Wij maken het betalen van jouw nieuwe zonwering zo makkelijk mogelijk

Hier vind je alle informatie over onze veilige en gemakkelijke betaalmogelijkheden voor jouw perfecte zonwering. We bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDEAL, Bancontact PayPal en Creditcard. Zo kun je snel en eenvoudig jouw bestelling betalen met de betaalmethode die het beste bij jou past.

Waarom Zonweringfabriek?

37% goedkoper doordat jij monteert

Rechtstreeks uit de fabriek

Klanten geven onze service een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

iDeal

Met iDEAL kun je veilig en snel betalen via je eigen bank. Het enige wat je nodig hebt is een internetbankieraccount bij één van de aangesloten banken. Betalen met iDEAL is eenvoudig en wordt direct verwerkt, zodat we je bestelling snel kunnen verwerken. Bij Zonwering Fabriek zorgen we ervoor dat je zorgeloos en gemakkelijk kunt betalen.

ideal

Creditcard

Bij Zonwering Fabriek kun je veilig en eenvoudig betalen met je creditcard. We accepteren Mastercard, Visa en American Express. Betalen met een creditcard is handig en snel, je hoeft alleen je creditcardnummer, vervaldatum en CVC-code in te voeren. We gebruiken een SSL-beveiligde betalingsgateway om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke informatie veilig blijft. Met creditcardbetalingen wordt je bestelling snel verwerkt en kun je snel genieten van jouw nieuwe zonwering.

in3

Bij Zonwering Fabriek kun je nu ook betalen met in3, de nieuwe betaalmethode waarbij je jouw aankoop in 3 termijnen kunt spreiden zonder dat er een BKR-check nodig is. Dit geeft je meer financiële flexibiliteit en de mogelijkheid om jouw droomzonwering in huis te halen zonder dat je in één keer een groot bedrag hoeft te betalen.

Betaalmethode in3

Bankoverboeking

Als je bij Zonwering Fabriek kiest voor bankoverboeking als betaalmethode, dan ontvang je van ons een e-mail met daarin de benodigde informatie voor de overboeking. Je kunt vervolgens het bedrag overmaken via je eigen bank. Houd er rekening mee dat het verwerken van bankoverboekingen enkele werkdagen kan duren. Zodra we de betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling verwerkt en verzonden.

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem waarmee je snel en gemakkelijk kunt betalen via je eigen PayPal-account. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en een wachtwoord. Betalen met PayPal is veilig en snel, en je hoeft geen persoonlijke informatie zoals bankgegevens te delen met ons. Bovendien biedt PayPal een aankoopbescherming voor klanten, zodat je in geval van problemen met je bestelling gedekt bent.

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: