Uitvalscherm

Wil u zelf aan de slag met het monteren van uw uitvalscherm? Dan zit u bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert goedkope uitvalscherm zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Kortom, lees meer over onze uitvalscherm, bestel direct en monteer uw zonneschermen eenvoudig zelf!

Bekijk jouw prijs in 6 simpele stappen

Uitvalscherm van De Zonweringfabriek

Uitvalschermen hebben dezelfde functie als screens. Uitvalschermen worden gekozen doordat deze een minder opgesloten gevoel geven. Dit komt doordat je gewoon onder of langs een uitvalscherm heen kunt kijken. Ook geven uitvalschermen sfeervol licht.

Langskomen in de fabriek?

Plan een afspraak met Thomas, de zonwering-specialist om jouw zonwering te bekijken in de fabriek

Voorraadmodel: Zonnescherm cremewit met effen grijs doek – 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
1.801,00 1.531,00
Binnen 7 dagen bezorgd

Bespaar

€ 270,00

Voorraadmodel: Zonnescherm cremewit met zwart wit gestreept doek – 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
1.801,00 1.531,00
Binnen 7 dagen bezorgd

Bespaar

€ 270,00

Voorraadmodel: Zonnescherm cremewit met effen grijs doek – 4 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
1.577,00 1.340,00
Binnen 7 dagen bezorgd

Bespaar

€ 237,00

Somfy Eolis 3D IO – windsensor

Somfy windsensor Plaatsing in de voorlijst

139,00

Binnen 3 dagen bezorgd
Somfy Eolis Windsensor

Somfy Eolis Wirefree IO

Somfy draadloze windsensor Combineer met Somfy Sunea IO Eenvoudige montage

139,00

Binnen 3 dagen bezorgd
Somfy Eolis Wirefree IO

Somfy Sunis IO Wirefree

Somfy draadloze zonsensor Combineer met TaHoma Switch Eenvoudige montage

119,00

Binnen 3 dagen bezorgd
Somfy Sunis IO Wirefree

Somfy Oximo IO motor

Rolluikmotor van Somfy Met opstakeldetectie Koppelt met TaHoma Switch

174,99

Binnen 3 dagen bezorgd
Somfy Oximo motor

Brel Home HUB-03

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF solar motoren Koppel tot wel 30 motoren
179,00 116,35
Binnen 3 dagen bezorgd
brel home hub 03

Bespaar

€ 62,65

Brel Home HUB-02

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF-motoren voor afstandbediening (incl. solar) Koppel tot wel 30 motoren
199,00 129,35
Binnen 3 dagen bezorgd
brel home hub 02

Bespaar

€ 69,65

Kleurstalen pakket screens

10 verschillende kleuren Openheidsfactor 1% en 3% Inclusief waardebon en rolmaat
15,00 9,95
Binnen 3 dagen bezorgd
kleurstalenpakket_screen

Bespaar

€ 5,05

Screendoek met zuignappen

Snel bevestigd, zonder gedoe Perfect op maat gemaakt Stevige zuignappen

71,00

Binnen 2 weken bezorgd
screendoek met zuignappen

Kleurstalen screens 1%

4 verschillende kleuren Effectievere isolatie Effectievere zonwering

3,95

Binnen 3 dagen bezorgd
Kleurstalen voorbeeld

Maximale voordelen

Uitvalschermen bieden zonwering en en sfeervol licht in uw huis. Ook biedt een uitvalscherm privacy voor voorbijgangers die uw woning passeren. Doordat de uitvalschermen de zon die normaal in uw woning schijnt blokkeren, blijft uw woning koeler. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de uitvalschermen van De Zonweringfabriek.

Standaard verlijmde doeken

De meeste uitvalschermen hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de uitvalschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van gestikte doeken blijft het doek strakker hangen en blijft deze langer mooi doordat er geen verdikking is bij het oprollen.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben uitvalschermen een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij uw doek. Doordat de casette volledig gesloten is, heeft uw scherm niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft uw doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette beschadigingen worden voorkomen.

voor een minimale prijs

De uitvalschermen van De Zonweringfabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat u deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijk instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn uitvalscherm monteren. De prijs van uw scherm is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Bediening

Tegen een kleine meerprijs werkt uw scherm met schakelaar, afstandsbediening of elektrisch. Zo kunt u uw uitvalscherm gemakkelijk op de juiste stand zetten. Door de verstelbare armen kunt u de lichtinval bepalen. Hierdoor heeft u naar wens minder last van schitteringen.

Kleurkeuze

We hebben een groot aanbod aan kleurkeuze. Zo heeft u een uitvalscherm dat perfect bij uw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van uw zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn ontzettend flexibele zonneschermen, die een aangename beschutting bieden voor binnen. Ze passen namelijk aan elke zijde van het huis en op elke etage. Doordat ze in hoogte verstelbaar zijn, kun je ze aanpassen aan de stand van de zon. Zowel hoog aan de hemel als net voor zonsondergang heb je zo geen last van hinderlijke lichtinval. Bovendien helpen ze bij zonnige, warme dagen voorkomen dat het binnen snel opwarmt. Kortom, een praktische én duurzame oplossing!

Over De Zonweringfabriek Uitvalscherm Zonwering Fabriek (5)

Altijd op maat gemaakt

Onze uitvalschermen worden altijd op maat gemaakt. Je betaald daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs van het uitvalscherm hoger, als deze groter wordt. Doordat de schermen op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kan je naar wens kiezen of de motor van het uitvalscherm aan de linker- of rechtkant moet zitten. Hierdoor kan je deze eenvoudig aansluiten op het stroom.

Uitvalscherm Zonwering Fabriek (5)
Super handige website. Heb zonder problemen de perfecte rolluiken kunnen bestellen.

Familie de Haan

Voordelen van uitvalschermen

Veel schaduw binnen
Het uitvalscherm ‘hangt’ voor het raam en voorkomt dat zonlicht naar binnen schijnt. Zo zorgt het voor veel schaduw binnen. Plus: het scherm blokkeert het zicht zo ook voor voorbijgangers en biedt privacy.

Makkelijk te monteren
Dankzij de eenvoudige constructie met een cassette en twee armen monteer je het uitvalscherm eenvoudig zelf.

Veel keuze in kleur en bediening
Een uitvalscherm is ontzettend flexibel en niet alleen omdat hij bijna in elke stand de zon kan blokkeren. Kies uit tal van verschillende kleuren het doek wat het beste aansluit bij jouw smaak en het mooiste combineert met de gevel. Plus bepaal volledig zelf hoe je het zonnescherm bedient. Handmatig, elektrisch of maak het je extra makkelijk met volledig automatische bedieningsopties.

Windbestendig
Door de relatief compacte omvang en stand van het scherm kan de wind er weinig vat op krijgen. Nog meer zekerheid? Met windvaste armen kan het uitvalscherm echter zelfs de krachtigste windvlagen aan. Handig bijvoorbeeld voor bevestiging op hogere hoogte.

Nadelen van uitvalschermen

Weinig doorloophoogte
In tegenstelling tot een terrasscherm is een uitvalscherm niet bedoeld om onder te zitten of onder door te lopen. Het scherm dient puur als beschutting voor de binnenruimte.

Beperkte breedte
Qua maatvoering heeft het uitvalscherm een beperkte breedte. Zoek je beschutting voor ramen van een bredere oppervlakte dan 4000 millimeter (4 meter), dan is andere zonwering zoals een screen of terrasscherm een betere oplossing.

Beperkte keuze in cassettes
Bij De Zonweringfabriek vind je alleen een uitvalscherm met een gesloten cassette. Maar aan de andere kant: zo weet je wel zeker dat scherm optimaal beschermd blijft tegen weersinvloeden en vuil.

Bediening uitvalscherm

Je uitvalscherm bedien je zoals jij dat wilt. Dat kan handmatig door middel van een slingerstang. Maak je het jezelf gemakkelijker? Kies dan voor elektrische bediening van je uitvalscherm. Via een wandschakelaar heb je snel de beschutting die je nodig hebt. Of maak het jezelf nog gemakkelijker en bedien de schermen vanuit je luie stoel door middel van een afstandsbediening. Het geheim van de vlekkeloze bediening schuilt echter in de aandrijving door een Somfy motor of een motor van De Zonweringfabriek zelf.

Over De Zonweringfabriek Zonwering uitvalscherm, zonnescherm (Fabriek 1)

Uitvalscherm op maat kopen: wat zijn de kosten?

De uiteindelijke prijs van een uitvalscherm hangt volledig af van je wensen. Bijvoorbeeld van het formaat van het doek en de keuze voor wel of geen extra opties als windvaste armen. Handbediening is echter de voordeligste bedieningsoptie, maar elektrisch biedt daarentegen meer comfort. Bij De Zonweringfabriek stel je ook gemakkelijk je ideale uitvalscherm stap voor stap samen.

De Zonweringfabriek Kosten

Let op: alleen screens

De Zonweringfabriek produceert helaas geen uitvalschermen. Is een screen geen goede vervanger? Neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij dat er een uitvalscherm wordt gemaakt.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, de zonwering-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Deze krijgen we vaker binnen:

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: