Waterdicht zonnescherm

Met een zonnescherm kun je volop genieten van je terras tijdens hete zomers. Zelfs als het weer minder is, biedt een regenbestendige zonnescherm nog steeds bescherming. Tegen de hitte, maar ook tegen een kleine regenbui. Als je op zoek bent naar een waterdicht zonnescherm lees dan verder en ontdek meer over onze zonneschermen.

Waterdicht zonnescherm doek

De doeken van onze zonneschermen zijn behandeld met een waterafstotende coating die water afvoert en voorkomt dat het zonnescherm doorweekt raakt. Hoewel dit helpt om je terras droog te houden bij lichte regenval, is het zonnescherm niet bestand tegen zware regenval.

De waterafstotende coating kan na verloop van tijd slijten en is niet bestand tegen langdurige blootstelling aan water. Is het scherm volledig natgeregend? Wacht dan tot het scherm weer is opgedroogd om eventuele schimmel te voorkomen. Als je het doek toch nat moet oprollen, laat het doek dan zo snel mogelijk drogen als het gestopt is met regenen.

Review Zonnescherm van Klanten van de Zonwering Fabriek

Zonneschermen met waterafstotend doek

Zonnescherm 500×300 Antraciet

Antraciet doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met afstandsbediening
1.890,-
Binnen 4 weken bezorgd

Zonnescherm 300×250 antraciet

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
1.463,-
Binnen 4 weken bezorgd

Zonnescherm 400×300

3 jaar garantie Elektrische bediening Hoge kwaliteit Swela doek
1.561,-
Binnen 4 weken bezorgd
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten

Waterdicht zonnescherm constructie

Begint het licht te regenen of te miezeren? Dan kun je prima onder je zonnescherm blijven zitten. Bij aanhoudende of hevige regenval, is het beter om je zonnescherm in te klappen. Het gewicht wat de regen op je zonnescherm veroorzaakt is niet goed is voor de constructie van het zonnescherm. Als het hard regent kan het extra gewicht zelfs leiden tot beschadiging of onbruikbaarheid van het zonnescherm.

Het word je daarom afgeraden om je zonnescherm regenbestendig te gebruiken tijdens regenachtig weer om je zonnescherm zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Zonnescherm doek waterdicht maken

De doeken van onze zonneschermen zijn standaard voorzien van een waterafstotende coating. Deze coating kan na verloop van tijd slijten. Het zelf waterdicht maken van een zonnescherm raden wij af. Wil je toch zelf een coating aanbrengen zorg er dan voor dat je het doek eerst goed schoonmaakt.

Je kunt het slijten van de coating grotendeels voorkomen door het doek goed te onderhouden. Als de coating echt is versleten is het ook een teken dat het tijd kan zijn voor vervanging van het zonnescherm. Je hoeft niet altijd het hele zonnescherm te vervangen soms is het vervangen van het doek voldoende.

Dit zeggen onze klanten:

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product. Als je vragen heb reageren ze snel. Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: