Retourneren en service van uw bestelde producten | De Zonweringfabriek

Producten retourneren?

Let op: op maat gemaakt producten kan je niet retourneren. Bekijk hier onze voorwaarden.

Retourneren en service

De meeste producten die u via deze webwinkel koopt, zoals knikarmschermen/terrasschermen, rolluiken, ritsscreens, screens en screendoeken met tourniquets worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is op die producten niet van toepassing. De verkoop van die producten is na succesvolle betaling definitief.

Voor de niet-maatwerkproducten geldt de volgende regeling:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Indien u slechts een deel van je bestelling gaat retourneren stuur dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulk een terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn
van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres is De Zonweringfabriek, Harselaarseweg 71 3771 MA te Barneveld. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzonderingen retourneren en service
Producten vervaardigd conform instructies van de consument zijn uitgesloten van het herroepingsrecht (maatwerk producten). Knikarmschermen, rolluiken, ritsscreens, screens en screendoeken met tourniquets worden eveneens volgens klantspecificaties gemaakt en zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Copyright De Zonweringfabriek 2021