Elektrische screens, naar wens samenstellen in de configurator | Screen

Elektrische screens

Comfort verzekerd met onze stijlvolle elektrische screens. Profiteer van betaalbare screens die op maat gemaakt worden door de beste specialisten. Met vijf sterren beoordeeld door jouw voorgangers en verbazingwekkend eenvoudig te monteren. Alle screens worden volledig in onze eigen fabriek geproduceerd en rechtstreeks naar jouw woning geleverd. Profiteer jij deze zomer nog van onze meest gekozen screens? Duizende doe-het-zelfers gaan je voor.

Onze meest verkochte elektrische screens

Ritsscreen met Solar motor

Ritsscreen met duurzame motor Laadt op bij daglicht Grijs doek met antracieten omkasting (aanpasbaar)
Antraciet screen met zonnepaneel
Voor
640

Ritsscreen met elektrische bediening

Windvast Veel kleurkeuzes Elektrisch bediend
Voor
299

Ritsscreen grijs

Ritsscreen Effen grijs doek (aanpasbaar) Naar wens elektrische bediening
Voor
299

Twee soorten elektrische screens

Screens

Screens zijn strak vormgegeven en ontzettend effectief. Het geheim schuilt in het doek met een combinatie van glasvezel en kunststof. Het doek is daardoor sterk, licht en UV-bestendig. Daardoor voorkomen ze ook dat het binnen opwarmt door de zon en ze beschermen de ramen tegen vuil en weersinvloeden. Hoewel het doek strak gespannen staat, loopt het niet door in geleiders. Daardoor kunnen er lichtkieren zichtbaar zijn.

Ritsscreens / zip screens

Ritsscreens bieden alle voordelen die standaard screens ook bieden, maar hebben extra pluspunten. Door de combinatie van een rits en geleiders zijn er geen lichtkieren en is het ritsscreen op elke hoogte windvast. Daardoor is het risico op windschade ook kleiner en gaat de zonwering langer mee. Doordat het doek aan de zijkanten volledig doorloopt, kan deze ook in een volledig verduisterende variant worden uitgevoerd. Een ritsscreen is in tegenstelling tot een standaard screen als elektrische screen verkrijgbaar.

Elektrisch screen met solar motor

Wil je een elektrisch screen met motor op zonne-energie? Bij De Zonweringfabriek is dat betaalbaarder dan je denkt! We hebben de Solar motor uit onze eigen lijn.

De screens op zonne-energie zijn niet alleen goed voor het milieu, maar zijn ook zeer eenvoudig te monteren. Ga jij voor eenvoudige montage en maximaal comfort?

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Wat kost een elektrische screen?

De prijs van je elektrisch screen is afhankelijk van de afmetingen en opties waarvoor je kiest. En natuurlijk het type screen: de standaardvariant is voordeliger dan een ritsscreen. Bediening via een wandschakelaar is van alle elektrische bedieningsopties de meest voordeliger. Hoe meer comfort en automatisering je zoekt, hoe meer de prijs oploopt. Voor smarttechnologie betaal je bijvoorbeeld meer dan voor bediening via een afstandsbediening.

Elektrische Screens Buitenzonwering Elektrische Ritsscreens antraciet

Elektrische screen kopen?

Stel je elektrisch screen stap voor stap zelf samen. Kies uit het type zonwering, het juiste formaat, de juiste kleur en de juiste bedieningsopties. Je bepaalt zelfs op welke manier je het scherm uiteindelijk monteert. Zo koop je altijd het elektrisch screen wat het beste bij jou en jouw woning past. Na je bestelling gaan we direct voor je aan de slag in eigen fabriek om jouw betrouwbare screen te maken.

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat wij jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Thuis kunt je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Laagste kosten, A-kwaliteit producten voor fabrieksprijzen

Waarom wij de scherpste prijs hebben:

We verkopen uitsluitend zonwering voor buiten. Alle buitenzonwering kunt u naar wens zelf samenstellen. Afhankelijk van de grootte van het product en de extra opties wordt de prijs bepaald.

Geen montage

De Zonweringfabriek kan een zeer scherpe prijs geven doordat wij een eigen fabriek hebben en de goedkope zonwering leveren zonder montage. Met onze instructievideo’s kunt u de zonwering eenvoudig zelf monteren.

Direct uit de fabriek

Aan de hand van deze video’s kan iedereen zelf zonwering monteren. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek bij jouw thuis leveren, ben jij verzekerd van de scherpste prijs!

A-kwaliteit

Wij garanderen dat er geen partij is die deze kwaliteit levert voor onze prijzen. We werken uitsluitend met A-kwaliteit producten en hebben de productie in eigen hand waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas ,de screen-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022