Screen met appbediening

Ben jij op zoek naar een slimme en handige manier om je screens te bedienen? Ontdek onze screen appbediening bij De Zonweringfabriek. Met onze beschikbare hubs wordt het beheren van jouw screens een fluitje van een cent. Of je nu op zoek bent naar meer gemak, energie-efficiëntie of gewoon moderne technologie in huis wilt halen, onze screen appbediening biedt de perfecte oplossing. Bekijk hieronder de beschikbare hubs.

Brel Home HUB-03

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF solar motoren Koppel tot wel 30 motoren
179,00 116,35
Binnen 3 dagen bezorgd
brel home hub 03

Bespaar

€ 62,65

Brel Home HUB-02

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF-motoren voor afstandbediening (incl. solar) Koppel tot wel 30 motoren
199,00 129,35
Binnen 3 dagen bezorgd
brel home hub 02

Bespaar

€ 69,65

Somfy Tahoma Switch

Meerdere apparaten koppelen Lokale bediening met somfy afstandbediening mogelijk Geschikt voor zonwering met Somfy motoren
199,00 189,00
Binnen 3 dagen bezorgd

Bespaar

€ 10,00

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw screen? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw screens verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw screen of een losse stekker, muurschakelaar of afstandsbediening.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas om jouw zonwering te bekijken in de Plan een afspraak met Thomas, onze rolluikspecialist, om jouw rolluik samen te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: