Het verschillen tussen een motor van Somfy en De Zonweringfabriek | Blog

Motoren van Somfy vs. De Zonweringfabriek

Daan

Bij het samenstellen van zonwering heb je keuze uit twee merken motoren: Somfy of ons eigen merk: De Zonweringfabriek. In deze blog bekijken we de verschillen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Zonweringmotor van Somfy

Somfy is de grootste en meest bekende naam in de markt van motoren voor zonwering en rolluiken. Ze zijn gespecialiseerd in het bedienen van raamdecoratie met een smartphone of sensoren voor optimaal leef gemakt en volledige controle. Vaak kiezen consumenten voor een motor van Somfy als zij ook al andere producten van Somfy in huis hebben. Zo is alle elektronica – zoals verlichting – te besturen vanaf één app.

Zonweringmotor van De Zonweringfabriek

De Zonweringfabriek heeft een eigen motorlijn. Dit zijn betrouwbare motors voor een verassend lage prijs. Dit komt omdat wij de motoren in hoge volumes inkopen. De motoren van De Zonweringfabriek zijn het meest gekozen. Dit komt omdat deze aanzienlijk voordeliger zijn.

Wil je een motor op zonne-energie? Dan heb je ook altijd een motor van De Zonweringfabriek.

Rolluikmotor

Ben je bezig met het samenstellen van een rolluik en twijfel je over de juiste rolluikmotor? We schreven eerder al een blog over de verschillen bij rolluikmotoren.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

27 zonweringbegrippen uitgelegd zodat jij ook zonweringspecialist bent

Blog
Somfy Motor

Welk type plaatsing moet ik kiezen?

Blog
De Beste Zonwering Aanbieding (3)

Grootte van zonnescherm bepalen

Blog
De Beste Zonwering Aanbieding, onderdelen zonnescherm / knikarmscherm (3)
Copyright De Zonweringfabriek 2021