Ballonfiësta

Zonweringfabriek was dit jaar hoofdsponsor van Ballonfiësta in Barneveld! Ballonfiësta in Barneveld is een magisch evenement waar je kunt genieten van de prachtige kleuren en spectaculaire beelden van tientallen luchtballonnen die opstijgen en de lucht vullen.

Ballonfiësta in Barneveld

Ballonfiësta in Barneveld is een verbluffend zomerspektakel dat de lucht kleurt met meer dan 30 unieke hete luchtballonnen. Dit jaarlijkse festijn, georganiseerd van 16 tot 19 augustus 2023, is niet zomaar een evenement, maar een luchtballonfestijn dat barst van de wonderen, met hoogtepunten zoals een sensationele lasershow en een betoverende nachtelijke ballongloed.

Ballonfiësta Barneveld wordt al sinds 1982 georganiseerd en steunt lokale goede doelen. Een evenement waar geschiedenis, avontuur en goodwill samenkomen.

Korting met je ticket

Ben je aanwezig geweest bij Ballonfiësta? Op jouw toegangsbewijs staat een exclusieve kortingscode die je kunt gebruiken om flink te besparen op jouw nieuwe zonwering! Of je nu op zoek bent naar een zonnescherm voor die zonnige dagen, een screen voor extra privacy, of een rolluik, met de kortingscode kun je jouw ideale zonwering extra voordelig aanschaffen.

Met de kortingscode op jouw toegangsbewijs krijg je extra €50,- korting op je bestelling vanaf €750,-. De kortingscode is geldig t/m 31 augustus 2023 en is ook geldig i.c.m. andere acties.

Ballonfiësta en Zonweringfabriek

In 2023 is Zonweringfabriek hoofdsponsor van Ballonfiësta! Als trotse hoofdsponsor dragen wij als lokaal bedrijf bij aan het voortbestaan van het evenement en maken wij mogelijk dat de winst van het evenement aan goede doelen geschonken kan worden.

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: