Welke rolluikmotor past bij mij?

Rolluik motor Verticale Zonwering op dakkapel

Rolluikmotoren

Je wilt jouw rolluik naar wens samenstellen. Dat kan online bij de Zonweringfabriek. Hier loop je stap voor stap de onderdelen van jouw rolluik door en kun je elk onderdeel naar wens kiezen. De afmetingen en kleuren spreken hierbij redelijk voor zich. De bediening is een lastigere keuze want hoe weet je nou welke rolluikmotor het beste bij jouw wensen past? Hiervoor is extra informatie fijn. Je krijgt 7 verschillende opties voor motoren, we begrijpen dat de keuze ingewikkeld is. Daarom nemen we je in deze blog mee in de verschillen tussen de verschillende rolluikmotoren. Zo kan jij kiezen voor de motor die het beste bij jou past. Genoeg gelezen? Dan kan je direct jouw rolluik naar wens samenstellen. 

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Tip: Als je jouw rolluik naar wens hebt samengesteld kun je deze delen via WhatsApp, mail en social media.

Handbediend of elektrisch rolluik?

Bij het samenstellen van jouw rolluik maak je eerst de keuze tussen handbediend of elektrisch. Als je kiest voor handbediend blijft de keuze simpel. Je hoeft dan alleen te kiezen voor een bandopwinder die werkt vanuit binnen of buiten. Zodra je kiest voor een elektrisch rolluik, moet je een type bediening kiezen. Hiermee bedoelen we het type motor. We hebben motoren van onze eigen lijn: De Zonweringfabriek of van Somfy. Somfy is de grootste en meeste bekende speler in de markt van motoren voor rolluiken. De rolluikmotoren van de Zonweringfabriek worden in grote volumes gekocht, waardoor de prijs aanzienlijk lager is. Daarentegen kunnen motoren van Somfy aangesloten worden op jouw domotica, kan je bedienen via een app en krijg je vijf jaar garantie.

De Beste Zonwering Aanbieding (3)

Motoren voor een elektrisch rolluik

Hierboven hebben we al kort de verschillen tussen de motoren van de Zonweringfabriek en Somfy besproken. Onderstaand lopen we per motor de belangrijkste specificaties door. Zo kan jij eenvoudig kiezen welke motor het beste voldoet aan jouw wensen.

ZF motor met schakelaar

Meerprijs: 75,-
Specificaties: Goedkoopste keuze, goede basis motor, thermische beveiliging (met thermische beveiliging wordt jouw rolluikmotor nooit te heet), inbouw of opbouw schakelaar

Perfect voor jou als je wel wilt profiteren van een elektrisch rolluik, maar wel de scherpste prijs wilt behouden.

ZF motor met afstandsbediening

Meerprijs: 120,-
Specificaties: Goede basis motor, thermische beveiliging, met 15 meter afstand te bedienen

Met deze betrouwbare motor kies je voor het gemak van een rolluik met afstandsbediening tegen de aller scherpste fabrieksprijs.

ZF solar motor met afstandsbediening

Meerprijs: 210,-
Specificaties: Duurzaam, eenvoudig te monteren, werkt op zonne-energie, accu geïntegreerd in de motor

Deze motor is de beste keuze als je energiebesparing en duurzaamheid belangrijk vindt. Ook is het rolluik met solar motor ideaal als jij de rolluiken zo makkelijk mogelijk wilt monteren. Bij het rolluik met solar motor hoef je namelijk geen stroomkabels naar binnen te voeren.

Somfy motor met schakelaar

Meerprijs: 150,-
Specificaties: Goedkoopste keuze voor Somfy motor, vaste wandschakelaar met tijdklok, inbouw- of opbouw schakelaar

De beste keuze als jij wilt gaan voor de betrouwbare motor van Somfy, maar wel de prijs laag wilt houden.

Somfy motor Ilmo

Meerprijs: 160,-
Specificaties: Zelfde als de Somfy motor met schakelaar maar met obstakeldetectie

Ideaal als jij wilt kiezen voor de betrouwbare Somfy motor met obstakeldetectie. Obstakeldetectie zorgt ervoor dat jouw rolluik automatisch stopt als bijvoorbeeld het raam open staat of jouw rolluik is vastgevroren. Zo kan jouw rolluik zichzelf niet kapot trekken bij een belemmering. Zo voorkom je ongemakken en schade aan jouw rolluik.

Somfy Oximo IO met afstandsbediening

Meerprijs: 240,-
Specificaties: Obstakeldetectie, te bedienen met handzender of Somfy app

Perfect als je gaat voor bedieningsgemak van een handzender of de Somfy app waarin je allerlei scenario’s kunt programmeren. Door de obstakeldetectie stopt de motor bij een openstaand raam of vastgevroren lamellen.

Somfy RS 100 IO

Meerprijs: 319,-
Specificaties: Verschillende snelheden (langzaam en snel), geruisloos, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor, langste levensduur, te bedienen met Somfy app

Ideaal als je gaat voor maximaal bedieningsgemak van een app waarin je allerlei scenario’s kunt programmeren. Maak jouw rolluiken onderdeel van je Somfy domotica en koppel dit aan rookmelders, camera’s en andere slimme toepassingen.

En nu.. mijn rolluik samenstellen

Hopelijk weet je dankzij dit artikel meer over de verschillen tussen de rolluikmotoren. Dan kun je nu aan de slag met het samenstellen van jouw ideale rolluik. Hierbij kan je niet alleen de afmetingen en kleur naar wens kiezen, maar ook de motor. Zo weet je zeker dat jouw rolluiken volledig voldoen aan jouw wensen. De rolluiken kun je bij de Zonwering Fabriek zelf samenstellen. Daarna gaan wij in onze fabriek aan de slag om jouw rolluiken op maat te maken. Liever langskomen in de fabriek om jouw rolluik gezamelijk samen te stellen? Maak een afspraak in de agenda van Daan. Tot snel!

Schakelaar Zonnescherm Zonwering Fabriek, ZF motor handzender (5)

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Zonwering versus airco

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Je huis koel in warme zomers? Welke zonwering werkt het beste?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: