Motoren van Somfy vs. De Zonweringfabriek

Automatische Zonwering Tegen De Scherpste Prijzen (2)

Bij het samenstellen van zonwering heb je keuze uit twee merken motoren: Somfy of ons eigen merk: De Zonweringfabriek. In deze blog bekijken we de verschillen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Zonweringmotor van Somfy

Somfy is de grootste en meest bekende naam in de markt van motoren voor zonwering en rolluiken. Ze zijn gespecialiseerd in het bedienen van raamdecoratie met een smartphone of sensoren voor optimaal leefgemak en volledige controle. Vaak kiezen consumenten voor een motor van Somfy als zij ook al andere producten van Somfy in huis hebben. Zo is alle elektronica – zoals verlichting – te besturen vanaf één app.

Zonweringmotor van De Zonweringfabriek

De Zonweringfabriek heeft een eigen motorlijn. Dit zijn betrouwbare motoren voor een verrassend lage prijs. Dit komt omdat wij de motoren in hoge volumes inkopen. De motoren van De Zonweringfabriek zijn het meest gekozen. Dit komt omdat deze aanzienlijk voordeliger zijn.

Wil je een motor op zonne-energie? Dan heb je ook altijd een motor van De Zonweringfabriek.

Rolluikmotor

Ben je bezig met het samenstellen van een rolluik en twijfel je over de juiste rolluikmotor? We schreven eerder al een blog over de verschillen bij rolluikmotoren.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: