Elektrisch zonnescherm | De Zonweringfabriek

Elektrisch zonnescherm

Geniet van een aangename verkoeling op zonnige dagen met een elektrisch zonnescherm. Een elektrisch uitvalscherm houdt de warmte buiten voorkomt een hinderlijke schittering op het tv-scherm. Een zonnescherm, ook wel knikarmscherm of terrasscherm genoemd, biedt vooral een verkoelende schaduw buiten op het terras. Dankzij de elektrische bediening hoef je daar ook nog eens nauwelijks iets voor te doen. Met een druk op de knop of zelfs volledig automatisch merk je direct alle voordelen die het scherm biedt. Zo combineer je ultiem comfort met een professionele techniek voor een verassende prijs. Jouw zonwering wordt vanuit de productie rechtstreeks naar jouw woning geleverd.

Bekijk onze elektrische zonneschermen:

Zonnescherm elektrisch met afstandsbediening

3 tot 6 meter breed Grijs (aanpasbaar) Met afstandsbediening (aanpasbaar)
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten
Voor

Zonnescherm met windsensor

Sluit automatisch bij harde wind Met afstandsbediening (aanpasbaar) 3 tot 6 meter breed
Voor

Zonnescherm 500×300

Gestreept doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met somfy motor (aanpasbaar)
Voor

Soorten zonneschermen

Uitvalscherm

Een elektrisch uitvalscherm neemt weinig ruimte in en is precies in de juiste hoek in te stellen. Zo biedt het scherm beschutting bij zowel hoogstaande als laagstaande zon. Je bepaalt ook zelf of je nog onder het scherm wilt kunnen doorkijken of niet. Een uitvalscherm biedt in tegenstelling tot een horizontaal uitschuifbaar scherm alleen beschutting voor binnen. Vanwege de compacte omvang zijn ze niet bedoeld om er bijvoorbeeld onder te zitten.

Terrasscherm / knikarmscherm

Een elektrisch knikarmscherm is vooral bedoeld om buiten schaduw te creëren. Ideaal voor over een terras of veranda. Doordat het om een horizontaal uitschuifbaar scherm gaat, is er voldoende ruimte om er onder te staan, lopen en zitten. En dankzij de grotere afmeting van het doek valt er een aangename schaduw over een groot oppervlak. Let wel op: laat het doek niet uitgeklapt bij hevige windvlagen en bevestig het terrasscherm niet ‘zomaar’ zonder extra ondersteuning aan een zwakke gevel.

Een zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Hoe werkt een elektrisch zonnescherm?

Een elektrische zonwering wordt aangedreven door een motor. Bij De Zonweringfabriek is dat afhankelijk van je keuze een motor van het merk Somfy of één van ons eigen merk. Deze bedien je eenvoudig van afstand. Dat kan met een druk op de knop via een wandschakelaar. Maar je kunt nog meer profiteren van alle voordelen die een elektrisch zonnescherm biedt: met een afstandsbediening bedien je het scherm gemakkelijk vanuit je stoel, loungeset of van waar dan ook. Zoek je nog meer comfort? Je kunt ook kiezen voor een smart toepassing of je zonnescherm zelfs volledig automatiseren.

Buitenzonwering Elektrisch Zonnescherm, Op Maat Gemaakte (9)

Bediening via smartphone of tablet

Maak je zonwering smart via een combinatie van smartbox en bijbehorende app. Samen zorgen ze ervoor dat je waar je ook bent in verbinding staat met je woning. En dus van afstand je zonnescherm monitort en bedient. Gemakkelijk via een app op je smartphone en tablet of via een webapp via je computer.

Volledig automatisch bediend

Zowel Somfy als De Zonweringfabriek biedt ook extra mogelijkheden waarmee je het jezelf extra makkelijk maakt: daarbij werkt het elektrisch zonnescherm automatisch. Een zonsensor in de voorlijst zorgt er bijvoorbeeld voor dat het scherm vanzelf uitklapt bij zonnig weer (als je dat wilt). Een een windsensor meet de windkracht van meerdere kanten en zorgt ervoor dat het scherm inklapt wanneer er te veel wind staat. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer je van huis bent, zonnescherm strak staat gespannen en het weer omslaat.  

Zonweringfabriek Monteren Rolluiken Fabriek

Wat kost een elektrisch zonnescherm?

Hoeveel je elektrisch zonnescherm kost is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Natuurlijk speelt het soort zonnescherm en de omvang van een doek een belangrijke rol. Maar verder vooral ook de manier waarop je het wilt bedienen en voor hoeveel comfort je gaat. Een bediening via een wandschakelaar is slechts iets hoger qua kosten dan bediening met de hand via een slinger. Voor bediening via een afstandsbediening betaal je iets meer. Terwijl je elektrisch zonnescherm het meeste kost wanneer je het volledig automatisch wilt laten werken. Kortom, het is maar net wat het beste bij jou en jouw woning past!

Over De Zonweringfabriek Buitenzonwering Elektrisch Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (9)

Een elektrisch zonnescherm kopen?

Bij De Zonweringfabriek weet je zeker dat je de beste kwaliteit zonnescherm koopt tegen de scherpste prijs. Onze zonneschermen komen namelijk uit eigen fabriek en bevatten uitsluitend doek van kwaliteitsmerken. Daarnaast weet je zeker dat je zonnescherm volledig aansluit bij je verwachtingen. In onze configurator stel je hem namelijk precies zo samen als je wilt. Kies uit type, afmeting, kleur, bediening en tal van mogelijkheden stap voor stap jouw ideale beschutting.

Zonneschermdoek Knikarmen Knikarmschermen Zonnescherm
Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022