Solar zonwering motor op zonne-energie | De Zonweringfabriek

Solar zonwering

Kies jij voor duurzaam met de Solar zonwering? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. Wij maken zonwering op zonne-energie. Je kunt onze Solar zonwering eenvoudig zelf samenstellen. Solar zonwering is niet alleen duurzaam, maar ook een stuk eenvoudiger te monteren. Je hoeft namelijk niet naar binnen te boren! Ga dus snel en eenvoudig aan de slag met jouw screens of rolluiken op zonne-energie.

Zonwering op zonne-energie

We verkopen uitsluitend zonwering voor buiten. De Zonweringfabriek kan een zeer scherpe prijs leveren doordat wij een eigen fabriek hebben en de buitenzonwering leveren zonder montage. Met onze montagevideo’s kun je de zonwering eenvoudig zelf monteren.

Nog eenvoudiger te monteren

Het monteren van zonwering op zonne-energie is nog eenvoudiger dan reguliere elektrische zonwering. Dit komt omdat er met de solar motor geen gaten naar binnen geboord hoeven te worden.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, de zonwering-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek

Solar buitenzonwering zelf samenstellen:

Zonnescherm op zonne-energie

Vanaf januari 2022 zijn er ook zonneschermen op zonne-energie verkrijgbaar. Tot die tijd kun je je inschrijven. Bij inschrijving ontvang je direct een mail zodra dit mogelijk is. Zonneschermen met Solar motor zijn nóg eenvoudiger te monteren.

Solar Zonwering

Screens met Solar motor

Screens bieden zonwering en belemmeren de inkijk naar binnen. Toch kun je met screens wel naar buiten kijken. Hierdoor krijg je geen opgesloten gevoel. Bij ritsscreens is het doek verbonden aan de zijgeleiders. Hierdoor is de ritsscreen windvast en komt er geen lichtinval vanaf de zijkant. Dit voorkomt schitteringen op het beeldscherm of de tv. Beide zijn verkrijgbaar met Solar motor.

Eenvoudige montage

Screens op zonne-energie zijn eenvoudig te monteren. Je hoeft alleen de screen op te hangen. Er hoeven geen gaten voor bedrading geboord te worden. Dankzij het zonnepaneel aan de voorkant laadt de accu bij daglicht al op!

Solar Zonwering

Ritsscreens met Solar motor zijn de meest gekozen optie:

Ritsscreen met Solar motor

Ritsscreen met duurzame motor Laadt op bij daglicht Grijs doek met antracieten omkasting (aanpasbaar)
Antraciet screen met zonnepaneel
Voor

Screen met Solar motor

Ritsscreen Witte omkasting en doek (aanpasbaar) Duurzame motor die werkt op zonne-energie
Voor

Rolluiken met Solar motor

Rolluiken bieden zonwering en isolatie tegen warmte, kou en geluid. Een belangrijk voordeel van rolluiken is dat deze inbraakwerend zijn. De rolluiken van de Zonweringfabriek hebben standaard anti-optilveren. Hierdoor is het bijna onmogelijk om de rolluiken vanaf buiten op te tillen.

Eenvoudige montage

Rolluiken op zonne-energie zijn eenvoudig te monteren. Net zoals bij screens hoeft er geen bedrading naar binnen. Dit is gemakkelijker en sneller te monteren én voorkomt schade aan bijvoorbeeld een gestucte muur.

Wat kost buitenzonwering op zonne-energie?

Zonwering met Solar motor is in eerste instantie duurder dan reguliere elektrische zonwering. Daarentegen ligt de prijs van De Zonweringfabriek een stuk lager dan bij concurrenten. Dit komt omdat wij onze zonwering in onze eigen fabriek produceren. Daarbij hebben wij een Solar motor uit ons eigen assortiment. Ook heb je bij zonwering met Solar motor geen extra energiekosten voor de bediening én maak je een duurzame keuze die beter is voor het milieu.

Buitenzonwering op maat

Hoeveel een buitenzonwering met Solar motor precies kost, hangt af van wat je zoekt. Zo is een screen goedkoper dan een rolluik. En wordt de prijs van jouw zonwering hoger als de afmetingen groter worden.

Wanneer je jouw perfecte zonwering hebt samengesteld, gaan we direct voor je aan de slag in onze eigen fabriek. Vervolgens kun je de zonwering monteren aan de hand van onze handige interactieve montagevideo’s.

Solar Zonwering

Solar buitenzonwering zelf samenstellen:

Vragen over Solar zonwering?

Copyright De Zonweringfabriek 2022