Zonwering monteren, hoe doe je dat? | De Zonweringfabriek

Zonwering monteren, gemakkelijker dan je denkt.

Dat De Zonweringfabriek de zonwering niet komt monteren, weet je inmiddels. Wel hebben we instructies waarbij we duidelijk aan je uitleggen hoe je de zonwering het beste kunt monteren. In de interactieve video’s leggen we het stap voor stap uit hoe je jouw zonwering monteert.

Welk type zonwering ga jij monteren?

Alles over het zonnescherm monteren

De Beste scherm op maat Aanbieding (3)

Alles over screens monteren

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Alles over rolluiken monteren

Rolluik motor Verticale Zonwering op dakkapel

Nog geen producten samengesteld? Begin met inmeten.

Voor je begint met het monteren, is het belangrijk om jouw screens of rolluiken nauwkeurig in te meten. Zo weet je zeker dat je niet een te kleine of juist te grote zonwering besteld. Lees daarom voor het samenstellen van een screen of rolluik nauwkeurig onderstaande meetinstructies door:

Bekijk screens: Meetinstructies Screen

Bekijk ritsscreens: Meetinstructies Ritsscreen

Bekijk rolluiken: Meetinstructies Rolluik

Weten wat je te wachten staat of aan de slag met de montage? We helpen je met onderstaande video’s!

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Antraciet De Zonweringfabriek
Zonweringfabriek Monteren Rolluiken Fabriek

Veelgestelde vragen over monteren

Lees meer over ervaring van andere:

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Levering conform afspraak. Montage ritsscreen op kozijn was echt eenvoudig

Roel Slangen

De zonwering voldoet aan onze wensen. We hebben goede informatie gehad over het monteren.

Arnold Voogt

Prima! Mooie kwaliteit screen met zonnepaneel, makkelijk en zeer goed zelf te monteren. Toen we er even niet uitkwamen zijn we telefonisch direct heel goed geholpen. Heel tevreden. echt aan te bevelen !

Trash yours

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

Wij zijn super blij met deze Solar rolluiken!! Na een aantal offertes die we hebben opgevraagd bij verschillende bedrijven kwamen we na een zoektocht op internet bij de Zonweringfabriek terecht die aanmerkelijk goedkoper zijn dan de opgevraagde offertes. Het plaatsen en monteren is wel in eigen beheer maar is na het zien van de instructie films en montage handleiding een peuleschil! Wij hebben gekozen voor de met Solar bediende rolluiken dus je hoeft hier geen gaten te boren door de muur of het kozijn wat ook het monteren vergemakkelijkt. De mensen van de telefonische hulplijn zijn uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam ook na een aantal keren gebeld te hebben!! De 5 sterren zijn dik verdiend!!!

 

Marcel Sijbom

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Copyright De Zonweringfabriek 2022