ZF motor

Ben jij op zoek naar ZF-motoren voor jouw zonwering? Dan zit je goed! Integendeel is de bediening via een wandschakelaar van alle elektrische motoren de meest voordelige. Hoe meer comfort en automatisering je zoekt, hoe meer de prijs oploopt. Voor smarttechnologie betaal je bijvoorbeeld meer dan voor afstand bedienbare motor. De Zonweringfabriek heeft ook eigen motoren. Vandaar ook de naam ZF-motoren. De Zonweringfabriek produceert echter zonwering in eigen fabriek. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten ZF onderdelen. Hierbij kan je daarom ook denken aan ZF motoren, ZF bediening etc. Deze onderdelen zijn daarom ook eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze ZF onderdelen.

 

Brel Radio motor

15 omwentelingen per minuut Kies de juiste motor voor jouw product

185,53

Binnen 3 dagen bezorgd

Brel motor (schakelaar)

15 omwentelingen per minuut Kies de juiste motor voor jouw product

137,13

Binnen 3 dagen bezorgd

Brel solar motor 20/15

15 omwentelingen per minuut Koppel 20 Nm Geleverd zonder zonnepaneel

269,00

Binnen 3 dagen bezorgd

Precies de juiste ZF motor

Een motor die te licht of te zwaar is kan schade veroorzaken aan het systeem of aan de motor zelf. Houd bij je keuze ook rekening met:

  • Het type zonwering of rolluik
  • Het gewicht en de afmeting daarvan
  • Hoe je wilt bedienen
  • Hoe snel je wilt kunnen openen en sluiten
  • En eventuele aanvullende opties die je wenst

ZF motor bedienen

De ZF motor bedien je extra comfortabel met een afstandsbediening. Afhankelijk van het type waarvoor je kiest, zelfs vanuit je luie stoel. De ZF motor kun je ook op een ‘traditionele’ manier bedienen via een wandschakelaar. Als je gaat voor een afstandsbediening, heb je verder ook de keuze uit twee verschillende typen zenders:

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, de zonwering- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Handzender

Met een handzender hoef je niet eens je stoel uit te komen. Met een druk op de knop open of sluit je de zonwering. Hierbij heb je verder ook de keuze uit een afstandsbediening met één of meerdere kanalen: voor een product of meerdere producten.

Wandzender

Een wandzender van ZF is – zoals de naam al zegt – aan de muur bevestigd. Je bedient de zonwering dus met een druk op de knop. Een voordeel van dit model is namelijk dat hij draadloos werkt; je hoeft bij het bevestigen van de zonwering dus geen doorvoer gat in de muur te boren.

Jouw zonwering volledig op maat laten maken?

Zonnescherm

Vanaf €1000,-
Direct naar de configurator

Screens

Vanaf €108,-
Direct naar de configurator

Rolluiken

Vanaf €61,-
Direct naar de configurator

Deze vragen horen we vaker

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: