Zonwerend doek voor ramen buiten

Vind je het lastig om je huis koel te houden tijdens de hete zomers? En vind je het te veel gedoe om een screen of rolluik te monteren? Kies dan voor zonwerend doek voor ramen buiten zoals screendoek met tourniquets of screendoek met zuignappen.

Altijd 100% op maat gemaakt voor jou en vanuit de onze fabriek rechtstreeks bij jou geleverd. Duizenden doe-het-zelvers gingen je voor. Bestel nu en profiteer direct!

Waarom Zonweringfabriek?

37% goedkoper doordat jij monteert

Rechtstreeks uit de fabriek

Klanten geven onze service een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

Screendoek met zuignappen

Snel bevestigd, zonder gedoe Perfect op maat gemaakt Stevige zuignappen

71,00

Binnen 2 weken bezorgd
screendoek met zuignappen

Screendoek met tourniquets

Perfect op maat gemaakt Type: Sergedoek Openheid doek: 3% of 1%

71,00

Binnen 2 weken bezorgd

Screendoek met tourniquets

Op zoek naar een goedkoop alternatief voor screens of heb je geen mogelijkheid een screen op te hangen? Ga dan voor een screendoek met tourniquets.

Een los screendoek met tourniquets is de perfecte oplossing wanneer je ergens geen screen met cassette op kan hangen. Bijvoorbeeld op een deur of voor een raam wat naar buiten opent.

Onze losse screendoeken worden volledig op maat gemaakt en direct verstuurd vanuit onze fabriek.

Screendoek met zuignappen

Wil jij zo eenvoudig mogelijk de temperatuur in jouw huis regelen? Kies dan voor ons screendoek met zuignappen. Daarmee profiteer je van zonwering met zuignappen, meer privacy en isolatie tegen de scherpste prijs.

Deze screendoeken zijn heel eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde zuignappen. Dit valt onder zonwering zonder boren. Ideaal voor deuren, ramen en situaties waar je niet kan boren.

Waarom een schaduwdoek voor je raam?

Wil je zo eenvoudig mogelijk de zon buiten houden? Of kun je geen cassette monteren? Profiteer dan van de voordelen van een schaduwdoek. Met een schaduwdoek voor je raam kun je snel, eenvoudig en goedkoop de zon buiten houden.

Je bevestigt een schaduwdoek met tourniquets op je kozijn of met zuignappen direct op je glas. Ook ideaal wanneer je geen cassette kunt monteren, bijvoorbeeld op een deur of een raam wat naar buiten opent.

Een zonnedoek voor je raam

Ben je op zoek naar een zonnedoek voor je raam? Dan is een screendoek met tourniquets of een screendoek met zuignappen de makkelijkste oplossing. Hiermee houd je de zon buiten, blijft je huis koel in de zomer en voorkom je schitteringen.

In welke kleuren zijn de zonwerende doeken beschikbaar?

De screendoeken met tourniquets en zuignappen van De Zonweringfabriek zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor wit, crème-wit, grijs-wit, grijs, zwart en grijs-zwart.

Daarnaast heb je keuze in een openheidsfactor van 1% en 3%.  Wanneer je kiest voor een screendoek met een openheidsfactor van 1% zal deze minder licht doorlaten dan een openheidsfactor van 3%.

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt? Bestel dan eerst kleurstalen. Dan kun je de kleur en kwaliteit met eigen ogen bekijken.

Zonwerend doek onderdelen

Ben je op zoek naar een los screendoek met tourniquets of screendoek met zuignappen? Altijd 100% op maat gemaakt voor jou, snel samengesteld op onze site.

Ben je op zoek naar een los screendoek of zonneschermdoek of is je oude doek aan vervanging toe? Ook deze bezorgen wij 100% op maat gemaakt bij je thuis.

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: