Screens kopen en zelf monteren, zeer scherpe prijs | De Zonweringfabriek

Screens
tot 10% korting

Aftellen tot de zomer! Wegens succes verlengd tot wel 10% korting op screens t/m 30 juni. Geniet van de zomerse temperaturen. Houd je woning koel met stijlvolle screens. Rechtstreeks uit onze fabriek geleverd voor de bouwvak. Duizenden doe-het-zelvers gingen je voor. Profiteer van snelle levering en hoge korting!

Waarom De Zonweringfabriek?

Klanten geven ons een 9,8

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#f2f2f2 show=no view=slider amount=6 width=auto width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Screen met fabriekprijzen

Screens houden de temperatuur in jouw woning lager. Ook belemmert deze zonwering de inkijk naar binnen, terwijl je wel naar buiten kunt kijken. Ze hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn eenvoudig te monteren. Heb je voldoende informatie? Dan kun je de screens naar wens samenstellen of langskomen in onze showroom in Barneveld.

Omdat we jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Thuis kun je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas ,de screen-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

A-kwaliteit screens voor de laagste prijs

Ritsscreen Crème-wit/Grijs met Solar motor

Windscreen Werkt op zonne-energie Eenvoudig te monteren
van 640
Voor
576

Screen Antraciet Handmatig

Met bandopwinder (binnen) Voordeligste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 159
Voor
151

Ritsscreen Wit/Licht grijs met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage
van 640
Voor
576

Screen Crème-wit/Grijs met ZF Radio Motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 272
Voor
258

Ritsscreen Antraciet/Grijs met Solar motor

Windvast screen Werkt op zonne-energie A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
640

Ritsscreen Antraciet met ZF motor

Windvast screen Meest voordelige keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 299
Voor
284

Antraciet/Grijs-Zwart Ritsscreen op zonne-energie

Moderne afgeschuinde kast Elektrische bediening Eenvoudig te monteren
Antraciet screen met zonnepaneel
van 640
Voor
576

Ritsscreen Wit/Grijs met ZF Radio Motor

Windvast screen Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 359
Voor
341

Ritsscreen met Solar motor

Ritsscreen met duurzame motor Laadt op bij daglicht Grijs doek met antracieten omkasting (aanpasbaar)
Antraciet screen met zonnepaneel
van 640
Voor
576

Screen Crème-wit/Linnen met Somfy LT Motor

Elektrische bediening Meest voordelige Somfy motor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 257
Voor
244

Ritsscreen Crème-wit/Grijs met Solar Motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudig te monteren
van 640
Voor
576

Screen Crème-wit/Antraciet met ZF motor

Elektrische bediening Goedkoopste elektrische keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor

Maximale voordelen…

Waarom kiezen voor screens? Ze bieden zonwering en schaduw in jouw woning. Doordat screens ook de inkijk naar binnen belemmeren, bieden screens ook privacy. De Zonweringfabriek produceert zowel kwalitatieve screens als ritsscreens. Ritsscreens zijn met een rits verbonden aan de zijgeleiders. Hierdoor is de ritsscreen op iedere hoogte windvast en gaat deze niet klapperen. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor screens van De Zonweringfabriek:

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit dubbele coating die niet afbladdert
  • Premium doeken met vakkundige afwerking
  • Geen popnagels, dus geen oxidatie

Elektrische screens

Er zijn zowel handmatige als elektrische screens verkrijgbaar. Ritsscreens worden altijd elektrisch bediend. Dit biedt meer comfort en gemak. Ritsscreens kun je ook bedienen met een app op jouw smartphone. Via deze app kun je de ritsscreens slim inrichten. De ritsscreens gaan dan automatisch naar beneden of omhoog afhankelijk van de temperatuur en lichtinval. Zo heb je altijd een optimaal leefklimaat in jouw woning!

Snelle levertijden

We hebben de productie volledig in eigen hand. Hierdoor zijn onze levertijden aanzienlijk korter dan bij andere partijen. Je kunt jouw bestelling laten verzenden door onze transporteur.

 

…voor een minimale prijs

We kunnen deze goedkope screens zo goedkoop aanbieden omdat je deze zelf monteert. We bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage dankzij een duidelijk handleiding. Zo kan iedereen zelf zijn zonwering monteren. De prijs is afhankelijk van de afmetingen en de bediening.

Kleurkeuze

De Zonweringfabriek heeft een groot aanbod aan kleur. Zo heb je een screen dat perfect bij jouw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van de screen. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Opties

Ook de optie ‘type omkasting’ heeft geen invloed op de prijs van de screen. De Zonweringfabriek volgt hierbij de laatste trends. Eerder werd vaak gekozen voor een ronde kast. Later koos men vaker voor een strakke vierkante kast en nu zien we veel vraag naar een afgeschuinde kast. De verschillende type omkasting kun je zelf samenstellen.

Altijd op maat gemaakt

Onze producten worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs van de screen hoger als deze groter wordt. Doordat de screens op maat worden gemaakt, past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor aan de linker- of rechterkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten op de stroom.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Screens met motor op zonne-energie

We hebben ook motoren voor screens die werken op zonne-energie. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Daardoor is het screen gemakkelijker te monteren. Daarnaast is het screen energieneutraal. De motor werkt op zonne-energie. Dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van het screen laad de accu automatisch op bij daglicht.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet Solar

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat we jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Thuis kun je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Voordelen screens

Effectief
Ze beschermen tegen het felle zonlicht binnen, maar voorkomen ook temperatuurschommelingen. Doordat ze niet volledig verduisteren, voorkom je een opgesloten gevoel en houd je  voldoende licht in huis. Daarnaast kun je naar buiten kijken, maar mensen buiten niet bij je naar binnen.

Voordeliger
Ook zijn screens vergeleken met andere zonweringen een stuk voordeliger. Onder meer vanwege de kleinere oppervlakte van het doek en het relatief eenvoudige systeem. Maar wel bijzonder effectief.

Strak design
Het dunne, strak gespannen doek van glasvezel met een kunststof ommanteling neemt weinig ruimte in beslag. Opgerold is het nauwelijks zichtbaar aan de gevel.

Elke bediening mogelijk
Jij bepaalt hoe je jouw zonwering wilt bedienen. Met de hand, elektrisch of volledig automatisch. Het kan allemaal.

Nadelen screens

Lichtkier
Een screen is aan de boven- en onderzijde afgesloten, maar niet aan de zijkanten. Daardoor verduisteren ze niet volledig. Aan de zijkanten kan het licht naar binnen schijnen.

Windgevoelig
Hoe strak het doek ook gespannen staat; doordat er aan de zijkanten ruimte overblijft kan er wind onder het doek komen waardoor het gaat ‘wapperen’ en sneller kan slijten.

Voordelen ritsscreens

Extra effectief
Ritsscreens bieden enkele extra voordelen.

Volledig omsloten
Door de combinatie van de ‘rits’ aan de zijkanten en een speciaal profiel in de geleiders, sluit het ritsscreen aan alle zijden volledig af. Zo is er geen sprake van lichtranden.

Windvast
Door de volledige omsluiting is het ritsscreen op elke hoogte volledig windvast.

Nadelen ritsscreens

Geen handbediening mogelijk
Een ritsscreen bedien je uitsluitend elektrisch. Wil je toch met de hand bedienen? Kies dan voor de standaard optie.

Screens

Screens zijn uitgerold bijzonder en effectief zonwerend. Zo heb je geen last van schittering op je tv of het computerscherm. En ook niet van de laaghangende felle zon die je door het keukenraam verblindt terwijl je aan het koken bent. Terwijl je nog steeds wel naar buiten kunt kijken, zonder dat voorbijgangers naar binnen gluren. Maar screens voorkomen vooral ook dat het binnen snel opwarmt bij zonnig weer. Ze zijn zo elegant vormgegeven dat ze niet alleen uitgerold een strakke uitstraling hebben, opgerold vallen ze nauwelijks op aan de gevel of in het kozijn.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Welke soorten screens?

Bij De Zonweringfabriek vind je twee soorten screens: de standaard variant en het ritsscreen. Welke soort van deze verticale zonwering het beste werkt voor jou, is afhankelijk van je behoefte. Hieronder zie je de voor- en nadelen om je op weg te helpen.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat we jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens tegen een nog scherpere prijs! Thuis kun je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Duurzame zonwering

Extra voordeel van screens is dat ze energie helpen besparen. In de zomer houden ze de warmte buiten, waardoor de airco of ventilator minder snel in actie hoeft te komen. En in de winter houden ze de kou buiten, waardoor je minder hoeft te stoken. Het hele jaar door een duurzame keuze!

Afmetingen en doek screens

Daarnaast zijn ze er in alle soorten en maten. Daardoor kun je ze zowel voor deuren als ramen plaatsen en zijn ze bijna voor elke woning geschikt. Bij De Zonweringfabriek vind je screens van 500 bij 500 millimeter tot 6000 bij 4000 millimeter. Het screendoek bestaat uit een glasvezelkern met een kunststof om-manteling. Deze combinatie maakt ze extra licht, oersterk en Uv-bestendig.

Wat kost een screen?

Hoeveel een screen op maat kost, hangt volledig af van jouw wensen en behoeften. Een zonwering van 500 bij 500 millimeter die je handbediend is vanzelfsprekend voordeliger dan een exemplaar van 6000 bij 4000 millimeter. Ga je voor elektrische of automatische bediening dan loopt de prijs verder op. Maar daar krijg je natuurlijk wel meer comfort voor terug. De meest kostbare uitvoering is een ritsscreen.

Screen op maat kopen?

Bij De Zonweringfabriek koop je eenvoudig een zonwering op maat. Omdat je hem stap voor stap zelf samenstelt.

Elektrische Screens Buitenzonwering Elektrische Ritsscreens antraciet

Deze vragen horen we vaker

Lees meer over de ervaring van andere:

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Levering conform afspraak. Montage ritsscreen op kozijn was echt eenvoudig

Roel Slangen

Heel blij met onze screens.

Fam Eijer

Deze week 2 ritsscreens gemonteerd, super tevreden over de kwaliteit en prijs. Tijdens de montage een ongelukje met 1 van de screens en helaas wat afgebroken van de zijkapjes. Na telefonisch contact is het dezelfde dag nog opgelost, zo hoort service te zijn. Ik beveel de Zonweringfabriek van harte aan.

Harry Henzen

We zijn erg tevreden over het bestelde screen. De levering was precies op de aangegeven datum en de verpakking was degelijk. De Zonneweringfabriek heeft met tips en aanwijzingen uitermate goed geholpen bij de montage. Onderdelen met kleine onvolkomenheden werden prompt vervangen. Er was geen ongeduld merkbaar bij contact. Prima.

Theo Giesen

Het bestelde solar ritsscreen werd op tijd en exact volgens de opgegeven maten geleverd. Op wat kleine slordigheden na, (nogal wat aluminium boor- en zaagspanen in het inwendige en in de verpakking) is de kwaliteit van het geleverde goed.

Tip aan de Zonweringfabriek: lever er direct de juiste procedure bij voor het koppelen van de afstandsbediening aan de solarmotor en het programmeren van de stops.
De ingesloten instructies bij de afstandsbediening zijn n.l. onbruikbaar.
Zelf-installatie van het screen is vrij eenvoudig, maar vereist nauwkeurig werken.
Algehele indruk: A-kwaliteit materiaal en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede en deskundige Klantenservice, kortom: Aanbevolen!

Willem Vijfhuizen

Topkwaliteit screens, met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Dit zijn ritsscreens met solarmotor.

Keurig verpakt en met zorg bezorgd.
Deze screens zelf gemonteerd met behulp van duidelijke montageinstructie en Daan van de klantenservice. Zowel telefonisch als via Whatsapp snelle reactie op vragen!

Er staan een aantal instructie video’s van het inregelen op YouTube.
Sinds een paar dagen is alles in gebruik, en op één foto waarop de screens halverwege staan is met de afstandsbediening een voorkeurstand ingesteld.
Het laden van de accu ( die in de motor buis zit) gebeurt met een zonnepaneel. Op de screen bak gemonteerd.
Alles kan op afstand met je smartphone met een app bestuurd worden. (met een wifi adapter.) Er zijn automatische programma’s zoals tot 2 uur na ☀️ opgang de screens tot 50 % (of 100 %dicht) dicht te gebruiken.
Daarnaast blijft de afstandsbediening altijd werken.

Henk Nauta

Copyright De Zonweringfabriek 2022