Elektrische screens

Comfort verzekerd met onze stijlvolle elektrische screens. Profiteer van betaalbare screens die op maat gemaakt worden door de beste specialisten. Met vijf sterren beoordeeld door jouw voorgangers en verbazingwekkend eenvoudig te monteren. Alle screens worden volledig in onze eigen fabriek geproduceerd en rechtstreeks naar jouw woning geleverd. Profiteer jij deze zomer nog van onze meest gekozen screens? Duizende doe-het-zelfers gingen je al voor.

Onze meest verkochte elektrische screens

Ritsscreen met Solar motor

Ritsscreen met duurzame motor Laadt op bij daglicht Grijs doek met antracieten omkasting (aanpasbaar)
Antraciet screen met zonnepaneel
Voor

Ritsscreen met elektrische bediening

Windvast Veel kleurkeuzes Elektrisch bediend
Voor

Screen grijs

Ritsscreen Effen grijs doek (aanpasbaar) Naar wens elektrische bediening
Voor

Twee soorten elektrische screens

Screens

Screens zijn strak vormgegeven en ontzettend effectief. Het geheim schuilt in het doek met een combinatie van glasvezel en kunststof. Het doek is daardoor sterk, licht en UV-bestendig. Daardoor voorkomen ze ook dat het binnen opwarmt door de zon en ze beschermen de ramen tegen vuil en weersinvloeden. Hoewel het doek strak gespannen staat, loopt het niet door in geleiders. Daardoor kunnen er lichtkieren zichtbaar zijn.

Ritsscreens / zip screens

Ritsscreens bieden alle voordelen die standaard screens ook bieden, maar hebben extra pluspunten. Door de combinatie van een rits en geleiders zijn er geen lichtkieren en is het ritsscreen op elke hoogte windvast. Daardoor is het risico op windschade ook kleiner en gaat de zonwering langer mee. Doordat het doek aan de zijkanten volledig doorloopt, kan deze ook in een volledig verduisterende variant worden uitgevoerd. Een ritsscreen is in tegenstelling tot een standaard screen als elektrische screen verkrijgbaar.

Elektrisch screen met solar motor

Wil je een elektrisch screen met motor op zonne-energie? Bij De Zonweringfabriek is dat betaalbaarder dan je denkt! We hebben de Solar motor uit onze eigen lijn.

De screens op zonne-energie zijn niet alleen goed voor het milieu, maar zijn ook zeer eenvoudig te monteren. Ga jij voor eenvoudige montage en maximaal comfort?

Elektrische Screens En Elketrische Ritsscreens Tegen Scherpe Prijzen Bij De Zonwering Fabriek (4)

Wat kost een elektrische screen?

De prijs van je elektrisch screen is afhankelijk van de afmetingen en opties waarvoor je kiest. En natuurlijk het type screen: de standaardvariant is voordeliger dan een ritsscreen. Bediening via een wandschakelaar is van alle elektrische bedieningsopties de meest voordeliger. Hoe meer comfort en automatisering je zoekt, hoe meer de prijs oploopt. Voor smarttechnologie betaal je bijvoorbeeld meer dan voor bediening via een afstandsbediening.

Elektrische Screens En Elketrische Ritsscreens Tegen Scherpe Prijzen Bij De Zonwering Fabriek (4)

Elektrische screen kopen?

Stel je elektrisch screen stap voor stap zelf samen. Kies uit het type zonwering, het juiste formaat, de juiste kleur en de juiste bedieningsopties. Je bepaalt zelfs op welke manier je het scherm uiteindelijk monteert. Zo koop je altijd het elektrisch screen wat het beste bij jou en jouw woning past. Na je bestelling gaan we direct voor je aan de slag in eigen fabriek om jouw betrouwbare screen te maken.

Elektrische Screens En Elketrische Ritsscreens Tegen Scherpe Prijzen Bij De Zonwering Fabriek (4)
Copyright De Zonweringfabriek 2021