Zonwering in combinatie met kunststof kozijnen

Buitenzonwering ritsscreens antraciet binnen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, hebben ze een lange levensduur en isoleren ook nog eens uitstekend. Het is dan ook begrijpelijk dat je deze voordelen graag wil behouden en zo min mogelijk schade wilt toebrengen aan je kunststof kozijnen. In deze blog vertellen we je meer over rolluiken op kunststof kozijnen.

Zonwering op kunststof kozijnen boren

Kijk altijd eerst of je je zonwering op de muur of in de dag (tussen twee muren) kunt plaatsen. Als je je nieuwe zonwering toch wilt bevestigen op je kunststof kozijnen kun je werken met schroeven die speciaal ontworpen zijn voor kunststof kozijnen. Deze zijn zo ontworpen dat ze geen schade toebrengen aan het kozijn en toch zorgen voor een stevige bevestiging van de zonwering.

Toch kan boren in kunststof kozijnen een uitdaging zijn en in sommige gevallen zelfs worden afgeraden. Een van de grootste risico’s bij het boren in kunststof kozijnen is dat je kozijn niet meer lucht- en waterdicht is of de garantie vervalt. Veel fabrikanten geven garantie op de kwaliteit van hun producten, maar alleen wanneer ze op de juiste manier zijn geïnstalleerd. Als je ervoor kiest om zelf in je kozijnen te boren ga dit dan altijd na bij de fabrikant.

Zonwering voor kunststof kozijnen

Screen 100×120 met solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Antraciet screen met zonnepaneel
652

Rolluik 100×100 met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Rolluik antraciet solar motor
498

Ritsscreen 100×120 met solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Antraciet screen met zonnepaneel
652

Screens op kunststof kozijnen

Een goede optie voor screens in combinatie met kunststof kozijnen zijn screens op zonne-energie. Screens op zonne-energie hoef je namelijk niet aan te sluiten op een vast stroompunt, waardoor je dus niet naar binnen hoeft te boren. Bovendien maak je met Solar zonwering een duurzame keuze!

Je bevestigd screens op zonne-energie op de muur of in de dag (tussen twee muren), zodat je niet in je kunststof kozijn hoeft te boren. Zo blijven je kozijnen onbeschadigd en profiteer jij van alle voordelen van jouw nieuwe screens. In onze instructievideo’s leggen wij je uit hoe je jouw screens het beste kunt monteren.

Screens Op Zonne Energie Met Solar Motor

Screens op deur of draai- kiepraam

Als je op zoek bent naar een manier om screens te bevestigen op kunststof kantelramen, draai-kiep ramen of deuren, dan is het gebruik van een los screendoek een uitstekende optie. Een los screendoek kan namelijk zonder problemen worden bevestigd met behulp van tourniquets of zuignappen, zonder dat je hierbij een cassette nodig hebt.

Bovendien is het gebruik van een los screendoek ook nog eens erg praktisch. Het doek is namelijk gemakkelijk te verwijderen en te vervangen, bijvoorbeeld als je het wilt schoonmaken of als je het wilt verwisselen door een ander screendoek.

Rolluiken op kunststof kozijnen

Wanneer je rolluiken wilt combineren met je kunststof kozijnen kun je het beste kiezen voor rolluiken op zonne-energie. Het voordeel van rolluiken op zonne-energie is namelijk dat je niet voor stroomkabels of bediening naar binnen hoeft te boren. Zo profiteer je van van isolatie, een veilig gevoel en een volledig verduisterende kamer én een duurzame keuze.

Bij een rolluik op een kunststof kozijn adviseren wij je om op de muur of in de dag (tussen twee muren) te bevestigen.

Rolluik op muur met zonnepaneel

Dit zeggen onze klanten:

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product.
Als je vragen heb reageren ze snel.
Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog

Rolluiken voor je veranda of overkapping

Denk je erover om rolluiken te plaatsen voor je veranda of overkapping? In deze blog lees je waar je op moet letten en wat de voordelen zijn.

Blog

Zonnescherm bevestigen aan uitbouw, zo doe je dat

Denk je erover na om je uitbouw uit te breiden met een zonnescherm, maar vraag jij je of af of dit wel mogelijk is? lees gauw verder.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken

Inspiratie nodig?

Download ons inspiratiemagazine en ontdek alle zonwering trends voor jouw huis!