Klachten melden | De Zonweringfabriek

Klachten melden? Dat kan hier!

Klacht melden

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@zonwering-fabriek.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkel Keur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De Zonweringfabriek Klacht Melden Rolluik
Uitvalscherm Onderdelen (2)

Deze vragen horen we vaker:

Producten van De Zonweringfabriek?

Comfort verzekerd met onze verrassend geprijsde zonwering. Alle zonwering wordt namelijk in onze 5000 m2 grote fabriek gemaakt door ervaren specialisten. Vanuit de productie wordt de zonwering dus rechtstreeks naar jouw woning geleverd. Bovendien gingen duizenden doe-het-zelfers je voor. Kortom, bestel direct en profiteer deze zomer nog van jouw zonwering.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren ook met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, ook direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Laagste kosten, A-kwaliteit producten ook voor fabrieksprijzen

Waarom wij de scherpste prijs hebben:

We verkopen uitsluitend zonwering voor buiten. Alle buitenzonwering kun jij naar wens zelf samenstellen. Afhankelijk van de grootte van het product en de extra opties wordt de prijs bepaald.

Geen montage

De Zonweringfabriek kan een zeer scherpe prijs geven doordat wij een eigen fabriek hebben en de goedkope zonwering leveren zonder montage. Met onze instructievideo’s kunt u de zonwering eenvoudig zelf monteren.

Direct uit de fabriek

Aan de hand van deze video’s kan iedereen zelf zonwering monteren. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek bij jouw thuis leveren, ben jij verzekerd van de scherpste prijs!

A-kwaliteit

Wij garanderen dat er geen partij is die deze kwaliteit levert voor onze prijzen. We werken uitsluitend met A-kwaliteit producten en hebben de productie in eigen hand waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, de zonwering-specialist, om jouw zonwering te bekijken    in de fabriek

Copyright De Zonweringfabriek 2023