Werkt zonwering op zonne-energie ook in de winter?

Solar Motor In De Winter

Hoe werkt de Solar motor?

Onze solar motor werkt dankzij een zonnepaneel van de voorzijde. Alle zonwering is verkrijgbaar met solar motor:

Dankzij het zonnepaneel aan de voorzijde laadt de accu op. Met een volle accu kan het elektrische rolluik tot wel 50 bewegingen maken. Zo kun je ook midden in de nacht, als er geen zonlicht is, wel de zonwering bedienen.

En in de winter?

De hoeveelheid licht op een bepaald oppervlakte wordt uitgedrukt in Lux. Het zonnepaneel heeft daglicht nodig om op te kunnen laden. Om te bepalen of de plek waar het zonnepaneel gemonteerd gaat worden geschikt is, is het belangrijk om te meten wat de hoeveelheid Lux is die wordt gemeten. Er is minimaal 6 uur per dag 3000 Lux nodig om de batterij van de Solar motor goed op te kunnen laden. Op een gemiddelde winterdag heeft het daglicht een sterkte van 1000 lux.

Beantwoord dit jouw vraag?

Zonwering op zonne-energie is, ook in de winter, een uitstekende duurzame oplossing. Heeft deze blog jouw vraag niet volledig beantwoord? Kom in contact! Een van onze specialisten helpt u graag.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: