Isolerende rolluiken om energie én geld te besparen | De Zonweringfabriek

Isolerende rolluiken om geld te besparen

Wil je geld besparen? Dat kan eenvoudig door te besparen op energie met isolerende rolluiken. Lees meer over de werking van isolerende rolluiken.

Isoleren met behulp van rolluiken

In de zomer kan de temperatuur in jouw woning hoog oplopen. Dat komt omdat alle warme lucht van buiten naar binnen komt. In de winter kan het daardoor tochten en voelt het in huis koud aan. De verwarming draait dan overuren. Dit kun je oplossen met isolerende rolluiken. Isolerende rolluiken houden koude lucht in de winter en de warme lucht in de zomer buiten. Daarnaast hebben de rolluiken van de Zonweringfabriek nog extra voordelen. Lees snel verder.

De Zonweringfabriek Klacht Melden Rolluik

Bespaar energie met isolerende rolluiken

Rolluiken bieden isolatie tegen geluid, warmte en koud. Door de isolatie tegen warmte en kou, ook wel thermische isolatie genoemd, bespaar je energie. Energie besparen is zowel goed voor het milieu als voor de energierekening. Om nog meer energie te besparen heeft De Zonweringfabriek ook rolluiken die werken op zonne-energie. Deze rolluiken werken hetzelfde als reguliere rolluiken maar laden op dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van het rolluik. Zo kies je er dus voor om energie te besparen doordat de rolluiken thermisch isoleren én doordat de rolluiken zelf geen stroom verbruiken.

Elektrische Rolluiken (1)

Waarom kies je voor isolerende rolluiken bij De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit rolluiken, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs hoger, als deze groter wordt. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechterkant moet zitten.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Laagste kosten, A-kwaliteit rolluik voor fabrieksprijzen

Voordelen van isolerende rolluiken

Rolluiken hebben een aantal algemene voordelen. Dit zijn voordelen van rolluiken ten opzichte van bijvoorbeeld screens. Zo zijn rolluiken volledig verduisterend. Hierdoor wordt er vaak voor rolluiken gekozen bij een slaapkamer. Zo blijft de slaapkamer volledig donker, ook als het buiten al vroeg licht wordt.

Doordat er met rolluiken ook geen licht naar binnen komt, houden de rolluiken de temperatuur in de slaapkamer lager. Ook belemmeren de rolluiken de inkijk naar binnen en bieden dus privacy. Een andere reden om voor rolluiken te kiezen is veiligheid.

Rolluiken beschermen tegen inbraak. Een extra voordeel aan de rolluiken van De Zonweringfabriek is dat onze rolluiken standaard anti-optilveren hebben. Dankzij anti-optilveren kan het rolluiken vanuit buiten niet opgetild worden. Daardoor kun je met rolluiken inbraken voorkomen. Let op, alleen elektrische rolluiken hebben anti-optilveren.

 

Rolluik Onderdelen (2)

Unieke voordelen van De Zonweringfabriek

De rolluiken van De Zonweringfabriek hebben nog een aantal unieke voordelen ten opzichte van andere rolluiken. Zo hebben onze rolluiken standaard anti-optilveren. Hiermee beschermen de rolluiken tegen inbraak. Ook hebben onze rolluiken standaard borstels in plaats van rubbers in de geleiders. Hierdoor maken de rolluiken minder geluid en is er meer stabiliteit bij harde wind. Ook hebben de rolluikkasten van De Zonweringfabriek altijd dubbel gecoate zijkappen. Hierdoor gaat de coating niet afbladderen en blijft jouw rolluik langer mooi.

Daarnaast is de rolluikkast van De Zonweringfabriek de kleinste rolluikkast van Nederland. Dit kan omdat ook onze lamellen compact zijn. Dankzij de kleine rolluikkast kan het rolluik makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen geplaatst worden. Ook ziet een kleine rolluikkast er stijlvoller uit.

De beste isolerende rolluiken van De Zonweringfabriek

Rolluik Antraciet met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor
498

Rolluik Antraciet met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
441

Rolluik Antraciet met ZF motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
197

Rolluik Antraciet/Wit met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
242

Rolluik Crème-wit Handbediend

Handbediending Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
122

Rolluik Crème-wit met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie A-kwaliteit, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor
498

Rolluik Grijs Handbediend

Handmatige bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
129

Rolluik Grijs met Somfy LT motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
272

Rolluik Grijs/Antraciet met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
242

Rolluik Grijs/Wit met Somfy LT motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, voor jou op maat gemaakt
Voor
272

Rolluik Wit met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
441

Rolluik Zwart/Wit met solar motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
538

Ik kies voor rolluik isolatie

Kies jij voor isolatie met rolluiken? Dan ben je bij De Zonweringfabriek aan het goede adres. Naast dat onze rolluiken isoleren, leveren wij ook de beste rolluiken tegen fabrieksprijzen. De rolluiken kun je zelf naar wens samenstellen. Daarna maken wij jouw rolluik op maat. Wil je hulp bij het samenstellen, maak dan een afspraak met Daan.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Hoe werken isolerende rolluiken?

Al onze rolluiken zijn isolerend! Dat komt omdat onze lamellen gevuld worden met polyurethaan. Polyurethaan is een milieuvriendelijk materiaal met een isolerende werking. Dit wordt ook wel PUR-schuim genoemd. Een bijkomend voordeel van polyurethaan is dat het geschikt is voor de blootstelling aan vocht. Dat is wel zo fijn als het buiten regent. Ook is dit duurzaam en heeft het een lange levensduur. Bij de Zonweringfabriek kiezen we voor kwalitatief hoge materialen. Heb je een vraag over de werking van onze isolerende rolluiken? Kom in contact met Daan, hij kan jouw vraag vast beantwoorden.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze rolluikspecialist, om jouw rolluik samen te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022