Waarom zijn rolluiken inbraakwerend? | De Zonweringfabriek

Waarom beschermen rolluiken tegen inbraak

Daan

Naast dat rolluiken isolatie bieden tegen warmte, kou en geluid hebben ze nog een groot voordeel: rolluiken beschermen tegen inbraak. Daardoor zijn rolluiken een vaak gekozen optie als het gaat om zonwering en het beveiligen van jouw woning. Alle rolluiken van De Zonweringfabriek worden standaard gemaakt met anti-optilveren.

Hoe werken anti optilveren?

Anti-optilveren worden alleen gebruikt bij elektrische rolluiken. Dit worden ook wel stugge veren genoemd. De stugge veren schieten ‘op slot’ als de lamellen volledig naar beneden staan. Bij een handbediend rolluik wordt gebruik gemaakt van normale veren. Als het rolluik helemaal naar beneden staat, blijft er spanning op de veren staan. Daardoor is het onmogelijk om de lamellen op te tillen.

Langskomen in de fabriek

Wil je zelf de rolluiken met anti-optilveren testen? Maak een afspraak in de agenda van Daan en kom langs in de fabriek.

Wat kosten stugge veren?

Voor de elektrische rolluiken wordt standaard gebruikt gemaakt van anti-optilveren. Bij conculega’s wordt er vaak een meerprijs van +- €10 per veer gerekend. Dit is €20 per rolluik en kan bij aanschaf van meerdere rolluiken hard oplopen.

Rolluiken zelf samenstellen

Bij De Zonweringfabriek kun jij zelf aan de slag met het samenstellen en monteren van rolluiken. Wij gaan vervolgens aan de slag met het op maat maken. Zo voldoen de rolluiken exact aan jouw wensen.

Dit zeggen jouw voorgangers over De Zonweringfabriek:

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product.
Als je vragen heb reageren ze snel.
Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Welke kleur rolluiken moet ik kiezen?

Blog
Rolluik op muur met zonnepaneel

Welke kleur zonnescherm: trends 2023

Blog

Rolluiken in combinatie met kunststof kozijnen

Blog
Rolluiken Op Zonne Energie monteren
Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken