Rolluiken op maat, volledig zelf samenstellen | De Zonweringfabriek

Rolluiken op maat

Op zoek naar Rolluiken op maat? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert rolluiken op maat zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Lees meer over onze op maat gemaakte rolluiken, bestel direct en monteer de rolluiken eenvoudig zelf!

Rolluiken op maat met fabrieksprijzen

Rolluiken op maat verduisteren de kamer volledig, beschermen tegen ibraak en bieden isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast zijn onze rolluiken eenvoudiger te monteren, onderhoudsvriendelijker én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kunt je jouw rolluiken op maat samenstellen of een afspraak plannen in onze showroom in Barneveld.

Omdat wij jouw rolluik op maat maken in onze eigen fabriek, heb je een rolluik voor een nog scherpere prijs! Thuis kun je de rolluiken eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide uitleg per video.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

A-kwaliteit rolluiken op maat voor de laagste prijs

Rolluik Antraciet met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor
498

Rolluik Antraciet met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
441

Rolluik Antraciet met ZF motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
197

Rolluik Antraciet/Wit met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
242

Rolluik Crème-wit Handbediend

Handbediending Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
122

Rolluik Crème-wit met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie A-kwaliteit, je hoeft niet naar binnen te boren
Voor
498

Rolluik Grijs Handbediend

Handmatige bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
129

Rolluik Grijs met Somfy LT motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
272

Rolluik Grijs/Antraciet met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
242

Rolluik Grijs/Wit met Somfy LT motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, voor jou op maat gemaakt
Voor
272

Rolluik Wit met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
441

Rolluik Zwart/Wit met solar motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
Voor
538

Een rolluik van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit rolluiken, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs hoger, als deze groter wordt. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechterkant moet zitten.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Maximale voordelen

Rolluiken bieden zonwering en isolatie tegen warmte, kou en geluid. Doordat de rolluiken volledig verduisteren blijft de kamer koel en wordt je ‘s ochtends niet wakker het licht dat de kamer in schijnt. In de wintermaanden houden de rolluiken juist de kou buiten. Ook bieden de rolluiken isolatie tegen geluid. Zo heb je minder last van geluidsoverlast. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de rolluiken van De Zonweringfabriek.

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit dubbele coating die niet af bladdert
  • Gearreteerde pantsers
  • Premium lamellen (42mm hoog en 8-10mm dik)

Inbraakwerende rolluiken

De goedkope rolluiken van de Zonweringfabriek beschermen de woning standaard tegen inbraken. Dit komt omdat alle rolluiken anti optilveren hebben. Hierdoor is het lastiger om de woning binnen te komen. De goedkope rolluiken beschermen tegen inbraak en zijn daardoor een veilige keuze.

Geluidloze rolluiken

Onze rolluiken zijn niet alleen goedkoper, maar ook een stuk stiller dan andere rolluiken. Dat komt omdat onze rolluiken andere geleiders hebben. Vaak bevatten de geleiders van rolluiken rubbers. Doordat wij gebruik maken van rubbers zijn onze rolluiken een stuk stiller. Ook zijn de borstels onderhoudsvriendelijker dan de rubbers.

voor een minimale prijs

De rolluiken van De Zonweringfabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat je deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijk instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn rolluiken monteren. De prijs van het rolluik is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Goedkope elektrische rolluiken

De rolluiken kunnen met de hand, wandschakelaar of elektrisch bediend worden. In verhouding is een handmatig rolluik goedkoper dan een elektrisch rolluik. Daarentegen biedt een elektrisch rolluik meer gemak.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor het rolluik mogelijk. Zo is er obstakeldetectie. Obstrakeldetectie zorgt ervoor dat het rolluik automatisch stopt bij weerstand. Zo verkom je schade aan het rolluik als het raam open staat of de lamellen zijn vastgevroren.

Echter zitten veel opties waar je normaliter meer voor betaald vaak bij ons ook standaard in het product, zoals onze aftekenvrije veren en borstels in de geleiders.

Kleurkeuze

We hebben een groot aanbod aan kleurkeuze. Zo heb je een rolluik dat perfect bij jouw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het rolluik. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Op maat gemaakt, dat is standaard

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs van het rolluik hoger, als deze groter wordt. Doordat de rolluiken op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechtkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten op het stroom.

Goedkope Zonwering Met Elektrische Bediening (4)

Rolluiken op maar met motor op zonne-energie

We hebben ook een motor voor rolluiken die werkt op zonne-energie. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Daardoor is het op maat gemaakte rolluik gemakkelijker te monteren. Daarnaast is het rolluik energieneutraal. De motor werkt op zonne-energie. Dankzij het paneel aan de voorkant van het rolluik laad de accu automatisch op bij daglicht.

