Vorig jaar temperaturen rond de 40 graden, dit jaar nog warmer?

De Zonweringfabriek Achtergrond Vlinder

Vorig jaar hadden we te maken met record temperaturen. De zomer van 2022 was de heetste zomer in Europa ooit. De eerste weersvoorspellingen voor de zomer van 2023 worden al gedeeld. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Hittegolf in januari

We zijn dit jaar al bijzonder warm begonnen. Eerder dit jaar is namelijk al de warmste januaridag ooit gemeten. De 15+°C in januari is vergelijkbaar met temperaturen rond de 40 graden in de zomer.

 

Verwachting van de zomer 2023

1 april 2023 kwam ECMWF met een nieuwe voorspelling voor de zomer van 2023. In deze weersvoorspelling staan meerdere keren temperaturen boven de 30 graden met veel kans op zon en lange periodes van hitte. Ook de Amerikaanse weerdienst NOAA voorspelt een hete zomer in 2023.

 

Goed voorbereid de zomer in

Natuurlijk is het weer altijd onvoorspelbaar, maar de kans op een hete zomer is groot. Bereid je daarom op tijd voor. Bestel nu jouw zonwering en je bent in de zomer verzekerd van een lagere temperatuur in huis.

Wil jij ook goed voorbereid de zomer in?

 

Hoe bereid jij je voor op de hitte deze zomer?

Screens

129,-
Bekijken

Screens

159,-
Bekijken

Zonnescherm

1099,-
Bekijken

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: