Zonwering bij (openslaande) deuren – screens op deuren

Openslaande deuren zijn een populaire keuze, omdat ze een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes bieden. Echter, bij het genieten van het mooie weer en het overvloedige zonlicht, kan het belangrijk zijn om de juiste zonwering te hebben. In deze blog ontdek je waarom zonwering essentieel is voor openslaande deuren, welke zonweringsoplossing het beste past bij jouw behoeften en welke plaatsing je moet kiezen.

Waarom is zonwering nodig bij openslaande deuren?

Zonwering helpt bij het reguleren van de binnentemperatuur. Het blokkeert de warmteoverdracht en voorkomt dat je huis opwarmt tijdens hete zomerdagen. Hierdoor blijft het binnen koel en comfortabel, waardoor je kunt genieten van een aangename leefomgeving.

Privacy is ook een belangrijk aspect bij openslaande deuren. Zonwering biedt de mogelijkheid om je leefruimte af te schermen en ongewenste inkijk te voorkomen. Of je nu kiest voor zonneschermen, rolluiken of screens, je kunt de gewenste privacy behouden zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Bij Zonweringfabriek begrijpen we de waarde van zonwering bij openslaande deuren. We bieden een breed scala aan hoogwaardige zonweringsoplossingen die perfect passen bij jouw behoeften en stijl. Onze zonwering is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en esthetisch aantrekkelijk.

Screens Op Zonne Energie Met Solar Motor

Zonnescherm en openslaande deuren

Een zonnescherm is een praktische keuze om je huis en openslaande deuren te beschermen tegen de felle zonnestralen. Met grote knikarmen bieden ze optimale zonbescherming en creëren ze een schaduwrijke plek in je achtertuin. Ze behouden de vrije doorgang van de deuren, waardoor je moeiteloos van binnen naar buiten kunt gaan. Bovendien helpen ze de binnentemperatuur te reguleren. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor je het kunt afstemmen op de stijl van je huis.

Rolluiken en openslaande deuren

Rolluiken zijn een veelzijdige keuze voor openslaande deuren, die verder gaan dan alleen het bieden van zonwering deur. Naast het beschermen tegen zonlicht, bieden rolluiken ook andere belangrijke voordelen voor jouw woning. Eén van die voordelen is geluidsisolatie. Rolluiken fungeren als een effectief geluidswerend schild, waardoor je kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving in huis. Of je nu in een bruisende stad woont met veel verkeer of in een levendige buurt, rolluiken verminderen aanzienlijk geluidsoverlast van buitenaf.

Daarnaast bieden rolluiken ook een extra beveiligingslaag voor jouw woning. De solide constructie en stevigheid van rolluiken vormen een krachtige barrière tegen ongewenste indringers.

Een aandachtspunt is als de rolluiken dicht zijn, de vrije doorloop verbroken is.

Screens en openslaande deuren

Voor een moderne en strakke uitstraling voor je openslaande deuren zijn screens een uitstekende optie. Screens op deuren bieden een effectieve bescherming tegen de zon, terwijl ze tegelijkertijd het zicht naar buiten behouden en zicht naar binnen blokkeren. Ga voor screens openslaande deuren. Met hun transparante doek behoud je het contact met de buitenwereld, terwijl hinderlijke schittering en warmte buiten worden gehouden.

Welke plaatsing moet ik kiezen?

Voor de plaatsing van jouw zonwering bij openslaande deuren heb je twee keuzes. Je kunt kiezen voor op de muur en tussen de muur (in de dag).

Plaatsing op de muur is de meest gemakkelijk type montage. Bij deze montage kan het minste fout gaan. De zonwering wordt rondom de openslaande deuren op de muur gemonteerd. De grote voordelen hierbij zijn dat de afmetingen minder nauwkeurig ingemeten hoeven worden én je niet in de kozijn hoeft te boren.

Plaatsing tussen de muur geeft een strakkere uitstraling dan montage op de muur. Daarentegen moet montage tussen de muur zeer nauwkeurig gebeuren. Je plaatst de zonwering tussen de dagkanten, ook wel in de kantelaaf genoemd. De geleiders worden gemonteerd aan de zijkant of dagkanten van de muur. Voor dit type montage is een speciale geleider nodig. Daardoor wordt er voor dit type montage een meerprijs gerekend.

 

Screens met zuignappen

Net als rolluiken blokkeren screens ook de vrije doorloop. Als je naar binnen of naar buiten wil lopen zal je elke keer de zonwering omhoog moeten doen. Een goede oplossing hiervoor is een screendoek met zuignappen. Deze bevestig je gemakkelijk op de deur. Je deur kan nu makkelijk open en dicht met het screendoek op de deur.

Zonwering voor openslaande deuren

Zonnescherm grijs gestreept

Grijs zonneschermdoek met strepen in het antraciet, zwart of crèmewit. Met windsensor (aanpasbaar) Op maat gemaakt
van 1424Voor
1210

Zonnescherm met Somfy Orea WT motor

Bediening met app en handzender Met ingestelde positie A-kwaliteit, op maat gemaakt in de fabriek
van 1125Voor
1013

Zwarte screen 100×120 met solar motor

Elektrische bediening Werkt op zonne-energie Eenvoudige montage, je hoeft niet naar binnen te boren
zwart screen
van 256Voor
218

Ritsscreen Antraciet met ZF Radio motor

Windvast screen Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 373Voor
317

Rolluik Antraciet met Somfy RS 100 IO motor

Elektrische bediening Koppelen met Somfy app, obstakeldetectie, meest stille rolluikmotor A-kwaliteit, op maat gemaakt voor jou
van 381Voor
305

Zwartgrijs rolluik RAL 7021

Elektrische bediening Stel zelf samen Op maat gemaakt voor jou
van 258Voor
206

Waarom zonwering van Zonweringfabriek?

  1. Direct samenstellen, in 6 stappen zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld
  4. Beste prijs-kwaliteit verhouding, A-kwaliteit rolluik voor een scherpe prijs

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluiken slim maken

In deze blog vertellen we je meer over de gevolgen van het verduurzamen van je huis en jouw hypotheek en hoe je dit het beste kunt doen met zonwering.

Blog

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog

Rolluiken voor je veranda of overkapping

Denk je erover om rolluiken te plaatsen voor je veranda of overkapping? In deze blog lees je waar je op moet letten en wat de voordelen zijn.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: