Alles over de solar motor

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet Solar

Wil je meer weten over de nieuwste trend op het gebied van zonwering? Sinds 2020 heeft De Zonweringfabriek de solar motor. Dit is een unieke motor van De Zonweringfabriek die werkt op zonne-energie. Bekijk de voordelen en stel eenvoudig jouw zonwering op zonne-energie samen.

Hoe werkt de solar motor?

Normaal gesproken wordt de zonwering aangesloten op het stroom. Dit gaat via de bedrading die naar binnen geboord wordt. Zonwering met solar motor heeft een zonnepaneel aan de voorzijde. Door het zonnepaneel laadt de accu op. Met een volle accu kan de zonwering tot wel honderd keer op en neer bewegen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de motor niet werkt.

De accu laadt al op bij daglicht. Er hoeft dus geen fel zonlicht op het paneel te schijnen. Hierdoor heeft de accu ook in de winter bijna altijd een volle accu.

Voordelen van de solar motor

De aanschaf van zonwering op zonne-energie is in eerste instantie iets duurder dan zonwering met een normale motor. Toch biedt de solar motor belangrijke voordelen.

Duurzaamheid

Zeg je zonne-energie, dan zeg je duurzaamheid. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer producten op zonne-energie beschikbaar zijn. Zo ook screens en rolluiken. Vanaf januari 2022 zijn er ook zonneschermen op zonne-energie beschikbaar.

Energie besparen is geld besparen

Het voordeel van producten op groene energie is dat je er – naast dat deze duurzaam zijn – ook geld mee bespaard. Zo bespaar je eenvoudig op de maandelijkse energierekening.

Zeer eenvoudig te monteren

Zonwering met solar motor hoeft niet aangesloten te worden op het stroom. Hierdoor hoeft er geen bedrading naar binnen. Hierdoor is de zonwering een stuk eenvoudiger te monteren. Je hoeft namelijk niet met het stroom aan de slag én je hoeft geen kabelgaten naar binnen te boren. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Dit zeggen jouw voorgangers over De Zonweringfabriek:

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product. Als je vragen heb reageren ze snel. Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: