Antraciete rolluiken om zelf te monteren | De Zonweringfabriek

Antraciete rolluiken

Op zoek naar antraciete rolluiken? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert antraciete rolluiken. Wij monteren niet. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Kortom, lees meer over onze rolluiken, bestel direct en monteer de rolluiken eenvoudig zelf!

Algemene voordelen van rolluiken antraciet

Antraciete rolluiken verduisteren de kamer volledig, beschermen tegen inbraak, en bieden isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast zijn onze antraciete rolluiken eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Daarnaast hebben de rolluiken van De Zonweringfabriek nog een aantal extra voordelen. Lees meer.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze rolluikspecialist, om jouw rolluik samen te bekijken in de fabriek.

Bekijk onze rolluiken in het antraciet:

Rolluik Antraciet met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
van 498
Voor
448

Rolluik Antraciet met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 441
Voor
419

Rolluik Antraciet met ZF motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 197
Voor
187

Rolluik Antraciet/Wit met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 242
Voor
230

Rolluik Grijs/Antraciet met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 242
Voor
230

Rolluiken in het antraciet met fabrieksprijzen

Omdat wij jouw rolluik in onze eigen fabriek produceren heb je een rolluik voor een nog scherpere prijs! Daarnaast bieden wij ook geen montage aan. Wist je dat normaal de prijs van een rolluik voor ruim 60% bestaat uit arbeid? Lees meer over de kosten van rolluiken.

Thuis kun je de rolluiken eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide instructies. Wil je eerst een keer langskomen in de fabriek? Dat kan ook. Plan dan online een afspraak met Daan.

De Zonweringfabriek Kosten

Een antraciet rolluik van de Zonweringfabriek?

A-kwaliteit rolluiken, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

Onze rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs hoger, als deze groter wordt. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het rolluik aan de linker- of rechterkant moet zitten.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Maximale voordelen…

Antraciete rolluiken bieden zonwering en isolatie tegen warmte, kou en geluid. Doordat de rolluiken volledig verduisteren blijft de kamer koel en wordt je ‘s ochtends niet wakker het licht dat de kamer in schijnt. In de wintermaanden houden de antraciete rolluiken juist de kou buiten. Ook bieden de rolluiken isolatie tegen geluid. Zo heb je minder last van geluidsoverlast. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de rolluiken van De Zonweringfabriek.

  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit dubbele coating die niet af bladdert
  • Gearreteerde pantsers
  • Premium lamellen (42mm hoog en 8-10mm dik)

Inbraakwerende rolluiken

De goedkope rolluiken van De Zonweringfabriek beschermen de woning standaard tegen inbraken. Dit komt omdat alle rolluiken anti-optilveren hebben. Hierdoor is het lastiger om de woning binnen te komen. De rolluiken beschermen dus tegen inbraak en zijn daardoor een veilige keuze.

Geluidloze rolluiken

Onze rolluiken zijn niet alleen goedkoper, maar ook een stuk stiller dan andere rolluiken. Dat komt omdat onze rolluiken andere geleiders hebben. Vaak bevatten de geleiders van rolluiken rubbers. Doordat wij gebruik maken van rubbers zijn onze rolluiken een stuk stiller. Ook zijn de borstels onderhoudsvriendelijker dan de rubbers.

…voor een minimale prijs

De antraciete rolluiken van De Zonweringfabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat wij rechtsstreeks uit de fabriek leveren en jij zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijke instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn rolluiken monteren. De prijs van het rolluik is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Wist je dat normaal gesproken de kosten van een rolluik van 63% bestaat uit kosten voor arbeid? Dat kan jij zelf ook!

Goedkope elektrische rolluiken

De rolluiken kunnen met de hand, wandschakelaar of afstandsbediening bediend worden. In verhouding is een handmatig rolluik goedkoper dan een elektrisch rolluik. Daarentegen biedt een elektrisch rolluik meer gemak.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor het rolluik mogelijk. Zo is er obstakeldetectie. Obstrakeldetectie zorgt ervoor dat het rolluik automatisch stopt bij weerstand. Zo voorkom je schade aan het rolluik als het raam open staat of de lamellen zijn vastgevroren.

Echter zitten veel opties waar je normaliter meer voor betaald vaak bij ons ook standaard in het product, zoals onze anti-optilveren en borstels in de geleiders.

Kleurkeuze

We hebben een groot aanbod aan kleurkeuze. Zo heb je een rolluik dat perfect bij jouw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het rolluik. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Antraciete rolluiken met motor op zonne-energie

We hebben ook een motor voor antraciete rolluiken die werkt op zonne-energie. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Daardoor is het rolluik gemakkelijker te monteren. Daarnaast is het rolluik energieneutraal. De motor werkt op zonne-energie. Dankzij het paneel aan de voorkant van het rolluik laadt de accu automatisch op bij daglicht.

Goedkope Zonwering Met Elektrische Bediening (4)

Rolluikmotoren

Bij De Zonweringfabriek heb je keuze uit verschillende soorten rolluikmotoren. Er is keuze tussen motoren voor jouw rolluik van De Zonweringfabriek of van Somfy. We begrijpen dat dit een ingewikkelde keuze kan zijn. Daarom helpen we je graag om er achter te komen welke motor het beste bij jou past. In deze blog lees je meer over de verschillen tussen de verschillende rolluikmotoren. Zo weet je welke motor het beste voldoet aan jouw wensen.

Rolluik Onderdelen (2)
Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022