Screens op maat om zelf te monteren | De Zonweringfabriek

Screens op maat

Op zoek naar screens op maat? Dan zit je bij de Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert screens op maat. Je kunt jouw screens op maat zelf samenstellen én monteren. De Zonweringfabriek komt niet inmeten of monteren. Wij zijn een fabriek en focussen ons op het produceren van jouw screen. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Kortom, lees meer over onze screens op maat, bestel direct en monteer de screens eenvoudig zelf!

Screens op maat uit de fabriek

Screens op maat houden de temperatuur in jouw woning lager. Ook belemmeren screens de inkijk naar binnen, terwijl je wel naar buiten kunt kijken. Screens hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn eenvoudig te monteren. Heb je voldoende informatie? Dan kun je de screens op maat samenstellen of langskomen in onze showroom in Barneveld.

Omdat wij jouw screens op maat in onze eigen fabriek produceren, heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Daarnaast kun je thuis de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas ,de screen-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

A-kwaliteit screens voor de laagste prijs

Ritsscreen met elektrische bediening

Windvast Veel kleurkeuzes Elektrisch bediend
van 299
Voor
269

Ritsscreen met Solar motor

Ritsscreen met duurzame motor Laadt op bij daglicht Grijs doek met antracieten omkasting (aanpasbaar)
Antraciet screen met zonnepaneel
van 640
Voor
544

Screen antraciet/grijs-zwart

Op maat gemaakt Elektrische bediening mogelijk Voordelige keuze
van 152
Voor
137

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat wij jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Thuis kun je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Maximale voordelen…

Screens op maat bieden zonwering en schaduw in jouw woning. Doordat screens ook de inkijk naar binnen belemmeren, bieden screens ook privacy. De Zonweringfabriek produceert zowel screens als ritsscreens van hoge kwaliteit. Ritsscreens zijn met een rits verbonden aan de zijgeleiders. Hierdoor is de ritsscreen op iedere hoogte windvast en gaat deze niet klapperen. Naast deze algemene voordelen zijn er echter nog meer pluspunten voor de screens van de Zonweringfabriek.

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit dubbele coating die niet afbladdert
  • Premium doeken met vakkundige afwerking
  • Geen popnagels, dus geen oxidatie

Elektrische screens

Er zijn zowel handbediende screens als elektrishce screens verkrijgbaar. Ritsscreens worden altijd elektrisch bediend. Dit biedt meer comfort en gemak. Ritsscreens kun je ook bedienen met een app op jouw smartphone. Via deze app kun je de ritsscreens slim inrichten. De ritsscreens gaan dan automatisch naar beneden of omhoog afhankelijk van de temperatuur en lichtinval. Met elektrische screens heb je altijd een optimaal leefklimaat in jouw woning!

Snelle levering

De meest verkochte screens en ritsscreens heeft de Zonweringfabriek op voorraad liggen. Hierdoor zijn onze levertijden aanzienlijk korter dan bij andere partijen. Je kunt jouw bestelling laten verzenden.

 

…voor een minimale prijs

De screens en ritsscreens van de Zonweringfabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat je deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Daarentegen helpen we wel met de montage dankzij een duidelijk handleiding. Zo kan iedereen zelf zijn screens en ritsscreens monteren. De prijs van de screen is afhankelijk van de afmetingen en de bediening.

Kleurkeuze

De Zonweringfabriek heeft een groot aanbod aan kleur. Zo heeft u een screen dat perfect bij jouw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van de screen. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Opties

Ook de optie ‘type omkasting’ heeft geen invloed op de prijs van de screen. De Zonweringfabriek volgt hierbij de laatste trends. Eerder werd vaak gekozen voor een ronde kast. Later koos men vaker voor een strakke vierkante kast en nu zien we veel vraag naar een afgeschuinde kast. De verschillende type omkasting kunt je zelf samenstellen.

Altijd op maat gemaakt

Screens van de Zonweringfabriek worden altijd op maat gemaakt. Je kunt jouw gewenste afmetingen dan ook tot op de millimeter nauwkeurig doorgeven.

 

Screens met motor op zonne-energie

We hebben ook een motor voor screens die werkt op zonne-energie. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Daardoor is het screen gemakkelijker te monteren. Daarnaast is het screen energieneutraal. De motor werkt op zonne-energie. Dankzij het zonnepaneel aan de voorkant van het screen laadt de accu automatisch op bij daglicht.

Wat kost een screen op maat?

Hoeveel een screen kost, hangt volledig af van jouw wensen en behoefte. Een screen van 500 bij 500 millimeter die je handbediend is vanzelfsprekend voordeliger dan een exemplaar van 6000 bij 4000 millimeter. Ga je voor elektrische of automatische bediening dan loopt de prijs verder op. Maar daar krijg je natuurlijk wel meer comfort voor terug. De meest kostbare uitvoering is een volledig verduisterend ritsscreen.

Screen op maat kopen?

Bij De Zonweringfabriek koop je eenvoudig een zonwering op maat. Omdat je hem stap voor stap zelf samenstelt.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet De Zonweringfabriek

Deze horen we vaker

Copyright De Zonweringfabriek 2022