Welk doek zit er in mijn zonnescherm?

Zonneschermdoek Zonnescherm Uitvalscherm

De beste kwaliteit zonneschermdoeken

Je wilt jouw zonnescherm naar wens samenstellen. Dat kan online bij De Zonweringfabriek. Hier loop je stap voor stap de onderdelen van jouw zonnescherm door. De Zonweringfabriek staat bekend om de scherp gesprijste zonneschermen. Dit kan omdat wij rechtstreeks vanuit onze fabriek leveren. Wij leveren A-kwaliteit voor fabrieksprijzen. Deze A-kwaliteit kom je onder andere tegen bij onze zonneschermdoeken. We leggen je in deze blog uit wat er zo goed is aan onze zonnescherm doeken van Swela. Genoeg gelezen? Dan kan je direct jouw zonnescherm naar wens samenstellen. 

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Tip: Als je jouw zonnescherm naar wens hebt samengesteld kun je deze delen via WhatsApp, mail en social media.

Zonneschermdoeken van Swela

De Zonweringfabriek maakt uitsluitend gebruik van de zonneschermdoeken uit de Sunvas serie van Swela. Hier wordt bewust voor gekozen want de zonneschermdoeken van Swela zijn van hoge kwaliteit. Dit wordt bewezen door de German Design Award. Deze prijs heeft Swela maar liefst twee keer gewonnen in de categorie ‘Excellent Product Design – Gardening and Outdoor living’.

Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Gecoate zonneschermdoeken

De doeken voor jouw zonnescherm worden standaard gecoat. Hierdoor zijn deze regenafstotend. Hierdoor kun je jouw zonnescherm blijven gebruiken als het licht regent. Dit tast de kwaliteit van jouw zonnescherm niet aan. Doordat het gecoat is, kan jouw doek ook nat ingerold worden. Let op, als het hard regent en jouw zonneschermdoek doorweekt is, adviseren wij jouw doek pas in te rollen als deze volledig opgedroogd is. Natuurlijk is het nog beter om op regenachtige dagen het zonnescherm niet te gebruiken.

Zonneschermdoek zonder rafels en wafels

De zonneschermdoeken zijn high tech gesneden. Door het doek high tech te snijden, gaat het doek niet rafelen. Zo blijft jouw doek langer mooi. Ook worden de doeken verlijmd in plaats van gestikt. Dit zorgt voor een strakkere uitstraling en voorkomt verdikking bij het oprollen. Verdikking bij het oprollen van het zonneschermdoek zorgt voor wafels in het doek. Daarnaast zijn de doeken ook waterafstotend. Met lichte regen kun je dus gewoon onder jouw zonnescherm blijven zitten.

Polyester zonneschermdoek

Polyester is een vorm stabiele stof. Hoe groter het zonnescherm, hoe belangrijker de vormstabiliteit. Polyester blijft beter in vorm dan andere materialen zoals acryl. Ook heeft een polyester zonnescherm doek een zogenaamd herstellend vermogen.

OEKTO-TEX keurmerk

De doeken van Swela hebben het OEKTO-TEX keurmerk. Het OEKO-TEX keurmerk is een keurmerk voor textiel. Dit keurmerk stelt eisen aan het gebruik van de milieuschadelijkste stoffen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen.

UPF 80+

De zonneschermdoeken van De Zonweringfabriek hebben ook een keurmerk voor de klasse van UV-bescherming. De doeken hebben een markeer van UPF 80+. Hiervoor wordt voor stoffen dezelfde maatstaaf gebruikt als voor bijvoorbeeld zonnebrand. De zonneschermdoeken zijn zo gemaakt dat deze bescherming bieden tot UPF 80+. Zo kunnen jij en bijvoorbeeld jouw kinderen veilig onder het zonnescherm zitten, zonder te verbranden.

Dubbel gezoomed

Als laatste zijn de zonneschermdoeken gezoomed. Gezoomd houdt in dat het zonweringdoek is omgeslagen en verlijmd. Hierdoor blijft het doek mooier hangen.

En nu.. mijn A-kwaliteit zonnescherm samenstellen

Hopelijk weet je dankzij dit artikel meer over doeken voor jouw zonnescherm. Dan kun je nu aan de slag met het samenstellen van jouw ideale zonnescherm. Hierbij kan je niet alleen de afmetingen en kleur naar wens kiezen, maar ook de motor. Zo weet je zeker dat jouw zonnescherm volledig voldoet aan jouw wensen. De zonneschermen kun je bij De Zonweringfabriek zelf samenstellen. Daarna gaan wij in onze fabriek aan de slag om jouw zonnescherm op maat te maken. Liever langskomen in de fabriek om jouw zonnescherm gezamenlijk samen te stellen? Maak een afspraak in de agenda van Daan. Tot snel!

Buitenzonwering, Op Maat Gemaakte Zonnescherm 5 Meter Elektrisch Bediend (11)

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Zonwering versus airco

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Je huis koel in warme zomers? Welke zonwering werkt het beste?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: