Zonnescherm doek

Ben je op zoek naar een zonnescherm doek? De Zonweringfabriek heeft doeken van Swela. Echter hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020! Dit doordat ze hightech gesneden en verlijmd worden. Hierdoor is er nauwelijks last van wafeling in het doek. Echter hebben de meeste zonneschermen, doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van verlijmde doeken, heb je minder verdikking in het doek en dus minder doekwafeling bij het oprollen. Kortom, ziet het er veel mooier uit, omdat het doek veel strakker blijft. Kortom, bekijk hieronder deze zonnescherm doeken.

 

Zonneschermdoeken zijn helaas nog niet direct in onze webshop te koop. Neem hiervoor direct contact met ons op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Eventueel een foto of document voor veruidelijking

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Producten van De Zonweringfabriek?

Comfort verzekerd met onze verassend geprijsde zonwering. Alle zonwering wordt in onze 5000 m2 grote fabriek gemaakt door ervaren specialisten. Vanuit de productie kan de zonwering rechtstreeks naar jouw woning geleverd. Bovendien gaan duizenden doe-het-zelfers je voor. Kortom, bestel direct en profiteer deze zomer nog van jouw zonwering. Een monteur nodig om jouw zonnescherm, screen of rolluik op te hangen? Dat is helemaal niet nodig! Wij leggen je namelijk graag uit hoe je met het pakket dat jij binnen krijgt aan de slag kan en zelf jouw zonwering gemakkelijk kan monteren.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren ook met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw zonnescherm of een losse stekker, muurschakelaar of andere bedieningen.

Ben je op zoek naar zonneschermen doeken? De zonwering fabriek heeft echter doeken van Swela. Echter hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020!

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Buitenzonwering Bestellen Doe Je Bij De Zonwering Fabriek (1)

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2021