6x waarom zonwering bij niemand thuis mag ontbreken

Bij De Zonweringfabriek krijgen we regelmatig de vraag binnen waarom zonwering niet mag ontbreken. Op die vraag willen onze specialisten natuurlijk graag antwoord geven. Daarom hebben we in deze blog de 6x grootste voordelen van zonwering op een rij gezet.

1. Zonwering beschermd tegen de zon

Een inkoppertje, maar zonwering heet niet voor niets zonwering. Het is een perfect hulpmiddel om ongewenste zon uit je huis of appartement te houden. Voorkom met één klik op de knop dat je tijdens het eten in de felle zon kijkt of dat die spannende voetbalwedstrijd niet te volgen is. Handig!

2. Zonwering houdt de temperatuur onder controle

Wij Nederlanders houden van de zon, maar blijven toch Nederlanders. Zelfs op de zon wordt graag geklaagd. Wakker worden of gaan slapen in een bloedhete slaapkamer is wat ons betreft een van de grootste nadelen van de zomer. Met zonwering voorkom je dat de temperatuur in huis snel oploopt. Terwijl het kwik in De Bilt recordhoogtes bereikt, geniet jij de hele zomer lang van een koel huis.

Zelf zonwering samenstellen?

Zonnescherm

vanaf €1000,-
Direct samenstellen

Rolluiken

vanaf €85,-
Direct samenstellen

Screens

vanaf €106,-
Direct samenstellen

3. Zonwering creëert schaduw

De buitenbeleving is pas echt compleet met zonwering. Je maakt namelijk optimaal gebruik van jouw tuin met bijvoorbeeld een zonnescherm. Ontbijt in de morgenzon en schuif daarna de zonwering uit, zodat je de hele dag in de schaduw zit. Komen er ‘s avonds vrienden dineren? Binnen een paar seconden genieten jullie van de avondzon. Dankzij zonwering is elke situatie mogelijk.

4. Zonwering geeft privacy

“De grote vraag die blijft altijd: waar betaalt ‘ie nou z’n huur van?” Fluitsma & Van Tijn zongen het jaren geleden al. Met zonwering voorkom je dat nieuwsgierige buren en voorbijgangers ongegeneerd bij jou in huis gluren. Wel zo prettig als je lekker op de bank aan het Netflixen bent. Ook houdt het ongewenste bezoekers meer buiten de deur. Zij zien tenslotte niet wat er binnen ‘te halen’ valt. Weer een reden waarom zonwering niet mag ontbreken 😉

Zo staat onze zonwering bij andere:

  • Review Klanten van de Zonwering Fabriek
  • Review Zonnescherm van Klanten van de Zonwering Fabriek Zonnescherm op zonne-energie
  • Zonnescherm van Klanten van de Zonwering Fabriek
  • Review Klanten van de Zonwering Fabriek
  • Zonnescherm van Klanten van de Zonwering Fabriek Zonnescherm op zonne-energie
  • Review Klanten van de Zonwering Fabriek
  • Review Zonnescherm van Klanten van de Zonwering Fabriek
  • Klanten van de Zonwering Fabriek
  • Review Klanten van de Zonwering Fabriek

5. Zonwering beschermd het interieur

Direct zonlicht heeft na verloop van tijd invloed op je meubelen en vloer. Zeker bij natuurproducten als hout en leer gaat de verkleuring soms vrij snel. Ontzettend zonde natuurlijk! Met zonwering stel je de invloed van buitenaf uit. Toch mooi meegenomen als je een aantal maanden langer van jouw nieuwe bank of fauteuil mag genieten.

6. Zonwering vergroot het woongenot

De eerdere voordelen dragen allemaal bij aan één doel: jouw woongenot vergroten. Van thuis nog meer een plek maken waar je met heel veel plezier woont. Waar je ‘s zomers urenlang met vrienden barbecuet in de schaduw en ‘s winters in alle privacy kerst viert met familie. Dat is dé voornaamste reden waarom zonwering echt niet mag ontbreken.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog

Rolluiken voor je veranda of overkapping

Denk je erover om rolluiken te plaatsen voor je veranda of overkapping? In deze blog lees je waar je op moet letten en wat de voordelen zijn.

Blog
Woning met tuin, zonnepanelen en rolluiken voor zonwering
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: