Solar zonnescherm

Kies jij voor duurzaam met een zonnescherm op zonne-energie? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. Wij maken zonwering met solar motor. Je kunt onze solar zonwering eenvoudig zelf samenstellen.

Solar zonneschermen zijn niet alleen duurzaam, maar ook een stuk eenvoudiger te monteren. Je hoeft namelijk niet naar binnen te boren!

De zonneschermen zijn vanaf januari 2022 beschikbaar. Wil jij als eerste in Nederland profiteren van een zonnescherm op zonne-energie? Schrijf je in en krijg bericht zodra jij jouw zonnescherm op maat mag samenstellen.

Zonnescherm op zonne-energie

Een zonnescherm biedt aangename verkoeling in de tuin en in de woning. De Zonweringfabriek heeft als eerste fabrikant in Nederland een zonnescherm op solar.

Zonnescherm met zonnepaneel

Aan de bovenkant van het zonnescherm wordt een zonnepaneel geplaatst. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Met een volle accu kan het zonnescherm tot wel honderd keer in en uit bewegen.

Wist je dat de accu al oplaadt bij daglicht? Daardoor kun je het zonnescherm zelfs in de winter of op bewolkte dagen gebruiken.

Inschrijven

De solar zonneschermen zijn vanaf januari 2022 beschikbaar. Wil jij als eerste profiteren van een zonnescherm op zonne energie? Schrijf je in en krijg bericht zodra je deze kunt bestellen.

Zonnescherm met Solar motor

Zonneschermen bieden een aangename verkoeling in de tuin en in jouw woning. De Zonweringfabriek heeft als eerste leverancier in Nederland zonneschermen op zonne-energie! Het solar zonnescherm zijn vanaf januari 2022 beschikbaar.

Hoe werkt het?

Een zonnescherm op zonne-energie werkt dankzij een zonnepaneel aan de bovenzijde. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op. Met een volle accu kan het knikarmscherm op zonne-energie tot wel 100x in en uit bewegen. De accu laadt al op bij daglicht. Daardoor is het zonnescherm ook in de winter of op een bewolkte dag te gebruiken.

Zonnescherm

Knikarmscherm op zonne-energie monteren

Bij De Zonweringfabriek bieden wij geen montage aan. Dit komt omdat wij een fabriek zijn en wij rechtstreeks uit de fabriek leveren. Hier komt geen tussenpersoon bij kijken. Dit zorgt ervoor dat wij de zonneschermen zeer scherp kunnen aanbieden. Montage kun je eenvoudig zelf met behulp van onze montagevideo’s.

Geen bedrading

Een zonnescherm op zonne-energie heeft geen bedrading naar binnen, het is dus eigenlijk een zonnescherm op accu. Daardoor hoeft het zonnescherm enkel geplaatst worden aan de muur. Er hoeven geen gaten geboord worden en er hoeft geen bedrading naar binnen. Dit is niet alleen nog eenvoudiger te monteren, maar ook fijn als je niet wilt boren in een gestucte muur.

Buitenzonwering Zonnescherm Op Zonne Energie

Solar knikarmscherm op maat

Bij De Zonweringfabriek bestel je een zonnescherm op maat. Zo kun je op de millimeter nauwkeurig jouw zonnescherm samenstellen. Daarnaast kun je ook de kleuren naar wens samenstellen.

Als eerste profiteren van een solar zonnescherm?

Momenteel kun je nog geen zonnescherm op zonne-energie samenstellen. Deze zijn vanaf januari 2022 beschikbaar. Wil je als eerste profiteren van een knikarmscherm op zonne energie? Schrijf je in en wij brengen je op de hoogte zodra de zonneschermen beschikbaar zijn!

zonnescherm

Inschrijven voor januari 2022

Profiteer als eerste van een zonnescherm op zonne-energie

Als jij je inschrijft, brengen wij jou als eerste op de hoogte zodra de zonneschermen op zonne-energie beschikbaar zijn!Terrasscherm
De Beste Zonwering Aanbieding, onderdelen zonnescherm / knikarmscherm (3)

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2021