Producten retourneren?

Let op: op maat gemaakte producten kan je niet retourneren. Bekijk hier onze voorwaarden.

Retourneren en service

De meeste producten die jij via deze webwinkel koopt, zoals knikarmschermen/terrasschermen, rolluiken, ritsscreens, screens en screendoeken met tourniquets worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is op die producten niet van toepassing. De verkoop van die producten is na succesvolle betaling definitief.

Voor de niet-maatwerkproducten geldt de volgende regeling:

Jij hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen kan je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. De kosten voor retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

Indien jij slechts een deel van je bestelling gaat retourneren dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij jij uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulk een terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat jij de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Jij wordt verzocht de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop jij het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn
van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres is De Zonweringfabriek, Harselaarseweg 71 3771 MA te Barneveld. Jij bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Voorwaarden maatwerk producten

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: