Rolluiken dakkapel

Thom

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte, meer natuurlijk licht en verbetert de algehele uitstraling van jouw huis. Wist je dat je de voordelen van je dakkapel nog verder kan versterken? Door de toevoeging van een rolluik kun je extra comfort, privacy en energiebesparing realiseren. In deze blog lees je waarom een rolluik een belangrijk onderdeel van je dakkapel is. Lees snel verder en laat je inspireren door de vele voordelen die rolluiken te bieden hebben!

Voordelen dakkapel en rolluiken

Rolluiken dragen bij aan energie-effici├źntie en isolatie van jouw dakkapel. Ze vormen een extra isolatielaag, waardoor warmteverlies in de winter en warmtetoename in de zomer worden verminderd. Hierdoor kun je genieten van een aangename temperatuur in huis en tegelijkertijd besparen op energiekosten. Met rolluiken kun je het hele jaar door een optimaal binnenklimaat behouden.

Naast het bieden van zonwering en isolatie, bieden rolluiken ook geluidsdemping en rust. Ze verminderen effectief het geluid van buitenaf, waardoor je kunt genieten van een rustige en vredige omgeving in je huis. Of het nu gaat om verkeerslawaai, spelende kinderen of andere geluiden, rolluiken helpen het geluidsniveau aanzienlijk te verminderen, zodat je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

rolluiken dakkapel verduisteren

Tips bij het kiezen van rolluiken voor een dakkapel

Bij het kiezen van rolluiken voor jouw dakkapel zijn er enkele belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele handige tips:

Zorg ervoor dat je nauwkeurige metingen uitvoert van de raampartijen van jouw dakkapel, zodat de rolluiken perfect passen bij de afmetingen. gebruik hiervoor onze meetinstructies.

Kies rolluiken die passen bij de stijl en kleur van jouw huis. Bij Zonweringfabriek bieden we een breed scala aan kleurenopties om ervoor te zorgen dat jouw rolluiken perfect aansluiten bij jouw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleur rolluiken als de kozijnen van je dakkapel. Dit zorgt voor een rustige uitstraling.

Overweeg de mogelijkheid van solar rolluiken, ontdek in de volgende alinea waarom dit een goede keuze is.

Met deze tips kun je de juiste rolluiken kiezen voor jouw dakkapel, waardoor je kunt genieten van de vele voordelen die ze te bieden hebben

Eenvoudige montage rolluik dakkapel

Vind je het al lastig genoeg om rolluiken op hoogte te monteren? Of heb je geen kennis van elektra? We hebben de perfecte oplossing voor jou: solar rolluiken. Met solar rolluiken hoef je je geen zorgen te maken over het aanleggen van bedrading naar binnen. Het enige wat je hoeft te doen, is het rolluik aan de muur bevestigen. Dit maakt de installatie niet alleen eenvoudiger, maar bespaart je ook de helft van de totale montagetijd!

Solar rolluiken maken gebruik van geïntegreerde zonnepanelen om energie op te wekken. Deze panelen zijn discreet en esthetisch geïntegreerd in het rolluik zelf, zodat ze niet afbreuk doen aan de uitstraling van je dakkapel. Ze laden een ingebouwde batterij op die de rolluikmotor van stroom voorziet. Dit betekent dat je geen elektrische bedrading nodig hebt en dus alleen het rolluik hoeft te bevestigen.

Buitenzonwering Solar Rolluiken Zonne energie

Rolluiken

Zwartgrijs rolluik RAL 7021

Elektrische bediening Stel zelf samen Op maat gemaakt voor jou
217

Rolluik Grijs met Solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
538

Rolluik Antraciet met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
441

Rolluik Grijs/Wit met Somfy LT motor

Elektrische bediening Met inbouw- of opbouwschakelaar A-kwaliteit, voor jou op maat gemaakt
272

Waarom een rolluik van Zonweringfabriek?

  1. Direct samenstellen, in 6 stappen zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Beste prijs-kwaliteit verhouding, A-kwaliteit rolluik voor een scherpe prijs

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Zonnescherm monteren met chemische ankers

Blog

Vorig jaar temperaturen rond de 40 graden, dit jaar nog warmer?

Blog

Zonwerende raamfolie of zonwering?

Blog
Buitenzonwering ritsscreens antraciet binnen
Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken

Inspiratie nodig?

Download ons inspiratiemagazine en ontdek alle zonwering trends voor jouw huis!