Zonnescherm met appbediening

Ben jij op zoek naar een slimme en handige manier om je zonnescherm te bedienen? Ontdek onze zonnescherm appbediening bij De Zonweringfabriek. Met onze beschikbare hubs wordt het beheren van jouw zonnescherm een fluitje van een cent. Of je nu op zoek bent naar meer gemak, energie-efficiëntie of gewoon moderne technologie in huis wilt halen, onze zonnescherm appbediening biedt de perfecte oplossing. Bekijk hieronder de beschikbare hubs.

Brel Home HUB-03

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF solar motoren Koppel tot wel 30 motoren
brel home hub 03
van 179
Voor
116,35

Brel Home HUB-02

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF-motoren voor afstandbediening (incl. solar) Koppel tot wel 30 motoren
brel home hub 02
van 199
Voor
129,35

Somfy Tahoma Switch

Meerdere apparaten koppelen Lokale bediening met somfy afstandbediening mogelijk Geschikt voor zonwering met Somfy motoren
van 199
Voor
189,00

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw zonnescherm of een losse stekker, schakelaar of afstandsbediening.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas om jouw zonwering te bekijken in de Plan een afspraak met Thomas, onze zonneschermspecialist, om jouw zonnescherm samen te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: