 100×120 Handbediend

Handmatige bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 135
Voor
128

Rolluik 100×120 Elektrisch met wandschakelaar

Elektrische bediening Goedkoopste elektrische keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 220
Voor
209

Rolluik 100×120 met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
van 513
Voor
462

Rolluik 175×200 Handbediend

Handmatige bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 288
Voor
274

Rolluik 175×200 Elektrisch met wandschakelaar

Elektrische bediening Goedkoopste elektrische bediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 373
Voor
354

Rolluik 175×200 met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
van 694
Voor
625

Rolluik 280×200 Handbediend

Handmatige bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 402
Voor
382

Rolluik 280×200 Elektrisch met wandschakelaar

Elektrische bediening Goedkoopste elektrische keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 487
Voor
463

Rolluik 280×200 met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
van 828
Voor
745

Een rolluik van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit rolluiken, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs hoger, als deze groter wordt. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechterkant moet zitten.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Laagste kosten, A-kwaliteit rolluik voor fabrieksprijzen

Wat kosten rolluiken?

De kosten van rolluiken worden beïnvloed door verschillende factoren. Denk aan het formaat: hoe groter het rolluik, hoe hoger de kosten. Ook het materiaal heeft invloed op de kosten van het rolluik. Zorg ervoor dat je altijd rolluiken met een vergelijkbare kwaliteit vergelijkt. En als laatste heeft de bediening invloed op de kosten: een motor met meer opties, zoals een elektrisch rolluik, is duurder dan een simpele motor.

Wil je meer lezen over de verschillende soorten rolluikmotoren? In deze blog leggen we de verschillen uit. Zo weet jij precies welke rolluikmotor voldoet aan jouw wensen.

Goedkope Zonwering Met Elektrische Bediening (4)

Kosten van rolluiken met motor op zonne-energie

We hebben ook een motor voor rolluiken die werkt op zonne-energie. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Daardoor is het rolluik gemakkelijker te monteren. Daarnaast is het rolluik energieneutraal. De motor werkt op zonne-energie. Dankzij het paneel aan de voorkant van het rolluik laad de accu automatisch op bij daglicht.

Voor een rolluik met motor op zonne-energie heb je een Solar motor nodig. Bekijk de prijs en de verschillen ten opzichte van andere rolluikmotoren.

Goedkope Zonwering Met Elektrische Bediening (4)

Hoe zijn de kosten van een rolluik opgebouwd?

Als je jouw rolluik gaat samenstellen, zie je dat opties een meerprijs hebben. De kosten van jouw rolluik worden hoger door de volgende opties:

  • Monteren tussen de muur
  • Breedte en hoogte
  • Soort lamellen
  • Elektrisch of handbediend
  • Type motor
  • Extra montageset

Ben je benieuwd wat de prijs van jouw rolluik is? Vul jouw afmetingen en overige opties in en zie gelijk de prijs!

Goedkope Zonwering, kosten zonnescherm (4)

Waar wordt het rolluik gemonteerd?

Monteren tussen de muur verhoogt de kosten van jouw rolluik omdat er gebruikgemaakt moet worden van speciale geleiders. Dit heeft een meerprijs van €20.

Welke afmetingen heeft het rolluik?

Vanzelfsprekend worden de kosten van het rolluik hoger naarmate de afmetingen van rolluik toenemen. De minimale afmetingen van een rolluik zijn 100×100 cm.

Voor welke lamellen kies je?

Je hebt keuze tussen de standaard lamellen en de ALU plus lamellen. ALU plus lamellen zijn steviger en hebben daardoor hogere kosten. De meerprijs verschilt per afmeting.

Van welke bediening wil je gebruik maken?

Uiteraard beïnvloed de bediening de kosten van het rolluik. Als je voor elektrische bediening kiest, betaal je een meerprijs voor de rolluikmotor.

Welke motor wil je?

De meerprijs van de rolluikmotor verschilt per motor. Lees daar meer over in de blog: ‘Hoe weet ik welke rolluikmotor het beste bij mij past?

Wil je een extra montageset?

Als extra optie kun je kiezen voor een montageset. In de montageset zitten alleen 8 schroeven en 8 pluggen. Meer heb je voor het monteren van jouw rolluik niet nodig.

Kostenpost rolluik: montage

Wist je dat bij de kosten van een rolluik maar liefst 63% bestaat uit kosten voor arbeid en 37% voor het materiaal. Dat terwijl het monteren van een rolluik simpel is. Voor meer informatie over het monteren van een rolluik, kun je onze instructies bekijken. Dit verklaar ook waarom de rolluiken van De Zonweringfabriek zo scherp geprijsd kunnen zijn.

Normaal betaal voor je voor een rolluik minimaal €200. Dit is dan een rolluik van het kleinste formaat met een simpele bediening. De Zonweringfabriek heeft al handbediende rolluiken vanaf €75. Dit komt omdat wij rechtstreeks vanuit onze fabriek leveren. Wil je langs komen in de fabriek om het met eigen ogen te zien? Maak een afspraak met Daan.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Voordelen van rolluiken

Natuurlijk spelen de kosten een grote factor bij het aanschaffen van een rolluik. Maar vergeet ook niet te vergelijken en kijken naar de kwaliteit.

Inbraakvertragend

Rolluiken zorgen ervoor dat inbrekers niet naar binnen kunnen kijken. De uitgerolde lamellen van hard polyurethaanschuim maken het bovendien stukken moeilijker om via de ramen of deuren je woning te betreden. Een veilige oplossing! Daarbij zijn de rolluiken van de Zonweringfabriek standaard geproduceerd met anti optilveren.

Verduisterend

Door perfecte rolvorming vallen de lamellen mooi in elkaar. Met andere woorden: ze sluiten volledig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vroeg wakker wordt van de opkomende zon of overdag verblind wordt door fel zonlicht.

Isolerend

Het pantser van het rolluik helpt tijdens zonnige dagen de warmte buitenhouden en biedt in de wintermaanden bescherming tegen binnenkomende kou. Zo hoeft de cv of airconditioning minder snel en hard aan het werk. Dat merk je aan de energierekening! Bovendien helpen de lamellen dankzij hun nauwe aansluiting geluid te reduceren.

Extra stil

Onze rolluiken werken bijna geruisloos. Doordat onze geleiders borstels bevatten in plaats van rubbers zijn ze extra stil tijdens het openen en sluiten en gaan ze bovendien langer mee.

Rolluik kopen?

Bij De Zonweringfabriek weet je zeker dat je rolluik voordelig aansluit bij jouw wensen en woonsituatie. Je kunt het rolluik namelijk stap voor stap samenstellen. Of ga voor een van de standaardopties. Rolluiken bestellen doe je bij ons precies zoals jij het wilt.

Los pantser

Zoek je een los pantser zonder rolluikkast? Ga dan naar onze onderdelenshop. Onze lamellen zijn gemaakt van het harde polyurethaanschuim en trotseren daardoor alle weersinvloeden.

Goedkope Rolluiken Met Elektrische Bediening (4)

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022