Beschermkap zonnescherm

Ben jij op zoek naar een zonnescherm beschermkap? Dan zit je goed! De pootjes aan deze kap steun komen in de geleider. Hierdoor hoef je de kast niet zelf vast te zetten aan de muur. Verder worden de zijkappen gemaakt van gegoten aluminium en gepoedercoat in de juiste kleur. Bovendien, let op bij de montage! Wanneer het pootje vast zit in de geleider, is het vrij kwetsbaar in een zijwaarde beweging, omdat je met de geleider een hefboomwerking creëert. Bij De Zonweringfabriek heb je verder echter de keuze uit meerdere soorten zonnescherm onderdelen. Hierbij kan je denken aan zonneschermdoeken, muursteunen en bedieningen. Bovendien zijn deze onderdelen eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze zonnescherm motoren.

Onderdelen voor:
Filteren op:

Afdekkap ST-4000 (links + rechts)

Kunstof 2 kleuren
Voor25,-

Een Zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw terrasscherm of een losse stekker, muurschakelaar of motor.

Ben je op zoek naar zonneschermen doeken? De zonwering fabriek heeft doeken van Swela. Echter hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020!

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Zonweringdoek Op Maat, zonnescherm (2)

Deze horen we vaker

Copyright De Zonweringfabriek 2021