Rolluiken op zonne-energie

Wil jij zelf aan de slag met het monteren van duurzame rolluiken? Dan zit je bij de Zonwering Fabriek goed. De Zonwering Fabriek produceert en levert rolluiken op zonne-energie. Dankzij de Solar-motor werken de rolluiken op zonne-energie. Wij leveren duurzame rolluiken zónder montage.  Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Rolluiken op zonne-energie hebben vele voordelen. Lees meer, bestel direct en monteer eenvoudig zelf.

Solar rolluiken van de Zonwering Fabriek

Rolluiken op zonne-energie verduisteren de kamer volledig, zijn inbraakwerend en bieden isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast zijn onze duurzame rolluiken eenvoudiger te monteren, onderhoudsvriendelijker én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kunt je de rolluiken op zonne-energie naar wens samenstellen in de online configurator of in onze showroom in Barneveld. Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Thuis kun je de rolluiken op zonne-energie eenvoudig monteren.

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek

A-kwaliteit rolluiken op zonne-energie voor de laagste prijs

Rolluik 100×120 met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor

Rolluik 175×200 met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor

Rolluik 280×200 met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor

Duurzame rolluiken op maat gemaakt

Onze duurzame rolluiken worden op maat gemaakt. De rolluiken werken dankzij de Solar-motor. De Solar-motor is een eigen motor van de Zonwering Fabriek. Deze motor werkt dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van de screen. Het rolluik met zonnepaneel laad op bij daglicht. Met een volle accu kan het rolluik tot wel honderd keer op en neer. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de accu van het duurzame rolluik op laadt.

Rolluiken op zonne-energie

Voordelen van Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie hebben voordelen ten opzichte van reguliere rolluiken:

  • Rolluiken op zonne-energie zijn duurzamer
  • Rolluiken op zonne-energie zijn draadloos
  • Rolluiken op zonne-energie zijn gemakkelijker te monteren
  • Rolluiken op zonne-energie zijn veiliger
Elektrische Rolluiken (1) Rolluiken op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie zijn duurzamer

Doordat de accu op laadt bij daglicht zijn de rolluiken op zonne-energie 100% duurzaam. Het zonnepaneel vangt licht op en zet dit om in energie. Doordat de energie wordt opgeslagen, werken de rolluiken op zonne-energie ook als er geen daglicht op het zonnepaneel schijnt. Daglicht is voldoende op de duurzame rolluiken op te laden. Direct zonlicht is dus geen vereiste.

Rolluiken op zonne-energie zijn draadloos

De rolluiken op zonne-energie hoeven niet aangesloten te worden op het stroom. Hierdoor is er geen bedrading nodig. Doordoor hoef je geen kabelgaten in de muren te boren. Dit is erg fijn bij bijvoorbeeld gestucte wanden.

Rolluiken op zonne-energie zijn gemakkelijker te monteren

Doordat er geen bedrading nodig is bij de rolluiken op zonne-energie, is ook de montage een stuk gemakkelijker. Het ophangen van de duurzame rolluiken is een stuk eenvoudiger. Met een paar drukken op de knop kun je de rolluiken op zonne-energie afstellen.

Rolluiken op zonne-energie zijn veiliger

Voor het opladen van de accu is de motor volledige afhankelijk van het zonnepaneel. Mocht door een noodgeval of brand de stroom uitvallen, dan blijft het product gewoon bedienbaar. Bij een normaal rolluik is dit niet zo. Daardoor is het duurzame rolluik met solar-motor veiliger.

Daarnaast hebben de rolluiken van De Zonweringfabriek standaard anti-optilveren waardoor de rolluiken standaard inbraakwerend zijn.

Wat kosten Solar rolluiken?

Een rolluik op zonne-energie is duurder dan een regulier rolluik. Een rolluik op zonne-energie heeft dan ook vele voordelen. Een rolluik op zonne-energie heeft ongeveer een meerprijs van ongeveer €90.

Doordat de Zonwering Fabriek de productie in eigen hand heeft, zijn de prijzen aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders. In de configurator kun je jouw rolluik op zonne-energie naar wens samenstellen en zie je direct de prijs in beeld.

Hoe Zet Ik Zonwering In Elkaar Van De Zonwering Fabriek (1) Rolluiken op zonne-energie

Veelgestelde vragen over een rolluik op zonne-energie:

Copyright Zonwering Fabriek 2021