Rolluiken in combinatie met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijkheid, hebben een lange levensduur en bieden uitstekende isolatie. Het is begrijpelijk dat je deze voordelen wilt behouden en je kunststof kozijnen zo min mogelijk wilt beschadigen. In deze blog geven we je meer informatie over hoe je rolluiken kunt gebruiken in combinatie met kunststof kozijnen.

Rolluiken op kunststof kozijnen boren

Als je je nieuwe rolluiken wilt installeren, is het verstandig om eerst te kijken of je ze op de muur of tussen twee muren kunt plaatsen. Als je de rolluiken toch aan je kunststof kozijnen wilt bevestigen, kun je gebruik maken van speciale schroeven die het kozijn niet beschadigen en voor een stevige bevestiging zorgen.

Het boren in kunststof kozijnen kan een uitdaging zijn en in sommige gevallen zelfs worden afgeraden. Het grootste risico bij het boren in kunststof kozijnen is dat het kozijn niet meer lucht- en waterdicht is, of dat de garantie komt te vervallen. Als je ervoor kiest om zelf in je kozijnen te boren, is het altijd verstandig om eerst bij de fabrikant advies te vragen.

Rolluiken voor kunststof kozijnen

Rolluik 100×100 met Solar motor zwart

Alleen vanaf kast 150 mm Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
729 620,-
Binnen 3 weken bezorgd

Bespaar

€ 109.00

Rolluik 175×200 met Solar motor antraciet

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
694 521,-
Binnen 3 weken bezorgd

Bespaar

€ 173.00

Rolluik 175×200 met Solar motor zwart

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
694 521,-
Binnen 3 weken bezorgd

Bespaar

€ 173.00

Rolluiken op kunststof kozijnen

Als je rolluiken wilt combineren met je kunststof kozijnen, is het aan te raden om te kiezen voor rolluiken op zonne-energie. Dit type rolluik heeft meerdere voordelen, het is bijvoorbeeld niet nodig om stroomkabels of bediening naar binnen te boren. Daarnaast profiteer je van isolatie, een veiliger gevoel, volledige verduistering en maak je een duurzame keuze.

Als je zonwering aan je kunststof kozijn wilt bevestigen, raden wij aan om dit op de muur of tussen twee muren te doen (in de dag).

Rolluik op muur met zonnepaneel

Rolluiken op deur of draai- kiepraam

Wanneer je draai-kiepraam naar binnen toe opent is het mogelijk om een rolluik te bevestigen. Houd er wel rekening mee dat het niet mogelijk is om je rolluik op het draaiende gedeelte van je draai-kiepraam te bevestigen. Kijk daarom altijd of je je rolluik in de dag (tussen twee muren) kunt bevestigen.

Ben je enkel op zoek naar zonwering en wil je graag monteren op een deur of het draaiende gedeelte van je draai-kiepraam? Misschien is een los screendoek dan wel wat je zoekt. Een los screendoek kan namelijk zonder problemen worden bevestigd met behulp van tourniquets of zuignappen, zonder dat je hierbij een cassette nodig hebt.

Voordelen kunststof kozijnen met rolluiken

  1. Kunststof kozijnen blijven langer mooi door onze rolluiken die ze beschermen tegen vuil
  2. Jouw woning is nog veiliger, omdat zowel onze rolluiken als kunststof kozijnen inbraak werend zijn
  3. Kunststof kozijnen als rolluiken hebben een isolerende werking, waardoor ze de kou en warmte buitenhouden, en vice versa
  4. Zowel kunststof kozijnen als rolluiken hebben een geluidswerend effect, een ideale combinatie voor een rustige woonomgeving
rolluiken woning inbraakwerend

Dit zeggen onze klanten:

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product. Als je vragen heb reageren ze snel. Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog

Rolluiken voor je veranda of overkapping

Denk je erover om rolluiken te plaatsen voor je veranda of overkapping? In deze blog lees je waar je op moet letten en wat de voordelen zijn.

Blog
Woning met tuin, zonnepanelen en rolluiken voor zonwering
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: