Voordelen van windsensor bij zonnescherm

Zonnescherm Onderdelen (2)

Wat doe jij op een warme zomerdag met wind? Ga je van huis en laat je het terrasscherm hangen? Dat kan voor beschadigingen zorgen. Het zonnescherm kan zeker tegen een stootje maar een windvlaag kan er voor zorgen dat bijvoorbeeld de armen breken of het doek beschadigd. Toch is het intrekken van het zonnescherm overdag ook zonde, want dan warmt het binnen ook op. De oplossing? Een zonnescherm met windsensor.

Hoe werkt de windsensor?

Een windsensor monteer je aan de voorlijst van het windscherm. Zodra de sensor hard op- en neer beweegt, sluit het zonnescherm automatisch. Hierdoor voorkom je beschadigingen. Bovendien biedt de windsensor ook extra gemak. Je hoeft namelijk geen rekening met het zonnescherm te houden als je weg van huis gaat. Je kunt het zonnescherm altijd uit houden. Als het dan niet gaat waaien, blijft het zonnescherm uit en blokkeert deze het zonlicht dat in de woning schijnt. Als het wel hard waait, gaat het zonnescherm automatisch in en hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen.

Wat kost een windsensor?

De windsensor heeft een meerprijs van €75. Deze is ook achteraf los te bestellen.

Hoe monteer ik een windsensor?

Ook voor het monteren van de windsensor hebben wij een video gemaakt. Bekijk hier de video:

Dit zeggen jouw voorgangers over De Zonweringfabriek:

Heb erg getwijfeld of we een scherm online moesten bestellen en uiteindelijk toch gedaan en zeker geen spijt van gekregen. Mooi scherm, duidelijke filmpjes en instructies hoe het scherm te monteren. Hadden wat moeite met het instellen van de windsensor, maar hierbij erg snel geholpen om ons te helpen.

Joep van der Erve

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product. Als je vragen heb reageren ze snel. Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Zonwering versus airco

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Je huis koel in warme zomers? Welke zonwering werkt het beste?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: