Vacature verkoop in Barneveld | De Zonweringfabriek

Vacature verkoop

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij onze klanten informeren, onze producten aan hen laten zien in de fabriek en een uitstekende service bieden bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf vol teamplayers? Aangenaam, wij zijn De Zonweringfabriek.

Hé salestopper,

We kunnen nu een heel lijstje opsommen van allemaal eigenschappen die je moet bezitten, maar daar houden we niet zo van. Voor ons zijn twee dingen belangrijk: je hebt de juiste mentaliteit en je bent een ster in communiceren. Wat we bedoelen met de juiste mentaliteit? Nou, je haalt alles uit de kast om klanten te informeren over onze producten en je bent niet vies van een uitdagend klantgesprek.

Laten we het zo zeggen: Je houdt ervan om met een voldaan gevoel aan het eind van de dag in de auto te stappen omdat je klanten blij gemaakt hebt en je mooie salesgesprekken hebt gehad.

Afspraak Agenda

Met wie ga je werken?

Wij hechten veel waarde aan een goede sfeer, werken samen aan de beste resultaten én beschikken over een gemiddelde leeftijd van 29 jaar. Dat is in een notendop ons team. Hoe we de beste resultaten behalen? Door elkaar constant te motiveren en inspireren, daardoor groeit ons bedrijf én ons team erg hard.

Groei jij met ons mee?

We zijn niet kinderachtig, dit krijg je van ons:

  • Lekker cliché, maar waar: een supergezellig team.
  • Uiteraard een mooie beloning voor jouw werkzaamheden in de vorm van een prima salaris tussen de €2500 en 3000, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
  • Een fulltime functie voor bepaalde tijd die je (mits je een beetje je best doet) snel kunt omzetten naar een vast contract.
  • Vooruit, je krijgt ook wat vrije dagen. 25 om precies te zijn.
  • Ook krijg je een uitstekende mobiliteitsvergoeding en zullen we bijdragen aan jouw periode achter de geraniums. Oftewel, je pensioen.

Voor wat hoort wat, dit krijgen we van jou:

  • Een positieve instelling;
  • Je kunt goed schrijven en lekker babbelen;
  • De échte verkoopdrive;
  • Je inspireert en motiveert je collega’s als een echte teamplayer.

We zijn benieuwd naar jou!

Oké genoeg verteld over ons, nu zijn we benieuwd naar jou. Lijkt het jou leuk om (een deel van) ons team te ontmoeten? Plan een kennismakingsgesprek in en neem een kijkje op onze verkoopafdeling. Eerst meer weten? Stuur een appje en stel ons alle vragen die je hebt.

We spreken elkaar snel!

We vinden het leuk om kennis te maken!

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Daan om kennis te maken

Copyright De Zonweringfabriek 2022