Zonwering in combinatie met kunststof kozijnen | De Zonweringfabriek

Zonwering in combinatie met kunststof kozijnen

Daan

Heb je kunststof kozijnen en wil je profiteren van zonwering? Dat begrijpen wij. Toch wil je zo min mogelijk boren in een kunststof kozijn. Boorgaten zorgen ervoor dat de woning niet meer luchtdicht is. Maar zonder boorgaten kun je de zonwering niet aansluiten op het stroom. Daarom zijn rolluiken of screens op zonne-energie ideaal voor jou. Deze zijn eenvoudiger te monteren doordat er niet volledig naar binnen geboord hoeft te worden. Bovendien maak je met Solar zonwering een duurzame keuze!

Hoe werkt de solar motor?

Normaal gesproken wordt de zonwering aangesloten op het stroom. Dit gaat via de bedrading die naar binnen geboord wordt. Zonwering met solar motor heeft een zonnepaneel aan de voorzijde. Door het zonnepaneel laadt de accu op. Met een volle accu kan de zonwering tot wel honderd keer op en neer bewegen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de motor niet werkt.

De accu laad al op bij daglicht. Er hoeft dus geen fel zonlicht op het paneel te schijnen. Hierdoor heeft de accu ook in de winter bijna altijd een volle accu.

Momenteel zijn er zowel screens op zonne-energie als rolluiken op zonne-energie verkrijgbaar. Vanaf januari 2022 leveren wij ook zonneschermen met Solar motor!

Montage op de muur

Bij de montage van zonwering zijn er drie keuzes: op de muur, tussen de muur en op het kozijn. Als je niet in het kozijn wilt boren, is montage op de muur de beste keuze. Dit is overigens ook het makkelijkste te monteren.

Dit zeggen jouw voorgangers over De Zonweringfabriek:

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product.
Als je vragen heb reageren ze snel.
Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluik vastgevroren

Blog
Rolluik Vastgevroren

Nog beter isoleren met een 1% screendoek

Blog

Het grootste misverstand over isoleren met rolluiken

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2022