Rolluiken op zonne-energie

Op maat gemaakte rolluiken voor buiten

Op maat gemaakte rolluiken doen buiten voor het raam meer dan dan alleen zonlicht buiten houden. Ze verduisteren volledig. Daarnaast reduceren ze de warmte binnen in de hete zomermaanden, maar tegelijkertijd ook de kou in de wintermaanden. Daarnaast reduceren de lamellen geluidsoverlast en helpen ze inbrekers buiten te houden. Onze rolluiken op maat voor buiten leveren we in twee varianten: de ZF40 Alu en de nog wat sterkere ZF40 Alu Plus. Opvallend aan beide varianten is het elegante design van de rolluikkast (de kleinste van Nederland). Daarnaast zijn onze rolluiken op maat door een doordacht design extra stil bij het openen en sluiten.

Goedkope Zonwering, kosten zonnescherm (4)

Voordelen van rolluiken…

Inbraakvertragend

Rolluiken op maat zorgen ervoor dat inbrekers niet naar binnen kunnen kijken. De uitgerolde lamellen van hard polyurethaanschuim maken het bovendien stukken moeilijker om via de ramen of deuren je woning te betreden. Een veilige oplossing!

Verduisterend

Door perfecte rolvorming vallen de lamellen mooi in elkaar. Met andere woorden: ze sluiten volledig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vroeg wakker wordt van de opkomende zon of overdag verblind wordt door fel zonlicht.

… op maat

Isolerend

Het pantser van het op maat gemaakte rolluik helpt tijdens zonnige dagen de warmte buitenhouden en biedt in de wintermaanden bescherming tegen binnenkomende kou. Zo hoeft de cv of airconditioning minder snel en hard aan het werk. Dat merk je aan de energierekening! Bovendien helpen de lamellen dankzij hun nauwe aansluiting geluid te reduceren.

Extra stil

Onze rolluiken op maat werken bijna geruisloos. Doordat onze geleiders borstels bevatten in plaats van rubbers zijn ze extra stil tijdens het openen en sluiten en gaan ze bovendien langer mee.

Bediening rolluik op maat

Rolluiken op maat voer je eenvoudig uit met het soort bediening waar jouw voorkeur naar uitgaat. je kunt ze natuurlijk met de hand openen en sluiten via een bandopwinder. Of maak het jezelf extra makkelijk met een elektrisch rolluik. Aangedreven door een motor van Somfy of De Zonweringfabriek en van afstand bediend via een wandschakelaar of handzender. Een automatisch rolluik biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo is hij ook uitvoerbaar met obstakeldetectie.

Buitenzonwering bediening handzender afstandsbediening

Kies de afmetingen voor jouw rolluik op maat

Rolluiken bestellen kan in tal van verschillende afmetingen. Bij De Zonweringfabriek vind je ze al van 500 bij 500 millimeter voor de kleinere ramen. Maar ook voor grotere oppervlaktes bieden we tal van mogelijkheden. De afmetingen van onze rolluiken gaan tot een formaat van 3800 bij 2200 millimeter. Zoek je beschutting voor een nóg groter formaat raam? Dan is een screen een goed alternatief. De afmeting die jij kiest, maken wij op de millimeter nauwkeurig in onze fabriek. Wil je langskomen in onze fabriek? Dat kan. We laten je de mogelijkheden zien en stellen samen jouw rolluik samen.

Goedkope Rolluiken Met Elektrische Bediening (4)

Rolluikmotoren

Bij De Zonweringfabriek zijn verschillende soorten rolluikmotoren. Er is keuze tussen motoren voor jouw rolluik van De Zonweringfabriek of van Somfy. We begrijpen dat dit een ingewikkelde keuze kan zijn. Daarom helpen we je graag om er achter te komen welke motor het beste bij jou past. In deze blog lees je meer over de verschillen tussen de verschillende rolluikmotoren. Zo weet je welke motor het beste voldoet aan jouw wensen.

Elektrische Zonwering Tegen De Scherpste Prijzen wandzender opbouwschakelaar (3)

Wat kost een rolluik op maat?

Hoeveel een rolluik op maat kost, hangt in de eerste plaats af van het formaat. Een exemplaar van 500 bij 500 millimeter is vanzelfsprekend een stuk voordeliger dan een exemplaar van 3800 bij bij 2200 millimeter. Verder is handbediend een vriendelijker geprijsde optie dan elektrisch bediend vanwege de benodigde motor en bediening van afstand. Maar de laatstgenoemde optie biedt daarentegen wel meer comfort. De verschillen tussen de rolluikmotoren lichten we toe in deze blog. Kortom, je hebt volledig zelf de keuze: goedkope rolluiken of net iets duurder maar meer gemak.

Rolluik op maat kopen?

Bij De Zonweringfabriek weet je zeker dat je rolluik voordelig aansluit bij jouw wensen en woonsituatie. Je kunt het rolluik namelijk stap voor stap samenstellen. Of ga voor een van de standaardopties. Rolluiken bestellen doe je bij ons precies zoals jij het wilt.

Los pantser

Zoek je een los pantser zonder rolluikkast? Ga dan naar onze onderdelenshop. Onze lamellen zijn gemaakt van het harde polyurethaanschuim en trotseren daardoor alle weersinvloeden.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022