Solar zonnescherm | De Zonweringfabriek

Solar zonnescherm
direct uit de fabriek

Verzekerd van eenvoudige montage, duurzaamheid en een aangename schaduw in jouw tuin. Vanuit onze productie rechtstreeks bij jouw thuis geleverd. Duizenden doe-het-zelvers gingen je voor. Bestel direct en profiteer van korte levertijden.

Waarom De Zonweringfabriek?

Klanten geven ons een 9,8

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#f2f2f2 show=no view=slider amount=6 width=auto width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Zonnescherm op zonne-energie

Een zonnescherm biedt aangename verkoeling in de tuin en in de woning. De Zonweringfabriek heeft als eerste fabrikant in Nederland een zonnescherm op solar.

Zonnescherm met zonnepaneel

Aan de bovenkant van het zonnescherm wordt een zonnepaneel geplaatst. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Met een volle accu kan het zonnescherm tot wel honderd keer in en uit bewegen.

Wist je dat de accu al oplaadt bij daglicht? Daardoor kun je het zonnescherm zelfs in de winter of op bewolkte dagen gebruiken.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Solar zonnescherm 500×300 antraciet met grijs doek uit voorraad:

Voorraadmodel: Solar zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Elektrische bediening met motor op zonne-energie Uniek in Nederland: Duurzaam zonnescherm met 3 jaar garantie
Voor
1683

Zonnescherm met Solar motor

Zonneschermen bieden een aangename verkoeling in de tuin en in jouw woning. De Zonweringfabriek heeft als eerste leverancier in Nederland zonneschermen op zonne-energie!

Hoe werkt het?

Een zonnescherm op zonne-energie werkt dankzij een zonnepaneel aan de bovenzijde. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Met een volle accu kan het knikarmscherm op zonne-energie tot wel 50x in en uit bewegen. De accu laadt al op bij daglicht. Daardoor is het solar zonnescherm ook in de winter of op een bewolkte dag te gebruiken.

Solar Zonnescherm op zonneenergie De Zonweringfabriek

Stel je eigen A-kwaliteit solar zonnescherm samen!

Solar zonnescherm 500×300 antraciet

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
2104

Solar zonnescherm 600×300 antraciet

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
2315

Solar zonnescherm 400×300 antraciet

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
1894

Solar zonnescherm 500×300 crème

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
2104

Solar zonnescherm 600×300 crème

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
2315

Solar zonnescherm 400×300 crème

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
1894

Een solar zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Solar zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen op zonne-energie zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Direct samenstellen precies zoals je hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Knikarmscherm op zonne-energie monteren

Bij De Zonweringfabriek bieden wij geen montage aan. Dit komt omdat wij een fabriek zijn en wij rechtstreeks uit de fabriek leveren. Hier komt geen tussenpersoon bij kijken. Dit zorgt ervoor dat wij de solar knikarmschermen zeer scherp kunnen aanbieden. Montage kun je eenvoudig zelf met behulp van onze montagevideo’s.

Geen bedrading

Een knikarmscherm op zonne-energie heeft geen bedrading naar binnen, het is dus eigenlijk een zonnescherm op accu. Daardoor hoeft het solar knikarmscherm enkel geplaatst worden aan de muur. Er hoeven geen gaten geboord worden en er hoeft geen bedrading naar binnen. Dit is niet alleen nog eenvoudiger te monteren, maar ook fijn als je niet wilt boren in een gestucte muur.

Antraciet zonnescherm solar rolluiken antraciet rolluiken

Solar knikarmscherm op maat

Bij De Zonweringfabriek bestel je een solar zonnescherm op maat. Zo kun je op de millimeter nauwkeurig jouw zonnescherm op zonne-energie samenstellen. Daarnaast kun je ook de kleuren naar wens samenstellen.

 

Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Vorige week zonnescherm ontvangen en zelf via duidelijke instructie filmpjes opgehangen. Zeer tevreden en perfecte service. De Zonweringfabriek is zeker een aanrader!

Sarah Kanat

Vorig jaar al een zonnescherm gekocht en super geholpen. Dit jaar wilde ik de windsensor instellen, en hierbij weer keurig geholpen!
Super mooi scherm, goede service en scherpe prijs.

Joke Vliegen

Echt super blij met het zonnescherm van De Zonweringfabriek, binnen blijft het goed koel. Zelfs na een hittegolf! Ons zonnescherm werkt erg fijn met de afstandsbediening en creeërt veel schaduw in de tuin.

Familie Jansen

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Wij zijn een tijd op zoek geweest naar een zonnescherm en een screen. Uiteindelijk bij de zonnewering fabriek terecht gekomen. Via internet zoiets kopen vind ik niet zo prettig, maar je kan ook in de showroom komen kijken. Dus dat hebben wij gedaan, daar aangekomen kom je eigenlijk in de fabriek terecht wat heel gaaf is om te zien dat het daar echt gemaakt wordt.
Gesprek gehad met de adviseur en we waren er al gauw uit dat we daar onze producten aan zouden schaffen, in de showroom alles klaar gezet online en deze naar onze mail gestuurd. Zij waren simpelweg de voordeligste.
Ze nemen ruim de tijd voor je en zijn niet opdringerig. Integendeel ze geven je alle tijd.
Wij hebben gekozen voor de Somfy motoren zodat deze ook met de app is te besturen.
Het installeren ging vrij simpel, een fout van mij zelf m.b.t. het chemisch anker werd totaal niet moeilijk over gedaan ze sturen gewoon direct kosteloos een complete nieuwe montage set.
Daarna het in leren van de Somfy motoren dat is wel iets lastiger kwam daar ook niet geheel uit. Contact opgenomen met de zonnewering fabriek en zij helpen je erdoor.

Al met al geen seconde spijt van onze aankoop bij de zonnewering fabriek!!!
Gewoon top Service !!!!!!!

René Taconis

Copyright De Zonweringfabriek 2022