Zonwering doek | De Zonweringfabriek

Zonwering doek

Ben jij op zoek naar een doek voor jouw zonwering? Dan zit je goed! Wij bieden screen en zonnescherm doeken. Echter hebben de zonnescherm doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020! Dit doordat ze hightech gesneden en verlijmd worden. Hierdoor is er nauwelijks last van wafeling in het doek. Ons sergé screendoek is echter het geheim achter onze screens en ritsscreens. Dit doeksoort is in meerdere kleuren verkrijgbaar, licht én sterk en zorgt voor een aangename beschutting. Echter verduistert het doek namelijk niet volledig, maar voorkomt wel verblinding door de zon en houdt de warmte buiten. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten zonwering onderdelen. Hierbij kan je denken aan zonwering schakelaar, zonwering bandopwinders etc. Bovendien zijn deze onderdelen daarom ook eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze zonwering onderdelen.

Zonneschermdoeken zijn helaas nog niet direct in onze webshop te koop. Neem hiervoor direct contact met ons op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Eventueel een foto of document voor veruidelijking

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonwering- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Producten van De Zonweringfabriek?

Comfort verzekerd met onze verrassend geprijsde zonwering. Alle zonwering wordt in onze 5000 m2 grote fabriek gemaakt door ervaren specialisten. Vanuit de productie kan de zonwering rechtstreeks naar jouw woning geleverd. Bovendien gingen duizenden doe-het-zelfers je voor. Kortom, bestel direct en profiteer deze zomer nog van jouw zonwering.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren ook met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop zijn er namelijk alle losse onderdelen voor jouw product verkocht. Hierbij kan je denken aan een buismotor, een losse stekker, schakelaar of afstandsbediening.

Je kiest uit tal van van verschillende kleuren, afmetingen, aandrijvingen en ook bedieningsmogelijkheden. Je bepaalt zelfs ook hoe je ze bevestigd wilt zien. We hebben het jou ook extra makkelijk gemaakt. In de preview kan je namelijk precies zien hoe jouw gekozen zonwering er uit komt te zien.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonwering- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens Screendoeken Screendoekkleuren

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022