Screen doek | De Zonweringfabriek

Screen doek, los doek voor screens

Een los screendoek of ritsscreendoek bestellen om je zonwering nieuw leven in te blazen? Dat kan! Bij de Zonweringfabriek is het nu ook mogelijk om een los screendoek te bestellen voor jouw zonwering. Je kunt hier kiezen tussen een standaard screendoek en je kunt kiezen voor een ritsscreendoek. Een standaard screendoek is aan weerszijden geseald, hierdoor heb je geen last van stiksels die ervoor zorgen dat het doek zich niet netjes oprolt in de kast. Een ritsscreendoek is aan weerzijden met een eenzijdige rits afgewerkt zodat je deze in een speciaal ontworpen geleider kunt verwerken en kunt laten ‘ritsen’. Het voordeel hiervan is dat bij harde wind je doek niet gaat wapperen en zo gaat het doek langer mee. Nog een voordeel van het ritsscreendoek is dat het aan de zijkanten geen lichtspleet vertoont. Zo heb je dus ook geen last van zon in je huis met bijvoorbeeld je televisie.

 

Onderdelen voor:
Filteren op:

Screenstalen

Onze 6 verschillende screendoeken
Buitenzonwering Screens Ritsscreens Screendoeken Screendoekkleuren
Voor
3.95

Een screen van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit screens, een stuk voordeliger dan je gewend bent en van topkwaliteit. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Omdat wij jouw screens in onze eigen fabriek produceren heb je jouw screens voor een nog scherpere prijs! Thuis kun je de screens eenvoudig monteren met behulp van onze handleiding.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren op grond van onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Losse onderdelen voor mijn screen

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw screen? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw screen verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw screen of een losse stekker, muurschakelaar of omkasting.

Bij De Zonweringfabriek vind je screendoek ook in meerdere kleuren. De kast is in de kleuren: wit, crème-wit en antraciet beschikbaar. Kies voor één geheel of ga juist voor een contrast.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas ,de screen-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022