Zonnescherm doek | De Zonweringfabriek

Zonnescherm doek

Ben je op zoek naar een zonnescherm doek? De Zonweringfabriek heeft doeken van Swela. De doeken van Swela hebben ook niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020! Dit doordat ze hightech gesneden en verlijmd worden. Hierdoor is er nauwelijks last van wafeling in het doek. Echter hebben de meeste zonneschermen, doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van verlijmde doeken, heb je minder verdikking in het doek en dus minder doekwafeling bij het oprollen. Kortom, ziet het er veel mooier uit, omdat het doek veel strakker blijft. Kortom, bekijk hieronder deze zonnescherm doeken.

 

Zonneschermdoek

Perfect op maat gemaakt Swela Sunvas serie UPF 80
vanaf86,25

Een zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren ook met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Denk aan muursteunen voor jou zonnescherm of een losse stekker, muurschakelaar of bedieningen.

Ben je op zoek naar zonneschermen doeken? De Zonweringfabriek heeft namelijk doeken van Swela. Echter hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020!

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022