Zet een vader in het zonnetje!

Ken jij een vader die een échte klusheld is? Eentje die altijd klaar staat met zijn gereedschap om elke klus te klaren? Deel dan jouw verhaal en maak kans op een ballonvaart voor 2 personen ter waarde van €400,- én €100,- shoptegoed bij Zonweringfabriek! Wie gun jij deze fantastische prijs?

De Beste Klusvader van Nederland

Vaders zijn superhelden – kluskoningen die altijd klaar staan met hun gereedschapskist. Tijd om ze in het zonnetje te zetten!

Vertel ons welke vader de beste klusser van Nederland is. Heb je een leuk, grappig of mooi verhaal? Dan kun je zo maar eens kans maken op een exclusieve ballonvaart voor twee personen t.w.v. €400,-. Daarnaast krijgt de winnaar ook nog eens €100 shoptegoed bij Zonweringfabriek!

Hoe doe je mee?

  • Klik op de knop ‘Je verhaal insturen’
  • Vul het formulier in en voeg je verhaal toe

Hoe win je?

Je kunt je verhaal insturen tot en met zondag 18 juni 2023. Het leukste of meest bijzondere verhaal wint een ballonvaart voor 2 personen en €100,- shoptegoed bij Zonweringfabriek. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 20 juni 2023. De ballonvaart vindt plaats tijdens de Ballonfiësta in Barneveld op donderdagavond 17 augustus 2023.

Vaderdag actie

Deel het verhaal van de beste klusvader en win! 🎈

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Blijf op de hoogte!
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: